Gönderen Konu: Corolla 2001 'ler Için Cd Çalar - Yardım!  (Okunma sayısı 7221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
Corolla 2001 'ler Için Cd Çalar - Yardım!
« : Haziran 01, 2007, 17:34:41 »
selamlar,

arkadaşlar geçenlerde benim toyotanın teybi arızalandı ve halen çözüm bulamadım, değiştirmekten başkada çözüm yok gibi, fm tüneri arızalandı. çıkma bir teypde bulamadım kazalı araçlardan..

ebayda gezerken aşağıdaki linkteki toyotalar için uygun olduğu söylenilen bir cd-mp3 çalar gözüme ilişti.
bilgisi olan varmı? 2001 toyota corollalara oluyormu, yol bilgisayrlı olanlara

http://cgi.ebay.com/New-98-02-TOYOTA-ISUZU...1QQcmdZViewItem

Toyota Corolla 2001 1.6 Sol Special VVT-İ
Toyota Corolla 1.6 Vvt-i Sol 2003
Ersin D@l / Fethiye / Muğla

Toyota Club Türkiye

« : Haziran 01, 2007, 17:34:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2007, 17:45:14 »
Linkten gördüğüm kadarı ile bu sadece bir cd çalar. 2001 lerin teyp şeklini hatırlayamadığım için genel konuşayım. Eğer cd çalarınız verdiğiniz linkteki kadar ise (yani boyut olarak), hiç uğraşmayın gidin bir tane (bütçeye göre) cd /mp3 çalar alın ve rahatınıza bakın bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2007, 17:49:53 »
Bilginizden dolayı teşekkür ederim..

Teybin şekli aynı, orijinal olup yol bilgisayarı olan yerden kontrol edilmesi benim için önemli, Arabamdaki zaten cd çalar değil kaset çalar, cd-mp3 çalar olması çok iyi,   başka marka bi mp3 çalar taktırtmak istemiyorum...
Toyota Corolla 1.6 Vvt-i Sol 2003
Ersin D@l / Fethiye / Muğla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2007, 18:52:37 »
Alıntı yapılan: ErsinDal
Bilginizden dolayı teşekkür ederim..

Teybin şekli aynı, orijinal olup yol bilgisayarı olan yerden kontrol edilmesi benim için önemli, Arabamdaki zaten cd çalar değil kaset çalar, cd-mp3 çalar olması çok iyi,   başka marka bi mp3 çalar taktırtmak istemiyorum...
[/quote]
Arkadaşım O dediğin ürüne bende bakmıştım daha önceden. Sadece Amerika da mevcut fiyatı 100$ kargo yuaklaşık 70$ tutuyor, olurda birde gümrüğe takılırsa ürün size 250$ civarına gelmiş olur.
Ayrıca o ürün sadece CD calar. İçinde Radio  yok. Bununla beraber tek başına da çalışmaz. Teybin altındaki gözü çıkarıp onun yerine bunu takacaksınız.
Benim kaset çalar olduğu için orjinali çıkardım ve yerine Pioneerin 5700 modelini taktım. Teybin düğmeleri de yeşil olduğu için orinalmiş giib duruyor isytersen resim çeki,p gönderebilirm. Haliyle Yukarıdaki gösterge artık sadece yol bilgisayarı olareak çalışıyor. Radyo bilsigi yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2007, 20:04:34 »
Alıntı yapılan: ErsinDal
selamlar,

arkadaşlar geçenlerde benim toyotanın teybi arızalandı ve halen çözüm bulamadım, değiştirmekten başkada çözüm yok gibi, fm tüneri arızalandı. çıkma bir teypde bulamadım kazalı araçlardan..

ebayda gezerken aşağıdaki linkteki toyotalar için uygun olduğu söylenilen bir cd-mp3 çalar gözüme ilişti.
bilgisi olan varmı? 2001 toyota corollalara oluyormu, yol bilgisayrlı olanlara
[url]http://cgi.ebay.com/New-98-02-TOYOTA-ISUZU...1QQcmdZViewItem[/url]
Toyota Corolla 2001 1.6 Sol Special VVT-İ
[/quote]

Ben de de aynı araç var ve bende kafayı bu cd player işine acayip şekilde takmış durumdayım. gösterdiğiniz cihazı da biliyorum. Bu cihazı kasetçaların arkasındaki cd player girişine takıp kullanıyorsunuz. Bu şekilde ckaset çalarınızdan da feragat etmemiş oluyorsunuz. Güzel bir ürün fakat tr ye gelmesi çok pahalıya mal oluyor.

