Şimcik, fotoğraf çekmedik Kürşat'la (Şahin) ama yakında yine gideceğim o zaman çeker koyarız foruma.
Olay şöyle oldu : Benim kayıtlardan arda kalan boş bir zamanımda Kürşat'la konuştuk ve sağolasın beni geldi Alsancak'tan aldı.
Tavla konusuna feci takmış beni yenecek de yenecek.Muhabbet bu tüm yol boyunca
Sonra Karşıyaka civarında bir yere götürdü.Çayımızı söyledik tavlamızı istedik.Ben onu kırdım, o beni.Kavga topu topu 15 dakika sürdü...
Tavla sonucunu söylemeyi ona bırakıyorum
Sonra sahil şeridinde bir barakaya gittik.Gayet güzeldi.Adam bana hesap ödetmedi yav.Tam parayı veriyorum, o misafir diyor.Garson almıyor parayı, Kürşat'tan alıyor.Neyse yolu yordamı öğrendim, bu sefer hiç şansın yok ben ödeyecem
Yağmur getirdik bol bol İzmir'e.Gitti arabayı uzak uzak yerlere park etti.Bir ton yağmurun altında koştuk.Sırılsıklam oldum bu adam yüzünden
Neyse gecenin anlam ve önemine yakıştı bu yağmur.Benim kalbim kalmış İstanbul'da, bunun ki bir başka hatunda...Sonra beni taa gerisin geri bıraktı sağolsun.Ne gerenk vardı be Kürşat.Bir dahakine Kordon'dayız.
Yeni bugün haberini aldım tanışmış bizimki.Aradı müjdeyi verdi.Hadi 'EVETLİSİ' diyelim.Benim olayda hep 'Hayırısı' olsun denildi.Gittik kıza harbi 'HAYIR' dedi...
Ferdi olayı gibi yazamadım çünkü dumanı üstünde değil, kafam başka yerlerde falan felan.Ama bu gidişimde yandın