0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ödül konusunda beni unutmuşlar.34 yıl sinekler bana çarparken, ben sinek bile ezmedim.Ancak 3-4 yıl önce Manisa-Balıkesir yolunda 117 km/h ile radar cezası ödedim.Herhalde ödülü bundan kaybettim.
İdari davalar hariç hemen hemen tüm ceza işlemlerinde itiraz süresi 7 gündür. Tebligat işlemlerine 7 gün içinde başlanması esastır.Ama ceza kesildikten sonra 7 gün içinde postaya verilmemişse, dilekçe ile başvurup iptal ettirebilirsiniz. Ceza kesildikten sonra 7 gün içinde postaya verilmişse 1 ay sonra ulaşsa da usule uygundur.Bu kurallarda bir hata varsa itiraz edilebilir.
Başbakan olduğumda bütün trafik cezalarını kaldıracağım, tam bir trafik özgürlüğü getireceeemmHindistanda olduğu gibi her kes her yöne özgürce süreeecccceeeeekkkkkkk
mesut abi o kadar haklısın ki...
+10000000000000 polisler kafasına göre ceza kesiyor, ben mecburmuyum ödemeye yahu, alın işte başka bir konuda az önce arkadaşımız yazmış yağmurlu havada sis farlarını açtım ama yinede ceza kesti ben karışmam demiş memur, ulen yemişim bu memleketin adaletini be, parası olan paşa , parası olmayan ise sırtı kambur deve misali bu memleket insanları iyice daraltıp bunaltılar, yeter ama artık ha. lan sanki adam gib yolu adam gibi trafik kuralları, adam gibi trafik işaretleri , adam gibi trafik ışıkları, adam gibi asfaltı varda memleketin kalkmış birde yeni kanun çıkaracakmış pehhh , ulan ben sizin kalıbınıza ya adamız diye dolanıyorlar birde, sen önce meleketin yollarını düzelt, yolları asıl kuralına uygun hale getir, aç halkını, yaşlını, çiftçini, emekleni, bunların durumunu bi düzelt sonra bu işlere el at ! ! ! ! !böyle yaparak insanlara ananıda al git muamelesi birkez daha ortaya konuldu, paranın peşindeyiz , sizi köşe bucak arar bulur ve cebinizden parayı alırız demiyorlarda , biz yeni kanun çıkardık diyorlar, hass...ir ordan be sende.sinirlerim alt üst oldu forum ahalisi bu yazım için kusuruma bakmasın şimdiden.
+10000000000Mesut hocam çok haklısın, kimi ye kürküm ye yaparken bizim gibi sade vatandaştan çıkıyor acısı, adam elektriği, suyu kaçak kullanıyor onun parasını da ödeyen bizler cezayı yatırmayınca resmen aforoz ediliyoruz.
Türkay memlekette adam gibi bi adam yokki, çıkıp göğüsünü gere gere ben tüm geride kalmış yanışları düzelticem, çiftiyi, emekliyi , işçiyi , gençleri herkesin sorunlarını düzelticem, yaşanıcak bir memleket haline getiricem diyemiyor. bu memleket böyle gelmiş böyle gider kardeşimbak Rahmetli Kemal Sunal bu konulara nekadar güzel dokunurdu, heleki Şener şen ile bir araya geldiklerine hem güldürür hemde bize acı gerçekleri anlatırlardı filmlerinde. demekki bu taaa siyah beyaz TV lerin olduğu dönemlerden bu yana böyleymiş kardeşim
Son cümlen dahil hepsine katılıyorum.Yok bilmem kaç km DUBLE yol yaptık.Ulen nerde yol yaptın Hazır yolu ikiye böldün 5nci sınıf asfalt attın her sene düzelt tamir et yolu bir diğer şeride bir bu şeride ver sonrada duble yol yaptık de.Asıl o yolları yapanlar (Özal-Demirel)'dir.Yapılanların projesi dahil.Hangi yaptığı yol çift şerit işliyor acaba...