[quote=Doğuş Sarıcı]
Arkadaşım O dediğin ürüne bende bakmıştım daha önceden. Sadece Amerika da mevcut fiyatı 100$ kargo yuaklaşık 70$ tutuyor, olurda birde gümrüğe takılırsa ürün size 250$ civarına gelmiş olur.
Ayrıca o ürün sadece CD calar. İçinde Radio  yok. Bununla beraber tek başına da çalışmaz. Teybin altındaki gözü çıkarıp onun yerine bunu takacaksınız.
Benim kaset çalar olduğu için orjinali çıkardım ve yerine Pioneerin 5700 modelini taktım. Teybin düğmeleri de yeşil olduğu için orinalmiş giib duruyor isytersen resim çeki,p gönderebilirm. Haliyle Yukarıdaki gösterge artık sadece yol bilgisayarı olareak çalışıyor. Radyo bilsigi yok.
[/quote]

Ben de bir ara niyetlenmiştim aracımın kaset çalarını iptal edip yerine teyp koymayı fakat nasıl duracağını gözönüne getiremiyordum. Bir de kesme biçme işlemi uygulandı mı oraya oturtmak için. Bana biraz küçükmüş gibi geliyor ama başkalarından da duydum gerekmediğini böyle bir işlemin. Resim koyarsanız çok memnun olurum.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2007, 19:11:00 »
Arkadaşlar tekrar merhaba. CD çaların resimlerini çektim. Takarken kesme biçme işlemi gerekmiyor. Benimkinin kafası acılabilir oldugundan kafanın geldiği ust tarafı 1mm kadar eğelemem gerekti fakat siz yukarıdan baktıgınız için orayı göremiyorsunuz. Bununla beraber takacağınız cihazın çerçevesinin çıkabiliyor olması gerekiyor. Bunun anlamı Cihazın ön panelinin büyüklüğü arka dana daha büük olmayacak. Çoğu cihaz da bu böyle ön panel arkadan daha büyükki yerine oturttuğunuz zaman arkaya kaçmasın diye. Ama bazı modellerde o öndeki çerçeve çıkabiliyor. Alırken bu noktaya dikkat edilmeis gerekiyor.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2007, 20:31:33 »
benim teyipten gözlerim yaşardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2007, 22:11:24 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
benim teyipten gözlerim yaşardı.
[/quote]
Benim teypten derken pioneer i kastediyorsunuz değil mi? Ne kadar a almıştınız siz? ben daha yeni aldım da.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2007, 23:29:28 »
Doğuş Bey peki başka bir soru sormak istiyorum aracınızn normal teybinin radyosu çalışır durumda mı isterseniz radyoyu oradan dinleyebiliyormusunuz? Bir de aşağıdaki teybe yeni tesisat mı çeklidi yoksa orjinali mi bozdunuz? Bir de ses kalitesi çok farketti mi?
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2007, 23:36:21 »
abi ben300 ytl vermiştim bağlantı vs dahil bu yaz aldım.Memnunum 3 tane 1000 wattı mı ıdare edebiliyo saolsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2007, 10:26:14 »
ALINTI
Memnunum 3 tane 1000 wattı mı ıdare edebiliyo saolsun [/quote]

amfisiz mi?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2007, 11:37:29 »
amfisiz ımkanı var mı abicim ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2007, 12:33:22 »
Alıntı yapılan: Erdem Manisalı
Doğuş Bey peki başka bir soru sormak istiyorum aracınızn normal teybinin radyosu çalışır durumda mı isterseniz radyoyu oradan dinleyebiliyormusunuz? Bir de aşağıdaki teybe yeni tesisat mı çeklidi yoksa orjinali mi bozdunuz? Bir de ses kalitesi çok farketti mi?
[/quote]
Aracıjn normal radyosu da kasetcaların içindeydi. yukarısı sadece ekran ve tus takımı. Sonuc olarak şu anda tuş takımında sadece yol bilgisayarı ile ilgili düğmeler çalışıyor. Diğer düğmeler hiçbir işe yaramıyor.
Yeni tesisat çekmedim. eski tesisatın soketini kesmeden kabloları sıyırarak yeni cihazı bağladım.
Ses kalitesinde radyo da çok fazla bir fark yok. Fakat CD- Kaset farkı çok açık ortada. Daha iyi bir ses için Hoparlörlerinde değişmesi gerekiyor ama ben üşendiğimden açıpta hoparlörlerin çapına bile bakmadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Corolla 2001 'ler Için Cd Çalar - Yardım!
« Yanıtla #13 : Ağustos 27, 2012, 21:09:24 »
arkadaşlar ben 2000 vvt-i corollama cd calar taktım hem de orijinal yol bilgisayarı ünitesinden kontrol edilebiliyor. resimleri nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız yükleyeceğim.
toyoda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2000 vvt-i 1.6
« Yanıtla #14 : Ocak 25, 2013, 00:40:17 »
arkadaşlar ben 2000 vvt-i corollama cd calar taktım hem de orijinal yol bilgisayarı ünitesinden kontrol edilebiliyor. resimleri nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız yükleyeceğim.

kendimiz herhangi uyumlu bir usb çalar alıp monte edebilir miyiz? benim de araba 2000 terra.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 15, 2013, 23:36:20 »
Tabi yapabilirsiniz. Ancak teyp bağlantılarını iyi kontrol edin. Şase vs bağlantılarını yanllış bağlantı sıkıntı çıkarıyor. Tecrübeyle sabit :)
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra