Gönderen Konu: Trafik cezalarında yeni proje  (Okunma sayısı 4113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Trafik cezalarında yeni proje
« Yanıtla #40 : Haziran 09, 2010, 14:26:07 »
mesut abi o kadar haklısın ki...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 09, 2010, 14:26:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 09, 2010, 18:00:04 »
bence hayata geçmez bu proje, yani kısmen geçemez... elektrik, su, doğalgaz, telefon hizmetinin neredeyse tamamı özel şirketlere ait ve bu şirketler abone kaybetmemek ve hizmet, ürün satabilmek için ciddi çabalar sarfederken devletten gelen bu teklifi kabul etmezler diye düşünüyorum...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 09, 2010, 21:42:10 »
  Ödül konusunda beni unutmuşlar.34 yıl sinekler bana çarparken, ben sinek bile ezmedim.Ancak 3-4 yıl önce Manisa-Balıkesir yolunda 117 km/h ile radar cezası ödedim.Herhalde ödülü bundan kaybettim. :D :D   
   Ödül alamamanın nedeni bu olabilir Kemal abi....Ama yinede benim memurum benim vatandaşım mantığı çerçevesinde birşeyler yapılabilirdi :D:D

Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 09, 2010, 22:08:11 »
İdari davalar hariç hemen hemen tüm ceza işlemlerinde itiraz süresi 7 gündür. Tebligat işlemlerine 7 gün içinde başlanması esastır.Ama ceza kesildikten sonra 7 gün içinde postaya verilmemişse, dilekçe ile başvurup iptal ettirebilirsiniz.
  Ceza kesildikten sonra 7 gün içinde postaya verilmişse 1 ay sonra ulaşsa da usule uygundur.Bu kurallarda bir hata varsa itiraz edilebilir.
..

Kemal Bey merhabalar,
 Tebligat usulü hakkında bir detay sormak istiyorum , bilginiz varsa açıklarsanız sevinirim.
Postaya zamanında verilmiş ve eve kadar gelmiş bir tebligat , evde bulunmama nedeniyle , haber kağıdı bırakılarak tebligat muhtara bırakıldığında geçerlimidir ve öyleyse itiraz süresi ne kadardır?

Bu mahkemelere itiraz başvurusunda yapılacak ve geri dönmeyecek masraflar ile işin astarı yüzünden pahalıya gelme durumu varmıdır? Burada belirli bir rakamdan öncesi sonrası kıstası konabilir mi?

Daha önce yanlış yere park nedeniyle ceza makbuzu 6-7 ay sonra eve gelmişti ve ödemiştim, galiba yanlış yapmışım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 10, 2010, 21:06:12 »
 Selam Eftal Bey,

Tebliğ imkansızlığı ve tebellüğden imtina:

Madde 21 – (Değişik : 6/6/1985 - 3220/7 md.)

Kendisine tebligat yapılacak kimse veya yukarıdaki maddeler mucibince tebligat yapılabilecek kimselerden hiçbiri gösterilen adreste bulunmaz veya tebellüğden imtina ederse, tebliğ memuru tebliğ olunacak evrakı, o yerin muhtar veya ihtiyar heyeti azasından birine veyahut zabıta amir ve memurlarına imza mukabilinde teslim eder ve tesellüm edenin adresini ihtiva eden ihbarnameyi gösterilen adresteki binanın kapısına yapıştırmakla beraber, adreste bulunmama halinde tebliğ olunacak şahsa keyfiyetin haber verilmesini de mümkün oldukça en yakın komşularından birine, varsa yönetici veya kapıcıya da bildirilir. İhbarnamenin kapıya yapıştırıldığı tarih, tebliğ tarihi sayılır. Doğrudan TEB 21 maddesine göre yapılan tebligatlarda tebliğ süresi yasal sürlar elerdir. 20. maddenin yollamasıyla yapılan tebligatlarda 15 günlük ek süre vardır.
  Geri dönmeyecek masraflar ile işin astarı yüzünden pahalıya gelme durumu her zaman vardır. Hele ki, bizim geciken hukuk sisteminde ufak meblağlar için hiç bir zaman uğraşmaya değmez. Ancak uğraşılırsa lehde alınan emsal kararlar başkaları için faydalı olur.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 10, 2010, 21:30:08 »
Başbakan olduğumda bütün trafik cezalarını kaldıracağım, tam bir trafik özgürlüğü getireceeemm
Hindistanda olduğu gibi her kes her yöne özgürce süreeecccceeeeekkkkkkk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 10, 2010, 21:51:24 »
Başbakan olduğumda bütün trafik cezalarını kaldıracağım, tam bir trafik özgürlüğü getireceeemm
Hindistanda olduğu gibi her kes her yöne özgürce süreeecccceeeeekkkkkkk
  Hintliler bu işi nasıl beceriyor her zaman merak etmişimdir.Onlar kadar olamıyorsak..! :)
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 11, 2010, 10:29:13 »
mesut abi o kadar haklısın ki...

