Gönderen Konu: Yeniden Doğdu (Corolla E12 - Mesut AKIN)  (Okunma sayısı 32661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeniden Doğdu (Corolla E12 - Mesut AKIN)
« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2010, 13:44:25 »
hooooyttttt bee...... e- 12  "değişimin efendisi" yakında piyasalarda... :D abi bir kez daha ne kadan güzel ne kadan hoş ve mikemmelllll.... :D ben bu emeği ayakta alkışlar..yoldada sol şeridi açarım helal olsun..  ;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2010, 13:44:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 01, 2010, 13:56:54 »
..ilginçtir mesajı yazınca açıldı hepsi :).
yan farlara bittim  :alkis:...

Bitme çok fazla Suray :) sen daha bize lazımsın :D senin arabayı nezaman yapıcaz yahu :P :P :P

Bizden kaçmaz :D du bakalım daha neler çıkıcak :D :)

Özkan bundan başka bişey çıkmaz artık :)

O kadar uğraş sonrasında ben de birşeyler yaptın sanmıştım :P Hepsi bu mu? :P O kadar bekleyince artık bir LF görünümlü corolla olmuştur diye tahmin ediyordum :D

Eline emeğine sağlık, güzel olmuş, maşallah :alkis:

Mehmet abi bukadar abi :( neden böyle diyorsun darılırım bak :) varmı TR de bundan daha iyisi varsa eğer arabayı satıcam Şahin alıcam ! belki ozaman onu Turbolarım :)

yılmaz erdoğanın vizontelede dediği gibi, "şerrefsizim benim aklıma gelmişti" :D. Ama dışarıya mı yapıştırıcam, fitilimi kesicem kara verememiştim :).

Vedat dışardan yapıştırdım öyle fitile falan zarar vermem ben :) dıştan yapışmışta gğzel duruyor ama, içten takınca zaten camı kasıyor, cam motoruna yazık ;)
Ne şekilde monte ettin mesut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Haziran 01, 2010, 13:58:08 »
hooooyttttt bee...... e- 12  "değişimin efendisi" yakında piyasalarda... :D abi bir kez daha ne kadan güzel ne kadan hoş ve mikemmelllll.... :D ben bu emeği ayakta alkışlar..yoldada sol şeridi açarım helal olsun..  ;)

Murat çok güldürdün beni kardeşim ya :D eyvallah kardeşim sol şeridi açsanda ben geçmem seni merak etme :) sağ şeritten gider ve beni geçenlerin geçerken arabaya bakışlarını izlerim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 01, 2010, 14:04:49 »
Allah kimseyi ağlatmasın hep güldürsün her daim... emeğine değdi.."güzellik detayda gizlidir..detaysa bende" diyosun.. ;D ben izlerkende ağır ağır git he ... bazen görüyorum seni kadıköy istikametine giderken.... ara ara :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 01, 2010, 14:05:50 »
Allah kimseyi ağlatmasın hep güldürsün her daim... emeğine değdi.."güzellik detayda gizlidir..detaysa bende" diyosun.. ;D ben izlerkende ağır ağır git he ... bazen görüyorum seni kadıköy istikametine giderken.... ara ara :D

Amin kardeşim çok güzel söylemişsin ağzına salık.  nerde görüyorsun Murat :) neden durdurmuyorsun peki :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 01, 2010, 14:21:37 »
Ahhh ahhh mesut abi varya elin rahat dursa farın rahat durmaz senin. Ellerine emeğine sağlık çok çok güzel olmuş.

