0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyüp çok şık ve çok temiz ama acilen jant yay + lastik istiyor bütçeni toparlamaya bak gezip tozma fazla bu arada o çıkarım senle her yola yazısını nerden teğmin ettin yahu bende istiyorum
Pek bir tatlıymış Atom Karınca'nız O kadar temizlikten sonra "sihhatler olsun" diyelim o zaman =) kapı eşiklerinin fotoğraflarını da bekliyoruz...
teşekkürler nagihan,biliyorum cep harçlığı ile olmuyor bu işler ama en yakın zamanda senin ufaklıktata değişikliler bekliyoruz darısı başınaunuttuğum kapı eşiğinin fotoğrafı bütçeyi toparlayıp kalan değişiklikleri yapmak ümidiyle
hayırlı olsun eyüp, maşallah çok temiz aracın var... mesuta katılıyorum, yaydan pek anlamam ama yarisleri jant çok farklı gösteriyor ...yinede iyi masraf etmişsin
Kazasız, belasız Eyüp, çok tatlı olmuş Yaris'in...
Ouuww bir ima seziyorum ben bu yorumda, hayırdır?! Sizin başlığı görünce aklıma geldi servisten randevu alacaktım iyi oldu, yarın detaylı iç temizlik ve cam filmi uygulanacak benim yarime de. Bilerek foto koymuyorum ben çünkü zamanında ki leylek muhabbetlerini hiiiiiç çekemem Çelik jantlarım değil leylekliği dikkat çekiyor ben ne edeyim
teşekkürler nagihan,biliyorum cep harçlığı ile olmuyor bu işler ama en yakın zamanda senin ufaklıktata değişikliler bekliyoruz darısı başınaeyvallah mesut abi ama o bahsettiğin işlerin maliyeti 2000 lirayı geçiyor aracın kredi borcunu kapatmalıym önce, bu arada senin corllanın rüzgarı yeter yahu,çok başarlısın bu konuda.birde şu Toyota yazısı onu servisten vermiştiler araç kokusu bilseydim sizin için 50-100 tane alırdım bütçeyi toparlayıp kalan değişiklikleri yapmak ümidiyle
Hiiç hatırlamıyorum Mesut abi Yapmamışımdır yaa, yok yok azar mı sana mı estağfurullah
biz buna Yaris kardeşliği diyoruz mesut abi ))benim Yaris'ime "Atom karınca" diyorum, Nagihanda "Yarim" diyor sonuçta Yaris abiii