Gönderen Konu: Dolu Hasarı ile İlgili !!  (Okunma sayısı 2967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • dokuz eylül ün.- endüstri müh.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Dolu Hasarı ile İlgili !!
« : Haziran 12, 2010, 20:37:56 »
 Arkadaşlar Afyon'a dolu yağdığında kendi aracımın tavanında da hasar oluşmuştu ve bir firmaya yaptırdım , geçtiğimiz hafta içersinde de Ankara'ya yağmıştı madur arkadaşlar varsa Auto King ' i öneriyorum, yaklaşık 21-22 hasar olmuştu hepsini yaptılar ve kaymak gibi oldu, kaskodan yaptırdım, cebinizden karşılarsanız yaklaşık 2 bin TL yi buluyor, ancak kaskodan yaptıracaksanız hava tahmin raporu almanız lazım bunu da en yakın meteorolijiden temin edebilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam o da 20 TL olcaktı bu firmaya güvenebilirsiniz, mağdur arkadaşlar varsa yardım etmek istedim , kesinlikle reklam olarak algılanmasın,selamlar..  :)
Bir kere toyota, hep toyota..

Toyota Club Türkiye

Dolu Hasarı ile İlgili !!
« : Haziran 12, 2010, 20:37:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Dolu Hasarı ile İlgili !!
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2010, 20:59:39 »
bugün ardahan merkeze gitmeseydim(iyiki gitmişim)lazım olacaktı.ilçeye bir gelim araçlar pert olmuş. resmen ceviz büyüklüğünde dolu yağmış. efsane ucuz yırttı.15-20 dk. erken gelseydim mahvetmişti arabayı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2010, 22:26:33 »
bugün ardahan merkeze gitmeseydim(iyiki gitmişim)lazım olacaktı.ilçeye bir gelim araçlar pert olmuş. resmen ceviz büyüklüğünde dolu yağmış. efsane ucuz yırttı.15-20 dk. erken gelseydim mahvetmişti arabayı
Evet hele yolda yakalananlar BMW, Mercedes dinlememiş bir sürü dolu hasarlı araç vardı ,ucuz yırtmışsınız harbiden  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2010, 02:47:45 »
bizim 2009 da almış payını bugün yıkattıkdan sonra belli oldu 3 tane yansıma harici belli olmuyor Allah beterinden saklasın ancak incelerken gözüme bişi çarptı kaputun uç kısmında siyah renk araçım sanki güneş yanığı olmuş gibi 1-2 cm boyanın rengi değişmiş
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 13, 2010, 10:13:54 »
bizim 2009 da almış payını bugün yıkattıkdan sonra belli oldu 3 tane yansıma harici belli olmuyor Allah beterinden saklasın ancak incelerken gözüme bişi çarptı kaputun uç kısmında siyah renk araçım sanki güneş yanığı olmuş gibi 1-2 cm boyanın rengi değişmiş
Geçmiş olsun, dolu çok fena inşallah başımıza bir daha gelmez telef etti herkesi hele Hyundai leri göreceksiniz arabalar kurşunlanmış gibi olmuş,hayatımda ilk defa böyle bi olaya şahit oldum, baktık kaldık öyle...  :o  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2010, 03:34:47 »
Geçmiş olsun, dolu çok fena inşallah başımıza bir daha gelmez telef etti herkesi hele Hyundai leri göreceksiniz arabalar kurşunlanmış gibi olmuş,hayatımda ilk defa böyle bi olaya şahit oldum, baktık kaldık öyle...  :o  :)
Saolasın Çağatay benim araba ayrancıdaydı babamda,dolu yağarken ben demetevler tarafındaydım kendimi attım apartman altına park halindeki passat'ın arka camının patlamasını saniye saniye izlemiş oldum ama adamın bembeyaz arabası daha son kasa yazık günah dedim tavanı köstebek yuvası gibi oldu camı patladı kaputtada 3-4 tane iz vardı ama abartısız kayısı büyüklüğendeki buz parçalarıydı çıkarttıkları ses kıyamet gibiydi Allah beterinden esirgesin :(
..::тcт αηкαяα::..