0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ben mecbur olmadıkça ilaç bile almıyorum. Grip olduğumda kendi kendime vücudumun iyileşmesini bekliyorum ([/quote]Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Özellikle ağrı kesici ve grip ilaçlarından kesinlikle uzak durmaya çalışıyorum. Çok şükür son 10 yıldır sadece göz ve cildiye doktoruna gittim. Ama bu demek değildir ki her ağrıyı ve soğuk algınlığını hafife alıyorum. Bu tür basit rahatsızlıkların bazen çok ciddi hastalıkların belirtisi olabileceğini dikkate alarak kendimi dikkatli bir şekilde dinliyorum. [quote=Dağhan Baştuğ]Saçlarımı bile şampuanla yıkamam. Arada vücudun kirlenmesi de lazım.Sabun en doğalı düşünceme göre.Şampuanlar çıkana kadar erkeklerin kellik sorunu çekmediği düşüncesindeyim.Ki olay boy uzatma gibi bir şey olunca hiç kullanma derim.Çünkü her ilacın elbet bir yan etkisi olur.Her şeyin en doğalı en güzelidir...[/quote]Bu konuda maalesef sana katılamıyacağım. Her insanın cildi ve saçı farklı olabiliyor. Dolayısıyla bazı insanlar uzun süre yıkanmadan rahat edebilse de, ben aşırı yağlı saçlarımı her gün yıkamadığım takdirde çok rahatsız oluyorum. Asıl o zaman saçlarım kepekleniyor ve fazladan dökülüyor. Dediğin gibi her şeyin doğalı en güzelidir ama ben saçlarımın dökülmesine çare bulamadığım için vakti zamanında özel bir ilaç kullanmıştım. Çok etkili oldu ve saçlarımın dökülmesi durdu. Üstelik ilacı tekrar kullanmak zorunda bile kalmadım. Tabi bazı geçici yan etkileri de oldu. Satogrowth adlı ilacı ilk defa duyuyorum ama önyargılı davranmadan etraflıca araştırılıp, artısı ve eksisiyle değerlendilerek faydalı olabileceğine inanılıyorsa kullanılabileceğini düşünüyorum.
işim gereği her akşam banyo yapmak zorundayım ne yaparsanız yapın akacak kan damarda durmaz derler ya işte o misal dökülecek saç başta durmazmış[/quote]Mustafa Bey, stres, kansızlık, çinko eksikliği varsa saçlarınız da dökülme olacaktır. Saçlarınızı yıkamadan yarım saat önce 1 yumurtanın sadece sarısını bir kaseye alın, üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı badem yağını katıp karıştırın bunu saç diplerinize iyice masaj yaparak yedirin. Yarım saat sonra normal bir şekilde yıkayın farkı göreceksiniz. Bu arada sinirlenecek ortamlardan mümkün olduğunca uzak durun. Şimdi bana, demesi kolay dediğinizi duyar gibiyim Badem yağını eczanelerde bulabilirsiniz. Yalnız tatlı badem yağı olacak.
Mustafa Bey, stres, kansızlık, çinko eksikliği varsa saçlarınız da dökülme olacaktır. Saçlarınızı yıkamadan yarım saat önce 1 yumurtanın sadece sarısını bir kaseye alın, üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı badem yağını katıp karıştırın bunu saç diplerinize iyice masaj yaparak yedirin. Yarım saat sonra normal bir şekilde yıkayın farkı göreceksiniz. Bu arada sinirlenecek ortamlardan mümkün olduğunca uzak durun. Şimdi bana, demesi kolay dediğinizi duyar gibiyim Badem yağını eczanelerde bulabilirsiniz. Yalnız tatlı badem yağı olacak.[/quote]yasemin hanım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler aslında saç dökülmesi birazda genetik misal babamın başında artık tek tük kaldı yaşı 67 abisi ise nerdeyse benimksisi kadar saçı var yaşı 70 en büyük abimin yaşı 49 saçları simsiyah vede dökülme yok bir ufak birader ise gene aynı ama kırardı ondan bir ufağı ise simsiyah anlayacağınız ne yaparsanız yapın dökülecekse dökülür ama belki ilaçlarla biraz daha uzun sire olabilir
yasemin hanım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler aslında saç dökülmesi birazda genetik misal babamın başında artık tek tük kaldı yaşı 67 abisi ise nerdeyse benimksisi kadar saçı var yaşı 70 en büyük abimin yaşı 49 saçları simsiyah vede dökülme yok bir ufak birader ise gene aynı ama kırardı ondan bir ufağı ise simsiyah anlayacağınız ne yaparsanız yapın dökülecekse dökülür ama belki ilaçlarla biraz daha uzun sire olabilir[/quote]Rica ederim. Mühim olan beden sağlığı. Değilse dış görünüş iyi olmuş, sağlığınız iyi gitmiyorsa bu daha kötü.Neyse sıkmayın canınızı. Allah başka dert vermesin.
