0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
citroen saxoların falan direk üstünden geçebilir herhalde.Umut abi sıkışık trafiğe de gelemez önünde ki yürümeyen adama sinirlenip hart çıtırt diye üstüne çıkar gibime geliyo
Ben beğenmedim.Güzel olmamış
senin minibüsten bile büyük olmuş diye mi beğenmedin abi?
Lütfen klavyemizden çıkanlara dikkat edelim.Birincisi o minibüs değil halis muhlis otobüs (devlet öyle uygun görmüş).İkinciside onun bir adı var;Beyaz Martı.Anlaştıkmı Oktay?
senin minibüsten bile büyük olmuş diye mi beğenmedin abi? yalnız kafam üst bagajdaki bidonlara takıldı. herhalde yakıt taşıyor içinde 4 bidon
Mesut,Umut abi öyle uzun böylu falan değil.Ben 1,77 boyundayım.Benden kısa artık sen düşün Umut abi aşağıda Voyegar var.Oraya gitte merdiven siparişi ver.Lazım olabilir Lütfen klavyemizden çıkanlara dikkat edelim.Birincisi o minibüs değil halis muhlis otobüs (devlet öyle uygun görmüş).İkinciside onun bir adı var;Beyaz Martı.Anlaştıkmı Oktay?
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim:))))))))))))))))Yan cam alt seviyesi çeneme geliyor, öyle söyleyeyim size, boyum da 1.73:))))))))))Ayrıca plastik tabure alcam, ben onla binersem yerden alamam tabureyi ama en azından binecek yolcuları (bayanları) tabureyle bindirip peşinden toplarım tabureyi:)))))))))) (Şaka diil gerçekten alcam tabureyi)