0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem seninkinde olacağını bende sanmıyorumda bizimkinde oluyormuş aynı bilgiyi başka bi yerde daha okumuştum bu 2 oldu Konu için teşekkürler Özer abi ihtiyacı olacak arkadaşlar için epey arıştırılması gerekecek bir konuya el atmışsınız
Hmm... Bizimkinde olsaydı üç beş tane kopyalardım Dün senin arabayı gördüm bu arada , bizim okulun önünden sola döndü , siyah renk olduğundan baya tatlı duruyor.
Tatlıda ahhh ahhhhh niye beyazını seçmedim gördükçe içim gidiyor
arkadaşlar ben aynı üründen aldım avusturalyadan getirttim sustalı oldu anahtarım hemde kendim yaptım bütün işlemleri bilginiz olsun sustalı daha güzel oldu
Bende şu sustalı anahtarları hiç sevmiorum , nedense bana şahine alarm takmış gibi geliyor (üzerindeki amblemi görene kadar)
Ben seviyorumda Erdem kaliteli şık bişi olması gerek düşük kalite plastik bu piyasadakilerin çoğu
Arkadaşlar bu sustalı anahtar için yurt dışına falan gitmenize gerek yok.Bizde kıyamet gibi var.Kumandalı olan toyota anahtarlarını bu sustalı olan kutulara aktarabiliyoruz. Bilgi: www.hocaogluanahtar.com www.anahtarmerkezi.com
3 tuşlu 2010 corolla anahtarına uygun sustalı var mı sizde ?
Birşeyi bulamadığımız için değil daha ucuz olduğu için yurtdışına gidiyoruz bazen.Burada anahtarcının 50Tl dediği Opel kumandasını 13TLye almıştım.Benim aradığım modeli ise anahtarcılarda ve int. satıcılarında (Yurt içi) bulamadım henüz.Birde 2010 Doblo için sustalıyı yurt içi dışı hiçbir yerde bulamadım.(Tek buton)