Gönderen Konu: Boy Uzaması  (Okunma sayısı 3372 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Boy Uzaması
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2007, 18:29:17 »
Valla Mustafacığım bi laf vardır hani "her gördüğün bıyıklıyı baban sanma"     misali bende bıyık var diye senden büyük olacam diye bi kuralmı var.    

Her neyse ben sizin o tarafları pek bilmem. Açıklmaların için sağol. Merak ettim şimdi. Bilare gidip gezecem. Sen Giresunda mısın? Yani gezdir demiyoz en azından yollarını tarif et yeter. Bizde bu taraflara beklerim.

İş yemeğe gelince kuzu balık, muhlama, kuymak, hoşmeli ( Bence 3 ü de aynı şey) karadenizde her yerde var. Ama balığın hasını uzungölde bulursun. Onlar gibi yapanına rastlamadım.  Kuzu burda ben en iyisini ziganada yedim. Sizinkinide tadarız Allah izin verirse.

Sen şimdi çocuğunla ilgilen sonra bilare konuşuruz. Tekrar geçmiş olsun. Eğer aşıları bitmediyse Özel Karma aşıyı tercih et. 5 li olanlar var. içinde menenjit olandan. Yüksek ateşlerde 39 u yukarı çıkarmıyo. Ben oğlumun ateşlenmesinde ileri gitmemesini buna bağlıyorum.

Toyota Club Türkiye

Boy Uzaması
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2007, 18:29:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Boy Uzaması
« Yanıtla #21 : Haziran 08, 2007, 21:13:18 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Valla Mustafacığım bi laf vardır hani "her gördüğün bıyıklıyı baban sanma"     misali bende bıyık var diye senden büyük olacam diye bi kuralmı var.    

Her neyse ben sizin o tarafları pek bilmem. Açıklmaların için sağol. Merak ettim şimdi. Bilare gidip gezecem. Sen Giresunda mısın? Yani gezdir demiyoz en azından yollarını tarif et yeter. Bizde bu taraflara beklerim.

İş yemeğe gelince kuzu balık, muhlama, kuymak, hoşmeli ( Bence 3 ü de aynı şey) karadenizde her yerde var. Ama balığın hasını uzungölde bulursun. Onlar gibi yapanına rastlamadım.  Kuzu burda ben en iyisini ziganada yedim. Sizinkinide tadarız Allah izin verirse.

Sen şimdi çocuğunla ilgilen sonra bilare konuşuruz. Tekrar geçmiş olsun. Eğer aşıları bitmediyse Özel Karma aşıyı tercih et. 5 li olanlar var. içinde menenjit olandan. Yüksek ateşlerde 39 u yukarı çıkarmıyo. Ben oğlumun ateşlenmesinde ileri gitmemesini buna bağlıyorum.
[/quote]
ismail abi aslında her sakallıyı dede sanma idi ama neyse vallahi gezdirmek isterim ama zamanım yok size elimden gelen yardımı yapmaya uğraşırım gerçi bu sene biraz zor ama neyse haberim olsun bu tarafa gelirseniz bizim burda ki kuzuların tadı çok nefis tabii sizin oradakileri bilmiyorum o yüzden dünyanın en nefis kuzusu diyemem bu ay istanbula gideceğim oğlanı götürecem doktora sonra bakarız 5li karma aşı sanırım yaptık normalde devlet yapmıyor para ile satın aldım
neyse istanbula bir gidelim orada çözüm bulmaya çalışacağım oğlan için

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Boy Uzaması
« Yanıtla #22 : Haziran 08, 2007, 23:22:57 »
gitti ufuk abinin boy konusu  ortalık gezelim görelime dönmüş  veya ısmaıl uzun yolda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Boy Uzaması
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2007, 23:27:18 »
abi ne yapasın türkiyede o kadar gezilecek yer varki hatta bu konuda topik te açılabilir topiğin ismi ismail abi uzun yolda bu topikte gezilen görülen yerlerin resimleri vede bilgiler bulunabilir

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Boy Uzaması
« Yanıtla #24 : Haziran 08, 2007, 23:31:46 »
daghan abının var bı kactane gezıyle ılgılı foto albumu.Aslında acsak felan olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Boy Uzaması
« Yanıtla #25 : Haziran 08, 2007, 23:40:41 »
evet açmakta fayda var sen başla bende ona göre devam ederim ama şu an bağlantım pek izin vermez

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Boy Uzaması
« Yanıtla #26 : Haziran 08, 2007, 23:50:46 »
abı ben baslarım da bu hafta sonunda bı malatya gezım var ısalla orayı ceker gonderırım o zaman acarız konuyu. . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Boy Uzaması
« Yanıtla #27 : Haziran 09, 2007, 00:10:15 »
ok daha iyi olur taze taze