0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avantbrowser var bide arkadaşlar çok güzel özellikleri var mesela yeni seçmede açmak için sağ klik yeni sekme aç tıklamak yerine avantta o linki tıklı tutup çekip bırakırsanız kendisi açıyo en çok sevdiğim özelliğidir
Arkadaşlar malumunuz internette çok kullanılan ve web sitelerinde gezinmeyi sağlayan bir çok tarayıcı program var. Bunlar arasında hangisini tercih ediyosunuz nedenleri ile birlikte yazarsanız. Herkes için iyi bir rehber olacaktır. Ben şahsi fikrimi belirteyim. Bunca yıldır kullandığım tarayıcılar arasında ençok hoşuma giden ve şuan da tek tercihim olan tarayıcı google chrome. Nedeni ise, hem çok hızlı olması ve bilgisayarı yormaması hem de neredeyse bütün web teknolojilerine olan desteği. Eskiden Firefox kullanırdım. Bilgisayarı çok yoruyordu. Aynı zamanda bir çok sayfayı da düzgün görüntüleyemiyordu. Fakat firefox eklenti açısından neredeyse rakipsiz denilebilir. Opera da güzel bir tarayıcı. Bir süre kulladım. Ancak eklenti desteği olmadığı için pek fonksiyonel gelmedi bana.Bence hepsini deneyin ve chrome farkını görün diyorum.
Classic'e laf yok bro bence şu an bile en geçerli olan programlardan bu yeni nesil dvd player tarzı şeylerden sıkılyıorum ben
basit kullanım ve her şeyi çalıştırabilme
Fakat firefox eklenti açısından neredeyse rakipsiz denilebilir.