0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pas degilde belki toprak yada bu lastiklerin bir yerinde gres basma tapası varmıdır acaba
yok gres basarsanız büyük ihtimalle fren tutmaz bununda işinize geleceğine inanmıyorum
Şaka diye düşünmüştüm ama olayın mantığını kavramakta fayda var, bu yüzden Eren'e aynen katılıyorum. Tam tersine fren disklerinin sütü zaman zaman çözücü kimyasallar ile temizlenir, bu yağ vb. etmenleri bertaraf etmek için. Balata disk arasında bir cisim de olabilir, tekerlerk göbeğinde sorunda. Sesin tam şeklini tespit etmek lazım bence.
fren tertibatı temizleyici spreyler var ondan kullnaın bence ve asla fren diskleri balatalara su tutmayın
Evet, disk temizleyici sprey ile temizleyin, birde bunu yapmadan önce uygun bir alanda, güvenlik önlemlerini alarak geri geri gidin ve fren yapın. Gzpt de güzel araçtır, hele kulede olunca.
Fatih bey, arkadaşların önerilerine katılıyorum onları denedikten sonra eğer çözüm bulmazsan birde bijonları sıkmayı dene ve sonra tekrar bak. saçma gelecek ama benim başımada geldi ve bu şekilde çözdüm.