Hıhımm şey ufaktan tüyosunu vereyim, siz birde benim arabamı görün 45 gün sonra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 01, 2010, 14:23:26 »
abi genelde bende arba ile oluyorum tam e-5 üzerinde ben kartalda ikamet ediyorum göztepe sanayi sitesinde çalışıyorum..sana hep kozyatağının oralarda denk geliyodum ha yetişicem ha şunu soladım sollıcam..diyene kadar ben göztepe kavşaktan içeri girmiş oluyorum..sende tabi geçmiş oluyosun haliyle malesef.. bu tam geçmiş zamanlar içinde 3 kere oldu..ilki 5 kollu sarı jantların varken..ozaman dayımın aracı vardı..:D onu çok iyi hatırlıyodum..ve bende tam aracımı yeni hasarlı almıştım..ilgileniyodum..hayal ediyodum bende böyle yapcam  :D diye.. ama senin yolun düşerse göztepeye doğru göztepe sanayi sitesi yumurtacı abdibey cad. e-5 paralel zaten basit sanayiye girişte 3. sokak olan onur sokak her türlü ağırlarım beklerim abi.. herzaman.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 01, 2010, 14:33:54 »

yaz  geldi yavaştan  plan,program,projeler  konuşuyor :)

bende mi yapsam bu yaz  bişeyler ? :) :)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 01, 2010, 14:45:31 »
Ahhh ahhh mesut abi varya elin rahat dursa farın rahat durmaz senin. Ellerine emeğine sağlık çok çok güzel olmuş.

Eyvallah Ümit , senin projenide bekliyoruz ozaman merakla :D tiyo varmı tiyo :)

abi genelde bende arba ile oluyorum tam e-5 üzerinde ben kartalda ikamet ediyorum göztepe sanayi sitesinde çalışıyorum..sana hep kozyatağının oralarda denk geliyodum ha yetişicem ha şunu soladım sollıcam..diyene kadar ben göztepe kavşaktan içeri girmiş oluyorum..sende tabi geçmiş oluyosun haliyle malesef.. bu tam geçmiş zamanlar içinde 3 kere oldu..ilki 5 kollu sarı jantların varken..ozaman dayımın aracı vardı..:D onu çok iyi hatırlıyodum..ve bende tam aracımı yeni hasarlı almıştım..ilgileniyodum..hayal ediyodum bende böyle yapcam  :D diye.. ama senin yolun düşerse göztepeye doğru göztepe sanayi sitesi yumurtacı abdibey cad. e-5 paralel zaten basit sanayiye girişte 3. sokak olan onur sokak her türlü ağırlarım beklerim abi.. herzaman.. :D

Murat bi souk sade sodanı içmeye uğrıycam birgün söz :D

keşke yanıma yanaşıp el kol yapsaydın ya :)

yaz  geldi yavaştan  plan,program,projeler  konuşuyor :)

bende mi yapsam bu yaz  bişeyler ? :) :)

