0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
intercooler ama hava filteresine uygulamayı deneyen varmıdır?
arkadaşalr soğuk demir olayını araştırdım hava demir üzerinden geçiş esnasında soğumuyormuş yani tezim yanlış çıktı sanırım başka biz çözüm bulmamız lazım bi şekilde bu hava kanallarını dışarı taşımalıyız motorumuza soğuk hava gerekli çünkü saygılar
Filtre borusunu uzattıkça enseme payı artıyor ve hava refleksleri gecikiyorTampona gelik açmak en mantıklısı , yada yarışlara katılanlar sol ön farı yerinden çıkarır genelde Akım hızı artmadıktan sonra filitrenin o bölümünden soğumaya başlaması çok farketmez.
erdi bey bende çorap aynı zamanda hava kanalı ucuna baş örtüsü geçirmeyi düşünüyorum tozu pisliği dış etkenleri özellikle sinekleri çünkü değiştirdiğim hava filtresi sinek doluydu bunları engellemek amaçlı filtreye ve de hava kanalı ucuna böyle bir uygulama yapacağım nasıl olsa bu malzemelerden rahatça hava geçiyor bari küçük dış etkenlerden korur . saygılar
Bende denedin hava filtresini söküp başına çorap geçirdim gayet normal bir şekilde çalıştı ve giderkende hiç bişe olmadı
hayır gayet ciddiyim modern olmayan ama iyi sonuç veren uygulama bunlar söylediğim her şey ciddi bir nevi süzgeç gibi düşünün bunu inannın hava filtre kutumu görseydiniz bana hak verirdiniz öyle ufak tefek sinekelrden bahsetmiyorum gerçi bunlar filtreyi geçememiş motora ulaşmamışlar ama yinede onları orda görmek beni huzursuz ediyor
Erdem sen neden hep benim yazılarımı düzeltmeye çalışıyorsun ? benim yazımda yanlış birşey yok farkındamısın metotları sıralamışım sadece, ha hangisi daha verimli hangisi neden kötü dersen sana destan yazarım emin ol
özür dilerim emre bey uydur kaydır fikirlerim var kusura bakmayın lütfen ama 10 yıldır araç sahibiyim daha bir örtü çorap parçalanmadı benim araçlarda toyota ailesini yanlış bilgilendirdiğim için özür diliyorum bi daha konuşmam zaten iyi forumlar
Lpgde performansı daha fazla düşürür.Bana arkadaşlar kızabilir ama bence markanın çok bir farkı olmaz , ikiside sünger sonuçta.
Erdi çoraplar stoplara geçiriliyordu eskiden karıştırmışsın sen nereye geçireceğini