0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş iyi proje fakat orada dış etmenlerden fazla etkilenmesin...
Dış etmen derken yağmur suyundan ve tozdan bahsediyorsun galiba atakan.Onur Bey, filtreyi orjinal kutunun olduğu yerde tutuyorsun sanırım. Podun arkasına yerleştirirsen, hafif yağmurda bile suyla direk temas etmez mi? Soğuk hava için yapıyorum diyorsan, bildiğin gibi daha sık değiştirmen veya temizlemen gerekit diye düşünüyorum.
tahmin ettiğim kadarıyla sol farın arkasında hava fitresine doğru giden hortumu sis farının oraya yönlendirmiş. yani filtre yukarıda yerinde herhangi bir problem olmaz.
yaz geldi artık filtreyi tam pod un arkasına taşıyacığım,fırsat buldugum zaman onuda paylaşırım bu konu altında.teşekkürler
Onur iyi güzel eline sağlıkta, boruyu nasıl çektin tamponu sökülmüş bikaç fotosu yokmu, nasıl sabitledin boruyu, nasıl taktın, hiç detay yokki Onur'cum.
onları yaparken resim çekmedim mesut abi fakat tampon boyanıcak yakın zamanda o zaman açığa çıkınca resimlerini eklerim senin için
gayet güzel olmuş, eline sağlık..akışmetre ile filtre arası uzun olunca gaza tepki verme süresinde uzama oluyor mu? bende o soruın var.. bugünlerde tekrar deneyeceğim zaten..