0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi forumda bazı arkadaşlar çıkacak ve viraja yavaş girin gibi gereksiz kelimeler kullanacak. Sen onlara aldırma, nasıl bir problem onu açıkla...[/quote]Lastikler kabaksa onları değiştirin...
Şimdi forumda bazı arkadaşlar çıkacak ve viraja yavaş girin gibi gereksiz kelimeler kullanacak. Sen onlara aldırma, nasıl bir problem onu açıkla...[/quote]Nasıl aldırma yahu, viraja girerken gaza basarsan yol da tutmaz, spin de atarsın, takla da. Bilkent'te ne BMW'ler, ne Porsche'ler gördüm pert olan, onlar da mı yol tutmuyordu? Canınıza susamamışsanız virajlara yavaş girersiniz, bu kadar basit.
Arkadaşlar, bu araçları kullanan bilinçli şöförler virajlara nasıl girildiğini elbette bilirler. 50 ile girmen gereken viraja 100 le girersen tabiki arac yol tutmaz. Benim kastettiğim nokta ise bunların tekrar tekrar hatırlatılmasıdır. Aynı konuyu bende açmıştım, bana da aynı cevaplar gelmişti. 10 yaşındaki çocuğu tembih edermiş gibi aynı şeylerı tekrar tekrar soylemenın bır anlamı yok. Bu araçlarla yapılan hızlara bende karşıyım... [/quote] Demircim viraja yavaş girmen gerek eheh işin şakası bir yana benim düşüncem; gerçi aracın modeline göre değişir ama bunu bir çok sebebi var mesela benim HB de aracın biraz yüksek olması yan rüzgarlara karşı savunmasız olmasını doğurmuş ve rüzgarlı havalarda yüksek hızlarda araç yolda geziyor.. yada aracın altından geçen rüzgarın aracı kaldırması ve hafifleyen aracın yolda gezmesi son olarak konfor için yapılmış ve buna göre amortisör sistemi kurulmuş araçlarımızın yüksek hızlarda yol tutuş sorunu yaşaması diye sayabilirim... ama biz yinede virajlar yavaş girelim...