0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
. Birde uyumaya çok müsait. Vitese dokunma, gaza dokunma, direksiyona da nerdeyse dokunma
Bende geçmişten kalma bir alışkanlık var: araç kullanırken hiç farkında olmadığım halde sağ sürekli elimi vitesin üzerinde buluyorum. Mıknatıs gibi Sanki devir yükselince vites değiştirmem gerekiyormuş gibi Bir de şunun farkına vardım, düz vitesli araç kullandığım zamanda bazen vites değiştirmeyi unutuyorum. Araba vites değiştir diye bağırıyor ama ben de ondan vites değiştirmesini bekliyorum
Bende de manıuelden kalma bi alışkanlık var, otomatikte olsa düz de olsa oynarım. L1-L-L3 over drive falan. Tiptronikte aman allah. Çocuk gibi zırt pırt Bazen bursa yolculuğunda düşünüyorum napsam da bi sabitleyici yapsam diye.. Bizim corollaların ( 101 ) amerikan versiyonlarında hız sabitleyici standart. Ahmetim amerikaya gitsin, incelemesini isteyeceğim. Hatta incelemişken bi corolladan ÖdünÇAlsın diyeceğim
otomatik tamamda bu meret manuellere takılır mı acaba? megane da kullandım çünkü güzel bi fonksiyon. sabitliyosun 150-160 oooh mis sabit ivme ile doğru tahtalıköy