Arkadaşlar aynı durmdan bende muzdariptim 12 yıldır bizde km 217500 malum zamanla helezonlar pısıyor özelligini yitiriyor .Bundan dolayı aracın arkası çöküp önü havaya kalkıyor heleki rampalarda aracın arkasındada 3 kişi felan oturuyorsa lastikler resmen boşa dönüyor.Sürtmeleri felan anlatmıyorum zaten .Ben bu durum için arka helezonların üstüne 5 cm lastik takoz koydular şimdi ön ve arka yüksekligi aracın eşitlendi .Usta zaten şöyle dedi abi aracın önü veya arkası yüksekte olmaz Lastikten sonraki çamurluk mesafesi eşit olması lazım dedi .Benimkinde ön tarafa 5 parmak mesafe vardı arka tarafa 2 parmak zor giriyordu takozdan sonra her ikisde eşit oldu şimdi düz bir yere çektigimde çok güzel ve eşit duruyor .Ama şunu da söyleyim arkadaşın aracı çok yüksek duruyor hiçte orjinal helezona benzemiyor .Çünki biz toyotayı aldıgımızda 1,5 yaşında idi o zaman daha böyle yüksek görmedim .Benim dedigim testi yaparak dogru sonucu elde edebilir lastikten sonraki çamuluk mesafesini ölçün size ne taraf fazla veya ne taraf düşük görürürsünüz.