arakadaşlar
elinde ikinci el,kullanılmayan,fazla cocuk koltugu olan varmı??
almak istiyorum bilginize...
Bende alabilirim 9-36 grup 3 olacak..Bizimkisi 3 ü bitirdi..İyi markalar tecihimdir..
iyi markaların sıfırı da varya dünya para ...
yukardakiler derken sayın makara vedat
Hİçbir şey sağlıktan önemli değil de tabi imkanlar dogrultusunda almak gerekiyor.Ben chicconun bir modelini beğenmiştim ama raştırayım dedim kaldı öle...Vedat eringeçlik yapma üşenmeden yaz işte hazıra kondun ha..
Ya Abicim, şimdi bende çocuk koltuğu arıyorum yazamadım. Yorgunum

.
Bir ara Küçükyalı civarını bir turlamam lazım. Fiyat bilgilerini paylaşırım

.
gerek yok kardeş ne zahmet etcen ben zaten o dediğin küçükyalı civarını gezdim sööliyim sana
150 den başlıyo 500 kadar var
aha bak bununda hazırı varmış kardiş
he ya. Uraştırmayın beni. bilgiler şelale

. Bana müsade, eve kaçıyorum. İyi akşamlar.
koltuk muhabetı benımde sorunum bızım usaklar 2 tane ve verılen ebatlardan ufak 2 tanemı almam lazım ve bırde arabada sabıt nasıl durucak koltuklar bır sabah bakmısım camlar ınmıs koltuk yok =))))))))))))))))))))) yada 60tl cezamı odemek mantıklı sızce?

??
sağol sanada
zahmet olcak eve giderken bi sorsana ne kadarmış koltuklar.

ibnisinayı yukarı doğru çık solda bebe mağ var isparın karsısında kalıyo heh hehheeee
Gençler

bu küçükyalı kaynaşması hoşuma gitti Allah daim etsin
ya küçükyalıda 3 kişiyiz biz. Karaoğlanlı Sefa, Çocuk koltuksuz Hakkı Abi birde Bendeniz

.
Vedat bizim buralarda çok derler onu kardeşim.Hayrına çıkmışken bir bak alacağın adamada 3 tane alacaz depazarlıgı öle yap..
Ugur bey cocuk koltuklarında gruplandırma var kilollarına göre sınıfa ayrılıyorlar..Aracınızda ısofix varmı..İsofix li olanlar koltuga sabitleniyor diye biliyorumm.......İsofix özelligi olmayanlarda ise aracın emniyet kemeri tutuyor..Birazdan benimkinde isofix varmı diye sorarsanızda vallahi bilmiyorum benim aracımda var..Ancak arka koltuklara bakın etiket şeklinde isofix etiketi veya koltugu alta aytırdıgınızda metal kanca var ise vardır
İyi fikir aslında toplu alalım. Düşer fiyatı.

. Yeter bana müsade. Ben Mesut gibi taş fırın erkeği değilim

. Akşam yemeğinden olurum aman diyim.
İyi akşamlar.
daha once dogan slx vardı onda emnıyet kemerıne sabıtlenıyordu.yenı toyatacı oldugumdan buna ısofıx varmı bılmıyorum?benım cocuklar 150 cm kısa ve 36 kılodan asagı 2 tanemı alınacak guzel bır sey alalım daha once tek cocuk varken uzun yolda takıyordum sımdı sehır ıcıde takılaca galıba ve de bır proplem alırsın koltugu arabada bırakırsın sabah bakarsın yok=)))))))))tesekkurler
?