Gönderen Konu: Bluetooth araç kiti  (Okunma sayısı 3226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
Bluetooth araç kiti
« : Nisan 13, 2006, 12:57:51 »
Alacağım Bluetooth araç kitini Toyota yeni araca takmıyor. Takılırsa da garantisi geçersiz diyor. Hem servisten hem de ToyotaSA'dan bu yanıtı aldım. Orijinal Toyota kit de yok Bluetooth olarak. Ama izlenimim şu: bu aralar çok talep geliyor diyorlar bu konuda sanirim yeteri kadar baskı olursa eninde sonunda getirtecekler. Belki var SA getirmiyor.

Ben kit'in olmadığına pek inanmıyorum. yeni bir teknoloji de değil bu yıllardır var ortalıkta. bir çok firma standard olarak bu donanımı sunuyor (Nissan) bazı firmalar da bluetooth hazırlığı ile geliyor (Opel vs.) Bu konudan şikayetçi benden başkaları da var mı?

Toyota Club Türkiye

Bluetooth araç kiti
« : Nisan 13, 2006, 12:57:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Bluetooth araç kiti
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2006, 17:18:51 »
Bluetooth'a çok ihtiyacım yok açıkçası,olsa iyi olur. Ama toyota servisleri orjinal olmayan hiçbirşeyi takmaya yanaşmıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bluetooth araç kiti
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2006, 12:11:35 »
orjinalide takmıyolar... orjinal avensis xenon u getiriim takın dedim takmadılar bütün kabloların değişmesi lazım dediler yuh dedim bende ne diim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Bluetooth araç kiti
« Yanıtla #3 : Aralık 18, 2007, 18:31:22 »
Arkadaşlar Parrot araç kitini ben Ortaköy Toyotada taktırdım. Aracın garantiside bozulmuyor, özel toyotaya göre soketi varmış teybin arkasına hemen takıyorlar. Hatta Ortaköy Toyotadan yedek parça müdürü Nevzat beyle görüşebilirsiniz. Çok yardımcı oluyor. Ben memnunum bu parrot kitten. Telefon rehberimi görüyorum, müzik dinlerken müziği kesiyor ses sisteminden konuşuyorum. Bir de ses kaydettim sesli arıyor, zaten iyi bir şey olmasa servis satmazdı. Ben memnunum. Beni birde toyota merkez 6 aydır orjinal kit getiricez diye oyalıyordu oda fos çıktı.