Tunç durduğun kabahat desem sana :) ama senin evlilikle alakalı bişeylermi vardı benmi yanlış hatırlıyorum ;) bence sen projeyi bırakta yengenin isteklerine önem ver :D evin içini döşemek okadar zorki anlatamam sana :) 5 aydır neremden nefes aldığımı bir ben birde Allah biliyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 01, 2010, 14:51:03 »
vayyyyyy samuray gibi olmş ledler şahane.çok gzl olmuş.emeğinize sağlık
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 01, 2010, 14:51:33 »
her zaman beklerim abi ne demek soda ne kelime.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2010, 14:52:27 »
Atakan teşekkür ederim :D geç kaldın cezalısın :D tahtaya 1000 kere ben toyotaya aşığım yazıcaksın hadi bakalım :D ha bu arada tek ayak üstünde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 01, 2010, 14:53:22 »
Tunç durduğun kabahat desem sana :) ama senin evlilikle alakalı bişeylermi vardı benmi yanlış hatırlıyorum ;) bence sen projeyi bırakta yengenin isteklerine önem ver :D evin içini döşemek okadar zorki anlatamam sana :) 5 aydır neremden nefes aldığımı bir ben birde Allah biliyor ;)
Evet canım  abim  9 Temmuz da  nişan (eğlencesi) var. ona  hazırlık yapmaktan arabama bir  çöp alamıyorum. takım makım ayakkabı vs. çok iyi bilirsin. en basitinden hava filtremin  temizlenme süresi 1000km  geçti ama  ben  k&n air cleaner alamadım bile :( ( sıkıysa al) :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #33 : Haziran 01, 2010, 14:58:54 »
Mağlesef değil Ufuk :) mercekler H7 , standart Toyota yuvası :D :D  bixenon olsa zaten yuvaya oturtamazdım mercekleri ,  bixenon mercerkleri ve ampulleri biraz daha iri oluyor, oturtsamda iriliği nedeni ile yükseklik alçaklık ayarlarını iptal etmem gerekirdi ;)
bende şuan d2s mercek var hb4 ten geçtim ufak tefek kablo işleriyle yükseklik ayarı yapamıyorum çünkü motorları yok bu farın mercek daha iri hafif traşlamalar işi görür neyse bölede güzelmiş güle güle kullan abi:)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 01, 2010, 15:04:08 »
ben zaten her gün okulda oraya buraya yazıyorum... müdür bigün yakalasa fena taklaya gelicem :D :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 01, 2010, 15:06:20 »
Tiyo, motor+kaporta boya+küçük dokunuşlar büyük farklar+tampon+far+plakalıklar+tesissat+iç döşeme+....+....+....+...... :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Haziran 01, 2010, 15:09:01 »
Daylight ların aydın yolun daima acık olsun...çok güzel on on on olmuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 01, 2010, 15:10:09 »
Tiyo, motor+kaporta boya+küçük dokunuşlar büyük farklar+tampon+far+plakalıklar+tesissat+iç döşeme+....+....+....+...... :P

Anladım  yeni araba  alıyon :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Haziran 01, 2010, 15:18:55 »
her zaman beklerim abi ne demek soda ne kelime.. :D

val yaz günü Sade sodadan başka hiçbirşey içemiyorumda :)

Evet canım  abim  9 Temmuz da  nişan (eğlencesi) var. ona  hazırlık yapmaktan arabama bir  çöp alamıyorum. takım makım ayakkabı vs. çok iyi bilirsin. en basitinden hava filtremin  temizlenme süresi 1000km  geçti ama  ben  k&n air cleaner alamadım bile :( ( sıkıysa al) :D :D

Tunç sakın arabaya para harcama şimdi cidden, bu dönemler maddi ve manevi olarak insanı acayip yoran dönemlerdir, bende geçen ay dağmatlık aldım dilim yandı hele gelinlik aldık (Aysira marka bunları iyi öğren) off diyorum sana bir arabayı komple baştan yaratıcak para verdim gelinlğe :D

bende şuan d2s mercek var hb4 ten geçtim ufak tefek kablo işleriyle yükseklik ayarı yapamıyorum çünkü motorları yok bu farın mercek daha iri hafif traşlamalar işi görür neyse bölede güzelmiş güle güle kullan abi:)

Teşekkür ederim Ufuk, ben özellikle yükseklik alçaklık ayarlarının çalışmasını istedim, çokta işe yarıyan bir özellik aslında.

ben zaten her gün okulda oraya buraya yazıyorum... müdür bigün yakalasa fena taklaya gelicem :D :D

Ben anlamam cezanı tamamla bakalım :D

Anladım  yeni araba  alıyon :D :D :D

Tunça katılıyorum :D sen yine carina almayamı heveslendin ne :D

Daylight ların aydın yolun daima acık olsun...çok güzel on on on olmuş...

Erkan bey çok teşekkür ederim :) Day lightlar çok şık durdu dik olarak gerçekten, day lightların olduğu araçlarda genelde hep yatay olduğu için dikey çok farklı ve ilgi çekici duruyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 01, 2010, 15:20:07 »
Mesut abi araba çok güzel olmuş eline saglık güle güle kullan:)