Türkay memlekette adam gibi bi adam yokki, çıkıp göğüsünü gere gere ben tüm geride kalmış yanışları düzelticem, çiftiyi, emekliyi , işçiyi , gençleri herkesin sorunlarını düzelticem, yaşanıcak bir memleket haline getiricem diyemiyor. bu memleket böyle gelmiş böyle gider kardeşim

bak Rahmetli Kemal Sunal bu konulara nekadar güzel dokunurdu, heleki Şener şen ile bir araya geldiklerine hem güldürür hemde bize acı gerçekleri anlatırlardı filmlerinde. demekki bu taaa siyah beyaz TV lerin olduğu dönemlerden bu yana böyleymiş kardeşim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 11, 2010, 10:39:45 »
+10000000000000

polisler kafasına göre ceza kesiyor, ben mecburmuyum ödemeye yahu, alın işte başka bir konuda az önce arkadaşımız yazmış yağmurlu havada sis farlarını açtım ama yinede ceza kesti ben karışmam demiş memur, ulen yemişim bu memleketin adaletini be, parası olan paşa , parası olmayan ise sırtı kambur deve misali bu memleket insanları iyice daraltıp bunaltılar, yeter ama artık ha.

lan sanki adam gib yolu adam gibi trafik kuralları, adam gibi trafik işaretleri , adam gibi trafik ışıkları, adam gibi asfaltı varda memleketin kalkmış birde yeni kanun çıkaracakmış pehhh , ulan ben sizin kalıbınıza ya adamız diye dolanıyorlar birde, sen önce meleketin yollarını düzelt, yolları asıl kuralına uygun hale getir, aç halkını, yaşlını, çiftçini, emekleni, bunların durumunu bi düzelt sonra bu işlere el at ! ! ! ! !

böyle yaparak insanlara ananıda al git muamelesi birkez daha ortaya konuldu, paranın peşindeyiz , sizi köşe bucak arar bulur ve cebinizden parayı alırız demiyorlarda , biz yeni kanun çıkardık diyorlar, hass...ir ordan be sende.

sinirlerim alt üst oldu forum ahalisi bu yazım için kusuruma bakmasın şimdiden.

Son cümlen dahil hepsine katılıyorum.Yok bilmem kaç km DUBLE yol yaptık.Ulen nerde yol yaptın Hazır yolu ikiye böldün 5nci sınıf asfalt attın her sene düzelt tamir et yolu bir diğer şeride bir bu şeride ver sonrada duble yol yaptık de.Asıl o yolları yapanlar (Özal-Demirel)'dir.Yapılanların projesi dahil.Hangi yaptığı yol çift şerit işliyor acaba...
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9500
  • Model Yılı: '17
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 11, 2010, 14:00:32 »
+10000000000000

polisler kafasına göre ceza kesiyor, ben mecburmuyum ödemeye yahu, alın işte başka bir konuda az önce arkadaşımız yazmış yağmurlu havada sis farlarını açtım ama yinede ceza kesti ben karışmam demiş memur, ulen yemişim bu memleketin adaletini be, parası olan paşa , parası olmayan ise sırtı kambur deve misali bu memleket insanları iyice daraltıp bunaltılar, yeter ama artık ha.

