0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makara demiştim ama senin bana verdiğin cevabı doğruladım cumartesi günü kardeş,hakkaten dediğin gbi burda makara var,noırmalde hiç gülmem sözünü şimdi doğruladımama geçti artık sen makara vedat olarak kaldın kardeşş...
Rica ederim Hakkı bey dilerim görüşürüz nasipse....Vedat abi İstanbul konusundan takip edebilirsin detayları zaman mekan önemli değil şimdilik
hem hani benim alkışım vedat kardeş ??içmediğim çayın yerine sayarım hehehhhöööüü
Abi o olaya alışacaksınız Burada gülmek ve ya tepki vermek kolay oluyor ama yüzyüze gelince tepkiler değişiyor sonuçta ilk kez birbirnizi görüyorsunuz Bu olaya en güzel iki örnek Neşet (Oğuzhan MURAT) ve Kımıl zararlısı (Emre AÇIK) kardeşlerim forumda makara kikiri şen şakrak ama toplantılarda sus-pus sessiz sakin insanlar buradan onlara saygılar
aslında dediğiniz gibi olmaması lazım ben şimdi ilk makara vedatla tokalaştığım andan itibaren bi 15 dak falan kastım kendimi,ondan sonra heheeeey ver odunu şamata...baktım vedat kardeş te o suskun durgun kabuğunu attı üzerindenonun için diyeceğim şu;insan karşısındakını bi süre tarttıktan sonra onu o kabuğından çıkartabiliyoyanlışmıyım vedat kardeş?bunu şu ana kadar sadece sen yaşadın bana karşıyorumu sana bırakıyorum...
ÇArşamba akşamına bişeyiniz kalmaz Salacak tarafları size uygunmudur? Hertürlü teklife açığız
bende öyleyim hiç gülmem konuşmam....
Hande Hanım,sizde hiç gülmem,konuşmam demişsiniz ama sonuna da gülücüğü kondurmuşsunuz ..
Güzel olmuştur eminimki, tebrikler.