Anket

hangi tarayıcıyı (browser)  kullanıyorsunuz?

İnternet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari
Opera
Diğer

Gönderen Konu: İnternet tarayıcı seçimi  (Okunma sayısı 2476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
İnternet tarayıcı seçimi
« : Haziran 06, 2010, 11:26:17 »
Arkadaşlar malumunuz internette çok kullanılan ve  web sitelerinde gezinmeyi sağlayan bir çok tarayıcı program var. Bunlar arasında hangisini tercih ediyosunuz nedenleri ile birlikte yazarsanız. Herkes için iyi bir rehber olacaktır.

Ben şahsi fikrimi belirteyim. Bunca yıldır kullandığım tarayıcılar arasında ençok hoşuma giden ve şuan da tek tercihim olan tarayıcı google chrome.  Nedeni ise, hem çok hızlı olması ve bilgisayarı yormaması hem de neredeyse bütün web teknolojilerine olan desteği. Eskiden Firefox kullanırdım. Bilgisayarı çok yoruyordu. Aynı zamanda bir çok sayfayı da düzgün görüntüleyemiyordu. Fakat firefox eklenti açısından neredeyse rakipsiz denilebilir. Opera da  güzel bir tarayıcı. Bir süre kulladım. Ancak eklenti desteği olmadığı için pek  fonksiyonel gelmedi bana.

Bence hepsini deneyin ve chrome farkını görün diyorum.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Toyota Club Türkiye

İnternet tarayıcı seçimi
« : Haziran 06, 2010, 11:26:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: İnternet tarayıcı seçimi
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2010, 11:34:15 »
Firefox kullanıyorum google chromu hiç kullanmadım ama firefoxtan bir  şikayetim yok..Gayet hızlı ve takılmayan bir program ama sizin önerinizi dinleyip google chrome kurucam denemekten zarar gelmez :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2010, 12:04:43 »
Avantbrowser var bide arkadaşlar çok güzel özellikleri var mesela yeni seçmede açmak için sağ klik yeni sekme aç tıklamak yerine avantta o linki tıklı tutup çekip bırakırsanız kendisi açıyo en çok sevdiğim özelliğidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2010, 12:07:08 »
Avantbrowser var bide arkadaşlar çok güzel özellikleri var mesela yeni seçmede açmak için sağ klik yeni sekme aç tıklamak yerine avantta o linki tıklı tutup çekip bırakırsanız kendisi açıyo en çok sevdiğim özelliğidir

avant, maxthon vs. bunlar ayrı tarayıcı değiller. temeli bunların internet explorer. isterseniza int explorer ı kaldırın bakın ozaman o dediğiniz tarayıcı çalışmayacak.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2010, 12:09:06 »
bende 3 tane tarayıcı var yüklü, biri windowsla gelen internet exlorer, diğerleri de chrome ve firefox..chrome ve explorer çok fazla ram kullanıyor, en az rami firefox kullanıyor..ama ben internet explorerdan çok memnunum :) alışkanlık var, 98den beri hep onu kullanmanın sıcaklığı var :) mesela ben hala daha zaman zaman media player classic kullanırım, win98 zamanının media playerı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2010, 12:15:03 »
Bende Firefox'cuyum :)  Chromu denedim ama Firefox bana daha sade geliyor nedense ::)

Classic'e laf yok bro bence şu an bile en geçerli olan programlardan bu yeni nesil dvd player tarzı şeylerden sıkılyıorum ben ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2010, 12:18:20 »
Arkadaşlar malumunuz internette çok kullanılan ve  web sitelerinde gezinmeyi sağlayan bir çok tarayıcı program var. Bunlar arasında hangisini tercih ediyosunuz nedenleri ile birlikte yazarsanız. Herkes için iyi bir rehber olacaktır.

Ben şahsi fikrimi belirteyim. Bunca yıldır kullandığım tarayıcılar arasında ençok hoşuma giden ve şuan da tek tercihim olan tarayıcı google chrome.  Nedeni ise, hem çok hızlı olması ve bilgisayarı yormaması hem de neredeyse bütün web teknolojilerine olan desteği. Eskiden Firefox kullanırdım. Bilgisayarı çok yoruyordu. Aynı zamanda bir çok sayfayı da düzgün görüntüleyemiyordu. Fakat firefox eklenti açısından neredeyse rakipsiz denilebilir. Opera da  güzel bir tarayıcı. Bir süre kulladım. Ancak eklenti desteği olmadığı için pek  fonksiyonel gelmedi bana.

Bence hepsini deneyin ve chrome farkını görün diyorum.
:alkis: ben de google chrome kullanıyorum ve dediklerinize aynen katılıyorum..
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2010, 12:18:47 »
Classic'e laf yok bro bence şu an bile en geçerli olan programlardan bu yeni nesil dvd player tarzı şeylerden sıkılyıorum ben ::)
demi ama :D şunun şekerliğine bak, gereksiz hiç bir özellik yok, amaca yönelik, basit kullanım ve her şeyi çalıştırabilme

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 06, 2010, 12:21:53 »

basit kullanım ve her şeyi çalıştırabilme

:alkis: işte benide cezbeden noktası banamısın demez ne versen çalıştırır garibim :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '21
« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2010, 13:08:18 »
Fakat firefox eklenti açısından neredeyse rakipsiz denilebilir.

Kesinlikle
Toyota Proace City 22

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 06, 2010, 13:50:18 »
Google Chrome kullanıyorum çok memnunum , ama flash vs. bazı şeylerde henüz eksikleri var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2010, 14:19:29 »
mozilla firefox tek geçerimmm..
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 06, 2010, 14:37:34 »
Şimdilik Firefox en iyisi bence, Crome için biraz zaman vermek lazım. Sonuçta duma göre Iexplorer, Firefox ya da Crome tercih ediyorum ama en sık kullandığım Firefox
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2010, 22:09:27 »
Internet explorer dışında opera, chrome ve firefox kullandım. Opera çok hızlı ama eklenti fakiri gibi geldi yani caibesi yok belki de. Chrome kurduğumda bilgisayara google'ın bazı çerezlerini casuslarını filan yerleştirmeye çalıştı. Sürekli kullandığım tarayıcı ise firefox. Hem hız açısından (operadan sonra) hem de eklentilerle işleri kolaylaştırması açısından rakipsiz bence.
2004 TC 1,6 VVT-i Terra Sedan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2010, 22:26:53 »
Chrome de iyi ama,tilki başka.