Rica ederim. Mühim olan beden sağlığı. Değilse dış görünüş iyi olmuş, sağlığınız iyi gitmiyorsa bu daha kötü.Neyse sıkmayın canınızı. Allah başka dert vermesin.[/quote]kellik aslında büyük problem bazı kişiler için mesela alışmak alıştın mı sanırım pek sorun olmasa gerek neyse önemli değil dediğiniz gibi önemli olan beden sağlığı
kellik aslında büyük problem bazı kişiler için mesela alışmak alıştın mı sanırım pek sorun olmasa gerek neyse önemli değil dediğiniz gibi önemli olan beden sağlığı[/quote]Siz dert ettiğiniz zaman problem olur gibime geliyor. Ne yapalım herkesin vucudu istediği gibi olmayabilir Benimde saçlarım kıvırcıktır mesela eskiden çok takardım. Her saç kestirdiğimde öğrencilik yıllarımda oturur saatlerce ağlardım.Şimdi hiç takmıyorum çünkü allah beni böyle yaratmış hem düz saçlı halim bana hiç iyi gelmiyor. Benimde rahmetli babamın saçı kıvırcıktı. Annemin ise düz. Ben babama çekmişim. Şimdi iyiki de saçım kıvırcık diyorum. Çünkü bir lastik tokayla kuaförden çıkmış gibi oluyorum [quote=Ufuk Yalçın]yasemin hanım aslında bende bu tür ilaçlara karşıyım biraz araştırma ile buldum bu ilaçı ve 30lu yaşlardaki insanlarıda uzattığını öğrendim..ewt basker oynuyorum lisanslı olarak....evet 1.90 boy gayet iyi ama bulunduğum ortamda kendimi çok kısa hissediyorum ülke olarak vermek gerekirse ABD de çok yaygınmış bu ilaç....ama bende kullanmak istemiyorum sadece bilenler varsa bi fikir edinmek için sormuştum....şimdi sadece bekliycem ve ne kadar uzucam görcem [/quote]Bence insan herşeyi zamana bırakmalı. Dediğim gibi daha çok gençsiniz inşallah boyunuz hayal ettiğiniz seviyeye gelir. Bir de tamam kullanırsınız belki boyunuzda uzar fakat ilerde 5-10 sene sonra allah korusun sağlığınıza istenmedik bir yanetki yaparsa diye de düşünmek lazım...
Diyosun. Ama hayat bu kadar basit değil. Yanlış anlamayın. Canını kendine ait problemlerle sıkıp, sitrese girmenin bi anlamı yok. Yaylaya gelmek isteyen varsa beklerim. Karadeniz insanı misafir perverdir. Ama benim kadar değil. Gelmek isteyen arkadaşlara her deliğini gezdiririm. Atlar Toyotamıza gideriz.Çoluk çocuğa karışmamış olsamda düşüncelerim aynıydı. Her şey kader kısmet. Allah her şeyi gönlünüze göre versin.[/quote]trabzonun hangi ilçesine bağlı bu yayla yüksek mi
Valla mustafa bey doğu karadenizde bilşmiyorum duydunuzmu Yayla turizmi var. Trabzonun, Rize'nin Artvin'in Ordu, Giresun hepsinin birçok özellikde yaylaları var. Ama bilindik olarak uzungöl, kadırga, sis, hıdırnebi, zigana trabzonun, ayder, anzer, kabahor, ovit rizenin meşhur yaylalarıdır. fotolar videolara resimler koymuştum. Linki burda: Karadeniz[/quote]ismail abi(bıyğın var sanırım yaş itibari ile benden büyüksün)ben mecburen giresun yaylalarına gidiyorum yükselti aşağı yukarı 1500 metre ile 2500 metre arası oldukça mükemmel yaylalardır en ünlüleri kümbet(dünyanın en büyük ağaç restoranına sahiptir) bektaş buları(şu an altın madeni ile göz kamaştırıyor) çıkrık kapı(dünyanın en ince taş sınırına sahiptir uzunluğu 13 km)ve diğerleri hepsi birbirinden güzel vede en güzeli ki insana çok şeyler kazandıran havası suyu vede ızgara kuzu eti ye ye yiyesiniz gelir