0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
..ilginçtir mesajı yazınca açıldı hepsi .yan farlara bittim ...
Bizden kaçmaz du bakalım daha neler çıkıcak
O kadar uğraş sonrasında ben de birşeyler yaptın sanmıştım Hepsi bu mu? O kadar bekleyince artık bir LF görünümlü corolla olmuştur diye tahmin ediyordum Eline emeğine sağlık, güzel olmuş, maşallah
yılmaz erdoğanın vizontelede dediği gibi, "şerrefsizim benim aklıma gelmişti" . Ama dışarıya mı yapıştırıcam, fitilimi kesicem kara verememiştim .Vedat dışardan yapıştırdım öyle fitile falan zarar vermem ben dıştan yapışmışta gğzel duruyor ama, içten takınca zaten camı kasıyor, cam motoruna yazık Ne şekilde monte ettin mesut.
hooooyttttt bee...... e- 12 "değişimin efendisi" yakında piyasalarda... abi bir kez daha ne kadan güzel ne kadan hoş ve mikemmelllll.... ben bu emeği ayakta alkışlar..yoldada sol şeridi açarım helal olsun..
Allah kimseyi ağlatmasın hep güldürsün her daim... emeğine değdi.."güzellik detayda gizlidir..detaysa bende" diyosun.. ;D ben izlerkende ağır ağır git he ... bazen görüyorum seni kadıköy istikametine giderken.... ara ara
Hıhımm şey ufaktan tüyosunu vereyim, siz birde benim arabamı görün 45 gün sonra
Ahhh ahhh mesut abi varya elin rahat dursa farın rahat durmaz senin. Ellerine emeğine sağlık çok çok güzel olmuş. Hıhımm şey ufaktan tüyosunu vereyim, siz birde benim arabamı görün 45 gün sonra
abi genelde bende arba ile oluyorum tam e-5 üzerinde ben kartalda ikamet ediyorum göztepe sanayi sitesinde çalışıyorum..sana hep kozyatağının oralarda denk geliyodum ha yetişicem ha şunu soladım sollıcam..diyene kadar ben göztepe kavşaktan içeri girmiş oluyorum..sende tabi geçmiş oluyosun haliyle malesef.. bu tam geçmiş zamanlar içinde 3 kere oldu..ilki 5 kollu sarı jantların varken..ozaman dayımın aracı vardı.. onu çok iyi hatırlıyodum..ve bende tam aracımı yeni hasarlı almıştım..ilgileniyodum..hayal ediyodum bende böyle yapcam diye.. ama senin yolun düşerse göztepeye doğru göztepe sanayi sitesi yumurtacı abdibey cad. e-5 paralel zaten basit sanayiye girişte 3. sokak olan onur sokak her türlü ağırlarım beklerim abi.. herzaman..
yaz geldi yavaştan plan,program,projeler konuşuyor bende mi yapsam bu yaz bişeyler ?
Tunç durduğun kabahat desem sana ama senin evlilikle alakalı bişeylermi vardı benmi yanlış hatırlıyorum bence sen projeyi bırakta yengenin isteklerine önem ver evin içini döşemek okadar zorki anlatamam sana 5 aydır neremden nefes aldığımı bir ben birde Allah biliyor
Mağlesef değil Ufuk mercekler H7 , standart Toyota yuvası bixenon olsa zaten yuvaya oturtamazdım mercekleri , bixenon mercerkleri ve ampulleri biraz daha iri oluyor, oturtsamda iriliği nedeni ile yükseklik alçaklık ayarlarını iptal etmem gerekirdi
Tiyo, motor+kaporta boya+küçük dokunuşlar büyük farklar+tampon+far+plakalıklar+tesissat+iç döşeme+....+....+....+......
her zaman beklerim abi ne demek soda ne kelime..
Evet canım abim 9 Temmuz da nişan (eğlencesi) var. ona hazırlık yapmaktan arabama bir çöp alamıyorum. takım makım ayakkabı vs. çok iyi bilirsin. en basitinden hava filtremin temizlenme süresi 1000km geçti ama ben k&n air cleaner alamadım bile ( sıkıysa al)
bende şuan d2s mercek var hb4 ten geçtim ufak tefek kablo işleriyle yükseklik ayarı yapamıyorum çünkü motorları yok bu farın mercek daha iri hafif traşlamalar işi görür neyse bölede güzelmiş güle güle kullan abi:)
ben zaten her gün okulda oraya buraya yazıyorum... müdür bigün yakalasa fena taklaya gelicem
Anladım yeni araba alıyon
Daylight ların aydın yolun daima acık olsun...çok güzel on on on olmuş...