0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
download butonu nerede acaba?yoksa ben mi görmedim...[/quote]Linki çift tıklıyorsunuz. Megashares sayfasında hemen açılır açılmaz, yukarıda yazdığım dosya adını görmelisiniz. bekleyin sayfa tamamen açılsın, Click here to download yazısını tıklayınca slaytı ister bilgisayarınıza kaydediyor yada sadece aç deyip seyrediyorsunuz. Slayt için her hangi bir düzenleme gerekmiyor. Bazen direkt slayt gösterimi açılıyor, bazende Power paint sayfası ekrana geliyor. Slayt gösterimi derseniz kendiliğinden zaten açılıyor. izleyin çok güzel bir çalışma...Sesi açmayı unutmayın![quote=Abdurrahman ARSLAN]çok güzel ve anlamlı bir slayt. böle bir dostum olduğuna inanıyorum.[/quote]Abdurrahman Bey, slaytı beğendiğinize çok sevindim. Böyle bir dostunuz olduğu için çok şanslısınız, ne mutlu size...
tesekkurler yasemın abla . . . .[/quote]birşey değil! çoşkun, ne kadar iyi baktıysan, yakup senin peşini bir türlü bırakmıyor.
Dostuma bu şekilde bi dost olurum. Ama yinede bilemezsin, bilemezsin. İnsan oğlu ve kızı değişkendir. Ne zaman, nerde ne yapacağı belli olmaz. İnanıyorum en içten dost bile bir gün değişebilir. Yani atalarımızın dediği gibi "ummadık taş, yarar baş" misali. Benim bu kadar güvenebileceğim ve çok sevdiğim bi dostum var. Karım... Eşim... Bi tanem... Çocuklarımın anası... +------------------------------- Kısaca HEPSİ.....Allah hepinize güvenebileceğiniz ve aynı çatıyı paylaşacağınız dostlar nasip etsin.[/quote]İsmail Bey, Dost bilebilmek, dostum diyebilmek ne güzel hele de bu; hayatı herşeyiyle paylaştığınız eşinizsene mutlu size ve eşinize...Allah bozmasın, değiştirmesin! Ağzınızın tadı bozulmasın! Size kadınları anlamak konusunda da dediğim gibi sonsuz mutluluklar dilerim...
Müthiş duygulandım be arkadaşlar,gerçekten mükemmeldi.Böyle güzel ve özlü sözler de ancak Hz.Mevlana gibi hakiki dostlardan çıkar.Allah o sözü söyleyenden ve o güzel,özlü sözü linke atandan razı olsun. İçinde yaşadığımız bu kirlenmiş,kokuşmuş,ilişkilerin tümü çıkar ve menfaatperestliğe dayanmış,insanların sürekli birbirine üstünlük kurma yarışına kapılmış ortamda hakiki dostlar bulmamız dileklerimle,selam ve saygılar. [/quote]İbrahim Bey, Beğendiğinize sevindim, Allah sizden de razı olsun...Dileklerinize bende yürekten katılıyorum.Saygılarımla...
ben bu slaytı nedense acamadım. ama konunun dostluk üzerine olduğunu anladım yazdıklarınızdan. ben de dostluk adına birkac sey söylemek istedim. gecen ay doğumgünümdü. o hafta cok sıkıntılı gecmişti benim için. doğumgünüm olduğu gün işe gitmedim ve bütün telefonlarımı kapattım. kimse bana ulaşamazdı. ve sonra benim gercek dostlarım bana ulaşamadığı için tek tek evime geldiler. bunda ne var demeyin... biri kadıköy, biri etiler ve diğeri de bahcelievlerde oturuyor. ben ise floryada. o gün bütün sıkıntılarım dağıldı. bana mail de atabilirlerdi. veya ertesi günü görüşürüz de diyebilirlerdi. beni merak etmişlerdi ve evime geldiler. ( haftaarası onlar için dönüş sıkıntılı olmuştu eminim ) ama dostlar bir elin parmak sayısını gecmiyor tabii. herkese de dost denmiyor....herkes istanbul'da oturuyormuş gibi düşünerek yazdım bu yazıyı. bilmeyenler için şunu diyebilirim ki yazmış olduğum mesafeler şehirlerarası kadar. özellikle istanbul'da yaşanan trafik problemleri de düşünülünce...[/quote]Birbirinden bayağı uzak mesafeler tabii. Bende İstanbulda oturduğum için bilirim. Demekki sizi çok seviyor ve merak ediyorlarmış. Arkadaşlık ve dostluklar menfaate binmedikçe, Var gününde, iyi gününde, herkes dost ama dar gününde ve kötü gününde de yanındalarsa... Bu arada doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere...
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere...[/quote] çok tesekkür ederim. çok naziksiniz.