lan sanki adam gib yolu adam gibi trafik kuralları, adam gibi trafik işaretleri , adam gibi trafik ışıkları, adam gibi asfaltı varda memleketin kalkmış birde yeni kanun çıkaracakmış pehhh , ulan ben sizin kalıbınıza ya adamız diye dolanıyorlar birde, sen önce meleketin yollarını düzelt, yolları asıl kuralına uygun hale getir, aç halkını, yaşlını, çiftçini, emekleni, bunların durumunu bi düzelt sonra bu işlere el at ! ! ! ! !

böyle yaparak insanlara ananıda al git muamelesi birkez daha ortaya konuldu, paranın peşindeyiz , sizi köşe bucak arar bulur ve cebinizden parayı alırız demiyorlarda , biz yeni kanun çıkardık diyorlar, hass...ir ordan be sende.

sinirlerim alt üst oldu forum ahalisi bu yazım için kusuruma bakmasın şimdiden.

+10000000000

Mesut hocam çok haklısın, kimi ye kürküm ye yaparken bizim gibi sade vatandaştan çıkıyor acısı, adam elektriği, suyu kaçak kullanıyor onun parasını da ödeyen bizler cezayı yatırmayınca resmen aforoz ediliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #50 : Haziran 11, 2010, 14:19:51 »
fazla düşünmeyin arkadaşlar  deli ile devletin işine akıl sır ermez derler düşünüpte kendinizi heder etmeyin
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 11, 2010, 14:48:43 »
+10000000000

Mesut hocam çok haklısın, kimi ye kürküm ye yaparken bizim gibi sade vatandaştan çıkıyor acısı, adam elektriği, suyu kaçak kullanıyor onun parasını da ödeyen bizler cezayı yatırmayınca resmen aforoz ediliyoruz.

daha çok şeyler yazılırda ilerde bu yazılarımız yüzünden hukukla başımız derde girmesin şimdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Unutmayın, 5 Neden 1 Keşkeyi doğurur...
« Yanıtla #52 : Haziran 11, 2010, 14:56:10 »
Aslında düşünüldüğünde hoş gelebilir.Ancak benim için bu karak negatiffff olacaktır.Adeta insanın önüne bir engel gibi çıkacak.Çünkü bir trafik cezasını diğer fatura(su,elektrik...) gibi kullanım bedeli makbuzlarıyla karşılaştırmamak gerekir diye düşünüyorum.İyi günler... :kötü: :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Haziran 11, 2010, 16:03:15 »
Türkay memlekette adam gibi bi adam yokki, çıkıp göğüsünü gere gere ben tüm geride kalmış yanışları düzelticem, çiftiyi, emekliyi , işçiyi , gençleri herkesin sorunlarını düzelticem, yaşanıcak bir memleket haline getiricem diyemiyor. bu memleket böyle gelmiş böyle gider kardeşim

bak Rahmetli Kemal Sunal bu konulara nekadar güzel dokunurdu, heleki Şener şen ile bir araya geldiklerine hem güldürür hemde bize acı gerçekleri anlatırlardı filmlerinde. demekki bu taaa siyah beyaz TV lerin olduğu dönemlerden bu yana böyleymiş kardeşim :(

Üzülme gandi kemal gümbür gümbür geliyor, her şey düzelecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 11, 2010, 16:07:19 »
Son cümlen dahil hepsine katılıyorum.Yok bilmem kaç km DUBLE yol yaptık.Ulen nerde yol yaptın Hazır yolu ikiye böldün 5nci sınıf asfalt attın her sene düzelt tamir et yolu bir diğer şeride bir bu şeride ver sonrada duble yol yaptık de.Asıl o yolları yapanlar (Özal-Demirel)'dir.Yapılanların projesi dahil.Hangi yaptığı yol çift şerit işliyor acaba...

Hislerime tercüman oldun Aydın, zaten 8 senede bir tek fabrika açmadılar, bütün küçük esnafın kapatmasına sebep oldular, yaptıkları tek şey duble yollar ,,  alsınlar o duble yollarını.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 11, 2010, 17:00:51 »

abi kdv diye filmi var rahmetlinin..izlemeni öneririm..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli