Gönderen Konu: Hangi Auris ??  (Okunma sayısı 1883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
Hangi Auris ??
« : Haziran 10, 2010, 12:21:13 »
merhaba arkadaşlar,
auris 1.4 d-4d  90 hp. araç düşünüyorum,
konfor ve yakıt açısından nasıldır?
kullanıcılar memnunmu ? hangi versiyonu daha iyi.
artısı eksisiyle bilgi verir misiniz??..

Toyota Club Türkiye

Hangi Auris ??
« : Haziran 10, 2010, 12:21:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Auris ??
« Yanıtla #1 : Haziran 10, 2010, 13:53:59 »
  Selam.
 Bence segmentinde oldukça iyi bir araç, Testler bölümünden de daha geniş bilgi almak için faydalanabilirsiniz. Tabi burada da belli Km. lere gelmiş araç sahibi arkadaşlarda eminim sizin için gerekli olabilecek paylaşımlarda bulunacaktır.
 İkinci el düşünüyorsanız, özellikle dizelde iyi kontrol yapılması iyi olur bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2010, 11:38:38 »
auris kullanıcıları nerede??   :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2010, 13:40:08 »
ben 1.6 elegant mm 2009 model kullanııyorum yani dizel değil
trabzon bursa arasını yaklaşık 1.5 depo benzinle gittik  ama bu sizin için önemli değil.
elegant versiyonunda akıllı çalıştırma sistemi var anahtarsız gidiyorsunuz henüz bir problem çıkartmadı hatta benim için çok iyi bir avantaj çantamda devamlı anahtar aramıyorum anahtarın bende olması yeterli :)
comfort- elegant farkı fazla bnce alacaksanız donanımlı almak daha iyi:)
aslında dışarıdan küçük gibi gözüksede biz arabaya şöför hariç 6 kişi oturabilioruz:)
sürücü kol dayama yeri çok arkada aslında kol dayamamak için yapılmış:)
elegant otomatik klimalı ve çift bölmeli yaniii siz kendi derecenizi yanınızdaki kendi derecesini ayarlayabilir:) özellikle yanınızda çocuk varsa klimanın ona esmemesi için güzel oluyor:)
yağmur sensörü otomatik yanan farlar kullanışlı zaten
otomatik hız sabitleme sistemi var ama hala kullanmayı başarabilmiş değilim:)
kendiliğinden kararan iç dikiz aynası var göze ışık gelmesini engelliyor ama bence çok kararıyor:)

teknik olarak pek anlamam ama arabam yeni olmasına rağmen titreme problemi var  kalkışlarda sarsılıyor şuan şanzımanla alakalı olduğu söyleniyor pazartesi sonuçlar alınacakmış ama aurisle ilgili bu şikayetten yakınan  birini görmedim:)

daha aklıma birşey gelmiyor sizin sorunuz olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2010, 16:18:46 »
selam. bende d-4d elegant var yakıt açısından oldukça iyidir, şehirlerarası kullanımda 1000 kmyi rahatlıkla geçersin, konfor olarak torpido arada tıkırdama yapsada pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum, donanım olarak elegantı tavsiye ederim 2. el alacaksan.
performans olarak da pek fana sayılmaz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2010, 14:53:57 »
selam
bende 1.4 d4-d m/m var. bence enbüyük problemi dik yokuşlarda kalkış yapmaması. şu ana kadar bu problemi 2 -3 defa yaşadım servise sorduğumda dizel arabaların genelde böyle sorun yaşatabileceğini ifade ettiler. bu problem haricinde şehir içi ve uzun yolda konforlu bir sürüş keyfi veriyor. yakıt tüketimi oldukça iyi. bir denememde bir full depo ile yola çıktım 1060 km. gösterdiğinde benzin istasyonuna girdim. iç donanımı oldukça kullanışlı. bagaj biraz ufak gibi ama kendi sınıfında oldukça tatminkar. arka koltukları yattığında bagaj seviyesi ile aynı konuma gelmesi önemli bir avantaj.
ben aldıktan sonra auris extra modeli çıktı otomatik klima ve çelik jant standart oldu. bence gayet başarılı..