0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay onu alırım sonra buna geçerim deme hiç,hedefini ve amacını belirle sonra ne istediğinden emin ol sonra makinayı seçersin,iş bütçe işi ucuz değil makinalar. yarın öbür gün sıkılırım dersen slr ile devam et, ama yok ben kararlıyım deklanşöre basınca perdenin sesini duyayım,objektifle zoom yapayım,enstantane ayarıymış perde ayarıymış yok iso değerleriymiş... uğraşmak istiyorum dersen objektifine kurban al sende 2. el bi d-slr makina bak keyfine benim gibi uzun arama tarama hedef seçme + maliyet politikaları sonucu 2. el bi canon 400 D aldım oldukça memnunum,ama objektif yetmemeye başladı mali işleri düzene koyunca objektifi değiştirmeliyim....sen yinede devam et yoluna,rast gele
Brooo eline sağlık bu foto işi hastlaık gerçekten bende çoktan sardım ama bi türlü alamadım makine yav Amatör bile olmayan gözümle bende yorum yapayım, ben fotoda kadraja acaip takılırım benim için en önemli şey kadrajdır oradan buradan bişiler girmicek cıkmıcak resim içine/içinden... Hee dicekler ki crop mrop ama çektiğim fotolar hiç bişeyle dokunmam basit programlarla bile...
hehe noldu o karpuzun son durumu merak ettim
Gözüm kalmıstı oğlum o karpuzda Ne üzel denizide atmıstın sen yıcektık soğuk spguk bir bensiz yersenız boğazınızda kalsın emı