0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdem bey prosedürü bilmiyordum ama sitede gezerken gördüğümden tanışma bölümüne artvin 'den tayfun diye yazdım ...cevabınız için teşekkür ediyorum . Atiker düşünüyorum bütçe den dolayı ama toyota servisi ni aradım böyle bi düşüncem var diye ordaki sorumlular kesinlekle önermedi ve servis dışı kalacağını söylediler ... yani bu gibi durumlarda özel servisler ancak bakar falan .... ?
Erdem bazı illerdeki servisler LPG'li araçları servise almıyorlar
Tamam işte dediğim gibi , lpg tankını sökmeden tabiiki almazlar.Ama bazı servisler tankı kendileri söktürür onun sökülme takılma ücretini alır , bazıları ise söktürüp getirmeni ister. Ben servise bırakacağım zaman kendim söküyorum , arabayı öyle götürüyorum. Hiçbirşey olmadı sanayide lpgcide çalışan bir çocuğa 5-10 lira verirsin o söker. Bu aygaz tüpün başını çıkartıp takmak kadar basit bir işlem , iki tane hortum var zaten. Bizim son 10 yıl içinde değişik arabalarımız oldu , hepsi kaskoluydu(serviste yapılırdı) , hepside lpgliydi , ben şimdiye kadar lpg takılmış diye aracı kabul etmeyen bir servis duymadım. Sadece Ferrari , Lamborghını , Masserati gibi bir kaç firma daha kabul etmiyor. Onun haricinde Mercedes bile lpgli araçlarının bakımını yapıyor.
Erdem, tankı sökmek bana göre değil. Sahrayıcedit Nataş kabul etmiyor. Bilmesem söylemem .
ya ben anlamadım şimd i benim arabam 30 binde şu anda ilerki periyodik 40bin bakımında eğer aracımda lpg varsa toyota servisine götürürsem adamlar benim aracıma bakım yapmayacakmı yada extra paramı istiyecek ? yada kapıdamı bakımı yapılacak aracım ? bakmama hakkına sahiplermi ?