0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilginizden dolayı teşekkür ederim.. Teybin şekli aynı, orijinal olup yol bilgisayarı olan yerden kontrol edilmesi benim için önemli, Arabamdaki zaten cd çalar değil kaset çalar, cd-mp3 çalar olması çok iyi, başka marka bi mp3 çalar taktırtmak istemiyorum...[/quote]Arkadaşım O dediğin ürüne bende bakmıştım daha önceden. Sadece Amerika da mevcut fiyatı 100$ kargo yuaklaşık 70$ tutuyor, olurda birde gümrüğe takılırsa ürün size 250$ civarına gelmiş olur. Ayrıca o ürün sadece CD calar. İçinde Radio yok. Bununla beraber tek başına da çalışmaz. Teybin altındaki gözü çıkarıp onun yerine bunu takacaksınız.Benim kaset çalar olduğu için orjinali çıkardım ve yerine Pioneerin 5700 modelini taktım. Teybin düğmeleri de yeşil olduğu için orinalmiş giib duruyor isytersen resim çeki,p gönderebilirm. Haliyle Yukarıdaki gösterge artık sadece yol bilgisayarı olareak çalışıyor. Radyo bilsigi yok.
selamlar, arkadaşlar geçenlerde benim toyotanın teybi arızalandı ve halen çözüm bulamadım, değiştirmekten başkada çözüm yok gibi, fm tüneri arızalandı. çıkma bir teypde bulamadım kazalı araçlardan..ebayda gezerken aşağıdaki linkteki toyotalar için uygun olduğu söylenilen bir cd-mp3 çalar gözüme ilişti.bilgisi olan varmı? 2001 toyota corollalara oluyormu, yol bilgisayrlı olanlara[url]http://cgi.ebay.com/New-98-02-TOYOTA-ISUZU...1QQcmdZViewItem[/url]Toyota Corolla 2001 1.6 Sol Special VVT-İ[/quote]Ben de de aynı araç var ve bende kafayı bu cd player işine acayip şekilde takmış durumdayım. gösterdiğiniz cihazı da biliyorum. Bu cihazı kasetçaların arkasındaki cd player girişine takıp kullanıyorsunuz. Bu şekilde ckaset çalarınızdan da feragat etmemiş oluyorsunuz. Güzel bir ürün fakat tr ye gelmesi çok pahalıya mal oluyor.[quote=Doğuş Sarıcı]Arkadaşım O dediğin ürüne bende bakmıştım daha önceden. Sadece Amerika da mevcut fiyatı 100$ kargo yuaklaşık 70$ tutuyor, olurda birde gümrüğe takılırsa ürün size 250$ civarına gelmiş olur. Ayrıca o ürün sadece CD calar. İçinde Radio yok. Bununla beraber tek başına da çalışmaz. Teybin altındaki gözü çıkarıp onun yerine bunu takacaksınız.Benim kaset çalar olduğu için orjinali çıkardım ve yerine Pioneerin 5700 modelini taktım. Teybin düğmeleri de yeşil olduğu için orinalmiş giib duruyor isytersen resim çeki,p gönderebilirm. Haliyle Yukarıdaki gösterge artık sadece yol bilgisayarı olareak çalışıyor. Radyo bilsigi yok.[/quote]Ben de bir ara niyetlenmiştim aracımın kaset çalarını iptal edip yerine teyp koymayı fakat nasıl duracağını gözönüne getiremiyordum. Bir de kesme biçme işlemi uygulandı mı oraya oturtmak için. Bana biraz küçükmüş gibi geliyor ama başkalarından da duydum gerekmediğini böyle bir işlemin. Resim koyarsanız çok memnun olurum.
benim teyipten gözlerim yaşardı.[/quote]Benim teypten derken pioneer i kastediyorsunuz değil mi? Ne kadar a almıştınız siz? ben daha yeni aldım da.
Doğuş Bey peki başka bir soru sormak istiyorum aracınızn normal teybinin radyosu çalışır durumda mı isterseniz radyoyu oradan dinleyebiliyormusunuz? Bir de aşağıdaki teybe yeni tesisat mı çeklidi yoksa orjinali mi bozdunuz? Bir de ses kalitesi çok farketti mi?[/quote]Aracıjn normal radyosu da kasetcaların içindeydi. yukarısı sadece ekran ve tus takımı. Sonuc olarak şu anda tuş takımında sadece yol bilgisayarı ile ilgili düğmeler çalışıyor. Diğer düğmeler hiçbir işe yaramıyor.Yeni tesisat çekmedim. eski tesisatın soketini kesmeden kabloları sıyırarak yeni cihazı bağladım. Ses kalitesinde radyo da çok fazla bir fark yok. Fakat CD- Kaset farkı çok açık ortada. Daha iyi bir ses için Hoparlörlerinde değişmesi gerekiyor ama ben üşendiğimden açıpta hoparlörlerin çapına bile bakmadım.
arkadaşlar ben 2000 vvt-i corollama cd calar taktım hem de orijinal yol bilgisayarı ünitesinden kontrol edilebiliyor. resimleri nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız yükleyeceğim.