0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkandayım abi
kesinlikle katılıyorum vedat abiye, bir iş her şeyden önce insanın yafasına yatmalı..yafaya yatmayan işi yaparsan yafan allak bullak olur, yafan bulanır..yafa da kafa kadar önemli sonuçta arkandayım abi
yafa topuna çıkarım.. yafa atarım.. yafa gölü olur..iyi yafacıyım.. hatta yafama sıkar giderim...
Size y.a.f.a. diyorum arkadaşlar, sizdeki geyik potansiyeli hiç bir foruma nasip olmaz herhalde y.a.f.a = Yok Artık Forum Ahalisi
Valla siz yafayı bulmuşunuz ha...
eminim herkes "Yafa"yı googlea sordu Bu arada mesut abinin eklediği resimdeki araba süper duruyor , bu araca german style harbiden gidiyor.
Arkadaşlar merhaba,Perflex marka rüzgarlıkları taktım ve tatile gittim. Tatil yerinde camlarda sıkışma olduğu için çıkartayım dedim. Camın oluklarında yapışkanlar kaldığı için camın fitilini yerinden kaldırdı. Çok sorun yaşadım. Kesinlikle dışardan takılmalı olan ürünler kullanılmalı.Rüzgarlıklar camın kullandığı oluğu kullandığı zaman hem yapışkanlar içerde kalıyor, hem de uygulamada sıkıntı oluyor. Cam otomatiğinin bozulmasına kadar giden sorunlar yaratabilir.Ben söktüm attım. Hatta sökerken rüzgarlıklardan biri de kırıldı.Bir daha kullanmayacağım
Vedat abi, ben şimdi siparis ettim. Yarın elime geçer rüzgarlıkları... Bunun montajını ben mi yapıyım yoksa dısardan oto aksesuarcıya mı taktırayım. Kaş yapalım derken, göz çıkarmayalım..
Abi Türkay abiyi nerede bulacam. Evi teee nerde. Ya bantları fitilin içine mi geçiriyoruz yoksa boyalı kısma mı orası kafamı karıştırıyo...
gell sen gell bucadayız gell kardeşim
kimi çağırıyorsun yine sen