0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhammet abi haklısın ancak, şu varki polisler işlerini tam yapsa böyle bir yola baş vurmaya gerek kalmaz, bundan 5 yıl kadar önce bize hırsız girdi, polis çağırdık, adamlar bizimle dalga geçer gibi boşuna uğraşmayın yakalanmazlar dediler , evi kontrol edip kanıt bile aramadılar, ulan sen yorum yapacağına işini yap adam gibi hırsızları bir ara delil toplayıp bulamayınca dersin bulamadık diye şe...siz . birde tanıdığı eşi dosta memur vs olanlar hiç ceza almadan geçiyorlar memurların yanından, bu adaletsizliği bu işgüzarlığı ortadan kaldırısnlar bence, vatandaşın sırtına at semeri takıp bineceğine, önce kendi memurunun rüşvetini ve iş güzarlığını kessin, bak bakalım ozaman kurallara uymayan kalıyormu.
Mesut paşam, küçük hırsızın peşini bırakmazsa işin ucu büyük hırsıza uzanır. Olmazki
Bu kadar çok kişiyi takip etmeleri mümkün değil , bana bu iş yatar gibi geliyor.. Mesut abiye Yorumu için bir alkış vermeden edemeyeceğim
+10000000000000 polisler kafasına göre ceza kesiyor, ben mecburmuyum ödemeye yahu, alın işte başka bir konuda az önce arkadaşımız yazmış yağmurlu havada sis farlarını açtım ama yinede ceza kesti ben karışmam demiş memur, ulen yemişim bu memleketin adaletini be, parası olan paşa , parası olmayan ise sırtı kambur deve misali bu memleket insanları iyice daraltıp bunaltılar, yeter ama artık ha. lan sanki adam gib yolu adam gibi trafik kuralları, adam gibi trafik işaretleri , adam gibi trafik ışıkları, adam gibi asfaltı varda memleketin kalkmış birde yeni kanun çıkaracakmış pehhh , ulan ben sizin kalıbınıza ya adamız diye dolanıyorlar birde, sen önce meleketin yollarını düzelt, yolları asıl kuralına uygun hale getir, açın halkını, yaşlını, çiftçini, emekleni, bunların durumunu bi düzelt sonra bu işlere el at ! ! ! ! !böyle yaparak insanlara ananıda al git muamelesi birkez daha ortaya konuldu, paranın peşindeyiz , sizi köşe bucak arar bulur ve cebinizden parayı alırız demiyorlarda , biz yeni kanun çıkardık diyorlar, hass...ir ordan be sende.sinirlerim alt üst oldu forum ahalisi bu yazım için kusuruma bakmasın şimdiden.
Vedat ağabey , Buradaki küçük hırsız sis farından dolayı ceza yiyen mesut abimi oluyor? yoksa sanayiden yeni çıkan aracının plakası ön camının önünde duruyor diye aracı parka çekilen benmiyim hırsız?(Saygıda kusur varsa affola...)
Estağfurullah ErdemCan herhangi bir forumdaşıma o sıfatı açıktan asla kullanmam. Kasdettiğim hırsız, Mesutun evine giren ancak kanunlar, dolayısı ile emniyet tarafından umursanmayan hırsızdır. Açıklayıcı bir şekilde yazmayıp, tedirgin ettiğim için özür dilerim .
TC kimlik no diye bişey var. amacı bu zaten.
Ha pardon abi , ben ceza yiyenler için söylediğinizi sandım. Kendime eksi alkış verebiliyormuyum.
Bence trafikte sadece ceza uygulaması tek başına yeterli değil, kesinlikle ödüllendirme de yapılmalı.
Bir zamanlar bu uygulama vardı.Örneğin; 30 yıl hiç kaza yapmamış sürücüye plaket verildi diye Tv.de görmüştüm. Mesela ödül olarak bir araba filan vermeliler.
Alıntıdır.Geçen yıl ise, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri’nden toplam 1 milyon 446 bin 807 araç kaçak geçti. Kaçak geçenlerin 894 bin 372’i cezasını ödemedi ve hazinenin alacağı ise 34 milyon YTL oldu. Bu yılın ilk 5 ayında ise 526 bin 185 araç kaçak geçti. Her iki köprüden geçen kaçak araç sayısı ise günde ortalama 3-4 bin. Kaçak geçişin cezası normal ücretin 11 katı. Birinci sınıf yani otomobil türü araçlarda bu ceza 33 YTL. OGS ve KGS gişelerinden yapılan kaçak geçişler için Karayolları’na vakit geçirmeden bizzat veya telefonla başvuru yapılırsa ceza indirimli ödenebiliyor.Madem yapılacak, önce köpürüyü halletsinler. 34milyon tl az değil ya.
Bu başkomiseri bulup alnından öpmek ve alkışlamak gerekir...Ülkedeki açık nasıl dahada büyütülür onun için çabalamakta...Oldu olacak cezasını ödemeyene nefeste aldırmayaın,hastaneyede gitmesin...Başkomiser herhalde boş işler şubesinin sorumlusu.... Amcam 2007 yılında hiç ceza yemeyen ve kazaya karışmayan ticari araç sürücüsü dalında Bingöl valisi tarafından ödüllendirilmişti...
Evet Kemal abi güzel bi uygulama olur (!) Babamın 25 senelik E sınıfı ehliyeti var daha hiç ceza yemedi çünkü araba kullanmayı bilmediği için arabayı kullandırmıyorum
Vedatçım bu da saçmalık batsın hazine banane yahu, yani o seviyeye getirtdiler insanları, hani köprüler ücretsiz olucaktı hani borçlarını bitirene kadar sadece geçiş ücreti alınacaktı 34 milyon TL 1 yılda sadece kaçak geçenlerden, birde parasıyla geçenleri ekle en az 200 300 milyon TL toplamda 300 milyon TL desek hepsine1973 te boğaz içi köprüsü açılmış ! sene 2010 2010 - 1973 = 34 yıldır para alınıyor, 34 yılda günümz parası ile 111 trilyon TL civarında para toplanmış demektir bu para birtane köprü parasını bırak 3 4 köprü parasını karşılar.ayak üstü yine bizleri dürtüyorlar bunlar. YETER BE ARTIKKKKKKKKK
forumumuza üyelikleride iptal edilsin fazla mı oldu ne