Gönderen Konu: Bİ AKIL VERİN BEN NAPIYIM  (Okunma sayısı 2370 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Bİ AKIL VERİN BEN NAPIYIM
« : Haziran 05, 2010, 00:16:52 »
arabamın bugün nasıl olduysa sol ön çamurluk üstünde ezik var olduğunu gördüm büyük ihtimalle birşeyle vurmuşlar veya darbeyle yapmışlar ama boyası çatlamış ve içeri doğru eğilmiş pasta cilayla gider gibi görünüyor ama. aracımın kaskosu var kimin yaptığı belli değil ben ne yapayım abiler bi akıl verin servisemi gideyim tutanakla yoksa pasta cilaylamı idare edeyim. canım sıkıldı akşam vakti.
GECECİ MUHASEBECİ

Toyota Club Türkiye

Bİ AKIL VERİN BEN NAPIYIM
« : Haziran 05, 2010, 00:16:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Bİ AKIL VERİN BEN NAPIYIM
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2010, 00:21:27 »
Bence maşa varken elinle ateşi tutma :) kasko markanı yada servisinin kalıtesını bilmem ama vuruk derin birşeyse git servise en onlar doldururlar zaten formunu falan kendıleri yaparlar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2010, 00:29:00 »
Hocam servise gitseniz direk boyayım burayı derler hatta sizin n haberiniz olmadan kaskodan alındıgı için çamurluğu bile değiştirirler...Beyfendei boya çatlamış derken kırılmışmı kalkmışmıı..Göçük büyük ise lokal boya yapılabilir..Ancak bu auto king falan gibi yerlerde mini onarım var kasko kapsamında.Orda çekiç falan kullanmadan vakumla çekiyorlar.En makul şeyi söylerler.Ama servis direkt boyayalım diyecek ..Boya çatlamışsa pasta  bişey yapamaz.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2010, 00:35:11 »
el avucunu karışlı şekilde karşılayacak gibi yarım ay halinde içe gömük ve boyada çatlak var hocam yani 10'a 10 cm gibi desek doğru olur.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2010, 00:41:06 »
Geçmişolsun:( O boyuttaki hasarı autoking yapmıyor ama göstermenizde fayda var yine de. Eğer mini onarım kuruluşlarında varsa.
KAskoyu bozarsanız faiş fiyat çekiyolar malum. Benimde geçen sene kasko karşılıyor diye stop lambamı değiştirdim. Şimdi yenileme zamanı geldi Hasarsızlık indirimi vermiyolar maalesef.
Kasko sözleşmenizde şu tutara kadar hasar hasarsızlık indirimini bozmaz gibi bir ibare olabilir.Okumadıysanız tekrardan bi okuyun dikkatlice.
Çok geçmiş olsun.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2010, 00:46:45 »
kasko firmalarının mini hasar onarımı var mesut bey..O hasarı auto kingte yaparlar ancak vakumla çekerlermi bilemem nedeni ise boya çatlamış çünkü.Boyada bir hasar olmasa idi büyük ihtimalle çekerlerdi.Bence ilk önce auto king e gösterin sonra  servise gidin..Dışarda belki boyatmadan fazla göze batmayacak şekilde çekiç lede  hafif düzeltirirsiniz ama çokta iyi olmaz....Çok kafaya takarsanızda lokal boya yapın
Sinan bey toyotanın ak sigorta ile yaptıgıı toyota altın kaskoda tek far tek stop sis farı ön cam hasarsızlıgı bozmuyor.Bende tek stop değiştim hasarsızlıgım yüzde 60 hala.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ---2012 auris comfort plus---
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2010, 00:47:55 »
eğer çok çatlak ve ezik yoksa bence hiç elletmeyin
bırakın oda nazarlığı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2010, 00:52:06 »
kasko firmalarının mini hasar onarımı var mesut bey..O hasarı auto kingte yaparlar ancak vakumla çekerlermi bilemem nedeni ise boya çatlamış çünkü.Boyada bir hasar olmasa idi büyük ihtimalle çekerlerdi.Bence ilk önce auto king e gösterin sonra  servise gidin..Dışarda belki boyatmadan fazla göze batmayacak şekilde çekiç lede  hafif düzeltirirsiniz ama çokta iyi olmaz....Çok kafaya takarsanızda lokal boya yapın
Sinan bey toyotanın ak sigorta ile yaptıgıı toyota altın kaskoda tek far tek stop sis farı ön cam hasarsızlıgı bozmuyor.Bende tek stop değiştim hasarsızlıgım yüzde 60 hala.

Maalesef 3 gündür kasko ile uğraşıyorum. Benim ki AXA tek hasarım stop lambası oda bozmuyor diye ufacık çatladı diye değiştirdim. Şuan Axa teminat altına almıyor. 10unda doluyor en düşük fiyatıda axa veriyor 893tl. Pazartesi telefonda kaza merkezini arayacağım bir daha konuşucam. Geçen sene 822 ye yaptırmıştım.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2010, 00:57:55 »
mesut kardeş çocuğunuz varmı bilemem,ama toyotanız var belli 100mm100mm göçük söz konusu eyer çocuk hasta vaziyette bırakabiliyorsan aracıda böyle bırak yok çocuğu doktora götürüyorsan toyotamızıda hiç bir fedakarlıktan kaçınılmadan doktoruna götür neye mal olursa olsun niçin çalışıyorsunuz?.....selamlar....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2010, 06:58:08 »
Düzeltme işlemi gerçekleşirse, boya dahada zarar görecektir. Buda çamurluk boyanması demek olur.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2010, 08:11:17 »
arkadaşlar abiler teşekkür ederim sunduğunuz yorumlarınız için en iyisi yine derindere yolunu tutup servise verip en güzel şekilde teslim almak aracı. görüşmek üzere.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 31, 2010, 09:45:58 »
çok çok abartı değilse servise gittiğinize değmez... boşu boşuna hasarsızlığınızı bozdurursunuz... yarın mutlaka biri yine vurur...