0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pardon araç yarismiş sanırım , sürteceğini sanmıyorum , bu jantın yarise çok yakışacağına eminim
Bu jantların 16'' olanını takarsanız, lastik yanağını 45 e düşüreceksiniz.. Lastik tabanını 195 alırsınız mecburen , biraz çok yakabilir ama eminim ki Yol tutuşu artar. Eskiye oranla amortisör-yol seslerini biraz daha fazla duyarsınız. Onun haricinde değişen birşey olmaz. Aracınızdan daha çok keyif alırsınız , hem kullanırken hem dışından baktığınızda
erdem çok yakar derken ne kadar çok yakar dediğim gibi enim aracım yazlık lastikle şu an 135 kuruş felan yakar bu jant ve lastikle ne kadar yakar tahmini?
Valla yarieler hakkında çok bir bilgim yok aslında , Yakıtın ne kadar artacağınıda hesaplamak çok zor , ama fazla farkedeceğini sanmıyorum.Sizin şu anki lastiklerinizin taban ölçüsü 175 , Bu jantları taktığınızda en az 195 taban lastik kullanabilirsiniz.Denemeden hesaplayamayız , Arabanızın motor hacmi kaç? 1.0mı? 1.3mü?Eğer 1.0 ise sakın takmayın ama 1.3 ise çok bişey farketmez...
Arabayı alçaltmayacaksan bence 16'' al abi , Leylek arabalarda zaten bu tipteki jantlar göstermiyor , ankaranın taksileri gibi oluyor. (bu jantların renginden dolayı farklı durur gerçi) 15'' alırsan bence bu tipte olmasın , ofsetli olsun ama önü düz olsun.Lastik tabanı öyle veya böyle 195e çıkacak , niye 15'' takasın ki? Bu lensonun 16'' olanı yokmu? bide bunların fiyatları ne kadar?
16 inç lenso genişliği 8j yani çok geniş ona baktımlenso 775 tl mir 700 tl lensoyu alırsam belki yay da alırım 4-5 ay sonra balığa gidiyorum her hafta altı sürter diye almadım yay
Hmm.. balığa gidiyorum deyince aklıma geldi. Yarın akşam işin yoksa Çiftliğe bizim yanımıza gelsene aslında abi
Olur kardeşim gelirim ama şu an sivastayım finallerim bitsin gelince gelirim sizin çiftlik nerde erdem
Bizim çiftlikte değil , Atatürk Orman Çiftliğinde buluşuyoruz , siteden arkadaşlarla Neyse artık ankaraya geldiğinde görüşürüz