Gönderen Konu: İzmir'e Seyahatim...  (Okunma sayısı 1349 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
İzmir'e Seyahatim...
« : Mayıs 26, 2007, 23:19:59 »
Şimcik, fotoğraf çekmedik Kürşat'la (Şahin) ama yakında yine gideceğim o zaman çeker koyarız foruma.

Olay şöyle oldu : Benim kayıtlardan arda kalan boş bir zamanımda Kürşat'la konuştuk ve sağolasın beni geldi Alsancak'tan aldı.
Tavla konusuna feci takmış beni yenecek de yenecek.Muhabbet bu tüm yol boyunca  
Sonra Karşıyaka civarında bir yere götürdü.Çayımızı söyledik tavlamızı istedik.Ben onu kırdım, o beni.Kavga topu topu 15 dakika sürdü...
Tavla sonucunu söylemeyi ona bırakıyorum  

Sonra sahil şeridinde bir barakaya gittik.Gayet güzeldi.Adam bana hesap ödetmedi yav.Tam parayı veriyorum, o misafir diyor.Garson almıyor parayı, Kürşat'tan alıyor.Neyse yolu yordamı öğrendim, bu sefer hiç şansın yok ben ödeyecem  

Yağmur getirdik bol bol İzmir'e.Gitti arabayı uzak uzak yerlere park etti.Bir ton yağmurun altında koştuk.Sırılsıklam oldum bu adam yüzünden  
Neyse gecenin anlam ve önemine yakıştı bu yağmur.Benim kalbim kalmış İstanbul'da, bunun ki bir başka hatunda...Sonra beni taa gerisin geri bıraktı sağolsun.Ne gerenk vardı be Kürşat.Bir dahakine Kordon'dayız.

Yeni bugün haberini aldım tanışmış bizimki.Aradı müjdeyi verdi.Hadi 'EVETLİSİ' diyelim.Benim olayda hep 'Hayırısı' olsun denildi.Gittik kıza harbi 'HAYIR' dedi...

Ferdi olayı gibi yazamadım çünkü dumanı üstünde değil, kafam başka yerlerde falan felan.Ama bu gidişimde yandın  

Toyota Club Türkiye

İzmir'e Seyahatim...
« : Mayıs 26, 2007, 23:19:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
İzmir'e Seyahatim...
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2007, 23:24:55 »
tavla sonucu: yenildim (skoru hatırlamıyorum  ). 5-0 yendi.Helal olsun.Bükemediğim bileği öperim.Hörmetler abicim.Yine bekleriz, yine gel.

Elimden geleni yaptım ama hem şans hem de oyun senden yanaydı.Ben hayatımda böyle yenilmedim.Hayatımın en büyük yenilgisi.Bir daha da oynamaya yüzüm olmadı.Sana İzmirli kızları göstereyim deyip mekandan ayrıldık ama aslında hepsi bir daha tavla oynamayalım diyeydi...

itiraf.com....  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
İzmir'e Seyahatim...
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2007, 23:41:50 »
Şimdi bu mesajı üstünde değişiklikler yapıyor.Yapamasın diye 16 saatliğine forumdan engelledim bunu  Kıh kıh kıh.
Çok kötüyüm ya  Gücü kötü yönde kullanma eğilimi var bende galiba.
'Dark Side' a mı geçtim Anakin gibi 'Star Wars' taki gibi
Kıh kıh kıh...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
İzmir'e Seyahatim...
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2007, 00:36:49 »
Kürşat Kardeş Demekki Dağhan la tavla oynamak okadar kolay değilmiş hemde admin olduğunu bildiğin halde eheh geçmiş olsun forumdaş... Neyse tavlada kaybet ama aşkta kazananlardan ol
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
İzmir'e Seyahatim...
« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2007, 17:01:37 »
Çekemiyo beni  ben asıldığım kızı kıvamına getirdim çünkü  Kötü oynadığım falan yok. baya iyi oynadım ama toplarken hile yaptı galiba dikkatimi dağıtıp. Neyse admindir sonuçta fazla üstüne gitmiyorum  Dağhan ile tavla oynayacaklar tekrar düşünsünler, karı kız işleri iyi gittiği zamanlarda oynayamıyormuş bilginiz olsun.