0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maalesef yurdum insanları biraz öküz. Allah 2 ayaklı öküzlere araba vermesin diyeceğiz.
Var Mete. Araba kullanmazsan sıkıntın olmaz. Gülü seven dikenine katlanır hesabı. (bu yollara tr de katlanmak ayrı bir gül ister)
Maalesef yurdum insanları biraz öküz. Yolda kalan bir arbanın önünde yada arkasında çok az reflektör kullanan insan gördüm. Çoğu kova, bidon, yol kenarından bulduğu tuğla-taş ne varsa onu koyuyor. İşi bitince kova felan koyduysa onu alıyor tuüla-taş vs kendine ait olamayan bişey koyduysa orada bırakıp gidiyor. Böyle öküzlerin olduğu bir memlekette yolda herşey olabilir. Bunların yanına bazen polis geliyor adamlara demiyorlar senin reflektörün nerede? Yol ve kendi güvenliğini bu taşlarlamı sağlıyorsun? Yurdumun insanı böyle. Bana bişey olmaz düz mantığıyla gidiyor. O yüzden yapacak fazlada bişey yok. Allah beterinden saklasın diyeceğiz. Sağlık olsun diyeceğiz. Allah 2 ayaklı öküzlere araba vermesin diyeceğiz.
Anlayış yok, empati yok, saygı yok, kural yok bizim memlekette.Bunun çaresi değişmek, onu da biz beceremiyoruz, beceremeyiz....
geçmiş olsun mete gelme polislere boşver ihale sana kalmasın sonra boşver polisleri kardeşim tartışma çıkıyor sonra forumda daha kötü birşey olmamış ona şükret....
levye kısmınakimse şaşırmadı mı ya ?? levye yahu
Valla ümraniyede önüme merdiven düştükten sonra ben şaşırmadım bro
ahan da şimdi şaşırdım birisini dövdüler herhalde mete geçmeden önce :D:D
merdiven tövbe burası istanbul mu yoksa GTA mı?
Hee merdiven Bu telekom elektirk vs araçları var ya onların merdivenlerinden