Gönderen Konu: kompakt makineyle 3-5 fotoğraf  (Okunma sayısı 5889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: kompakt makineyle 3-5 fotoğraf
« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2010, 01:47:43 »
Türkay onu alırım sonra buna geçerim deme hiç,hedefini ve amacını belirle sonra ne istediğinden emin ol sonra makinayı seçersin,iş bütçe işi ucuz değil makinalar. yarın öbür gün sıkılırım dersen slr ile devam et, ama yok ben kararlıyım deklanşöre basınca perdenin sesini duyayım,objektifle zoom yapayım,enstantane ayarıymış perde ayarıymış yok iso değerleriymiş... uğraşmak istiyorum dersen objektifine kurban :D al sende 2. el bi d-slr makina bak keyfine benim gibi :P
uzun arama tarama hedef seçme + maliyet politikaları sonucu 2. el bi canon 400 D aldım oldukça memnunum,ama objektif yetmemeye başladı mali işleri düzene koyunca objektifi değiştirmeliyim....
sen yinede devam et yoluna,rast gele
haaah bi güzel karıştı şimdi aklım :D ben dediğin gibi deklanşöre basınca perdenin açılışını kapanışını duyayım, enstantane ayarlayım falan derdindeyim aslında ama yavaş yavaş gelişmeli diye düşünüyorum..bakalım seneye yıl içinde bakcam bir hal çaresine :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2010, 01:47:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 14, 2010, 02:11:05 »
en önemli şeyde acele etmemek,yavaş yavaş araştır ve doğru karar ver. ne istediğne ne istemediğine karar ver sonra rotayı çizerken yardımcı olmaya çalışırız
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Temmuz 13, 2010, 02:30:05 »
1.2. ve 3. fotoğrafları ışığın daha eğik açı ile geldiği bir saatte çeksen daha güzel olurdu kanaatindeyim...

ben daha çok makro ve ayrıntı çekmekten hoşlanıyorum manzarayı pek beceremiyorum :D
Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,
En sevdiğim tatlı kazan dibidir...
Leyla sokma beni müşgüle,
Gel beraber kaşık atalım keşküle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 13, 2010, 16:51:39 »
Brooo eline sağlık bu foto işi hastlaık gerçekten bende çoktan sardım ama bi türlü alamadım makine yav ::)

Amatör bile olmayan gözümle bende yorum yapayım, ben fotoda kadraja acaip takılırım benim için en önemli
 şey kadrajdır oradan buradan bişiler girmicek cıkmıcak resim içine/içinden... Hee dicekler ki crop mrop ama çektiğim fotolar hiç bişeyle dokunmam basit programlarla bile... 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Temmuz 13, 2010, 21:01:15 »
Brooo eline sağlık bu foto işi hastlaık gerçekten bende çoktan sardım ama bi türlü alamadım makine yav ::)

Amatör bile olmayan gözümle bende yorum yapayım, ben fotoda kadraja acaip takılırım benim için en önemli
 şey kadrajdır oradan buradan bişiler girmicek cıkmıcak resim içine/içinden... Hee dicekler ki crop mrop ama çektiğim fotolar hiç bişeyle dokunmam basit programlarla bile... 

aynen ben de hiç elleşmem çektiğim fotoğraflara..hiç oynamam sevmem de :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Temmuz 13, 2010, 21:02:54 »
ben oynuyorum ya, hatta gerekli olduğunu düşünüyorum oynamanın..exposure denen olayla oynayınca resmen resmin önünde bir tül var da kaldırmışsınız gibi oluyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Temmuz 13, 2010, 21:09:33 »
aklıma gelmişken panaroma foroğraflarına ve hdr tekniği ile çekilen fotoğraflara mecburen müdahale ediyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Temmuz 13, 2010, 21:14:12 »
exposure ile oynanmış resme örnek göstereyim;

orjinaller;

oynanmışlar;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #28 : Temmuz 13, 2010, 21:31:44 »
hehe noldu o karpuzun son durumu merak ettim :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Temmuz 13, 2010, 21:33:20 »
hehe noldu o karpuzun son durumu merak ettim :P :D
resim adamın umrunda değil adam karpuza bakıyo ya :D karpuz tunçta :D yemicek bi sonraki buluşmada yicez :P TCT malı artık o karpuz :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #30 : Temmuz 13, 2010, 21:38:46 »
Gözüm kalmıstı oğlum o karpuzda :P :P Ne üzel denizide atmıstın sen yıcektık soğuk spguk :D :D bir bensiz yersenız boğazınızda kalsın emı :P :P :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Temmuz 14, 2010, 00:20:08 »
Gözüm kalmıstı oğlum o karpuzda :P :P Ne üzel denizide atmıstın sen yıcektık soğuk spguk :D :D bir bensiz yersenız boğazınızda kalsın emı :P :P :D :D
3-5 yıl dayanır o ya fileye asmıştır şimdi tunç :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #32 : Ağustos 06, 2010, 19:25:32 »
türkay abi 3 5 daha 8 eder
dostunla öyle dost ol ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek birşey bulamasın

düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın