0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Hakkı arkadaşımız kendinden çok güzel bir örnek vermiş Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz [/quote]Teşekkür ederim Normalde babadan oğula geçen bu göreve bir türlü ısınamadım. Mangal başına geçen erkeklerin kendilerini ailesini besleyen taş devri adamları gibi hissetikleri için olsa gerek bu işi yapmayı gurur meselesi haline getirdiklerine şahit oldum pek çok defa.
Yasemin hanım çok güzel bir mangal keyfi tarif etmişsiniz. p.tesi sabahı canım çekmedi desem yalan olur. yalnız bir problem var böle bir sofradan hiç kalmak istemem ben saatlerce sofra başında olup sürekli yemekleri tırıtıklar dururum valla. biz pazar günü anlık bir kararla pikniğe karar verdik ve yarım saat içinde küçük bir hazırlık (sizin ki kadar detaylı değil tabiki) 3 kişi bir piknik yeri bulduk ve ayaküstü mangalımızı yaptık. baya bir zevkliydi. arada böle değişiklikler çok iyi geliyor.[/quote]bazen öyle piknikler, insana bir iyi gelirki azıcık, oradaki zaman diliminden büyük zevk alırsınız. Ruhunuz dinlenir, huzur bulursunuz. Çokta iyi yapmışsınız. Ben biraz detaycıyım özellikle sofram hep böyledir benim herşey düzenli olucak. Beyaz masa örtüsünün üzerinde renkli kumaş peçeteler değişik katlama teknikleriyle katlanacak, salatalar süslü olucak, insan yemek yerken de, zevk alarak yemeli diye düşünüyorum. O yüzden de pazar günleri sofra kurmaya daha bir özenirim.