Gönderen Konu: avcılar, balıkçılar!..  (Okunma sayısı 21302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0-
Ynt: avcılar, balıkçılar!..
« Yanıtla #40 : Temmuz 14, 2010, 13:40:41 »
istanbulda sarıyerde boğazda balık tutan, tutacak olan arkadaşlarla haberleşelim diyorum.
2010 yaris terra sporty multimode gümüş gri
yaşasın m/m.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 14, 2010, 13:40:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 14, 2010, 13:51:23 »
afiyet olsun adaş. uskumruyu mangalda yemedim hiç. demek güzel oluyor. denemek lazım.
abi en kısa zamanda dene derim şiddetle yani  balığı ortadan fileto şeklinde ayır ve zeytin yagına ve limona bula gerçei bu balık özelliği üzere yağlı ama terbiye edilir..ve beklet bir iki saat..teşekkürü borç bilirsin bana :D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 16, 2010, 14:42:51 »
oyo oyoyoyoyoyoy şimdiden ağzım sulandı. denemeliyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 16, 2010, 15:54:33 »

çarşamba günü gece yatıda bu kadar tuttuk 5-6 kg arası var. :) cumartesi gece yeniden yatıya. bu seferki hedef 7-8 kg :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 17, 2010, 22:57:34 »
ya yapmayın şu görüntüleri yüklemeyin arkadaşlar. içimin yağları eridi. afiyet olsun kardeşim. rastgele.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Temmuz 18, 2010, 13:13:09 »
bugün 20 tane tuttuk ortalama 15 kg civarı, hedefin 2 katı geldi bu sefer. :) gece 1 saat uyuya kalmışım onun dışında 29 saattir ayaktayım :D murat abim fotoğraf yüklemeyin demiş yüklemiycem ama ısrar fazla olursa atabilirim  8-)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Temmuz 18, 2010, 16:51:07 »
seçkin kardeş yükleme dediysek işin şakası o. canım gidiyor zaten balığa gidemiyorum diye. sen yükle de tuttuklarınla avunurum biraz belki...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
« Yanıtla #47 : Temmuz 18, 2010, 19:40:11 »
biz de derince sahilden tekneyle açıldık. geçen hafta 4 buçuk kilo istavrit. öyleden sonra tava .. hepsi midede.çıtır çıtır.. yemede yanında yat.. bu sabah babam gitmiş hiç birşey yakalayamamış.. geziyor balık geziyor..
92 corona gli 2000 136 hp brc emülatör

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Temmuz 18, 2010, 19:56:07 »
Aaaaaaah ah,
Yaramızı deşmek zorundamıydınız.
Memuriyet nedeniyle denize uzak bir yerde (Karaman) görev yapıyorum ve maalesef neredeyse yıllardır bu balık tutmaya hasret, bu zevkten mahrum olarak yaşıyoruz.
Şimdi şöyle denizde tekneyle 80- 100 kulaçta olta sallamak vardı.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Temmuz 19, 2010, 23:36:59 »
biz de derince sahilden tekneyle açıldık. geçen hafta 4 buçuk kilo istavrit. öyleden sonra tava .. hepsi midede.çıtır çıtır.. yemede yanında yat.. bu sabah babam gitmiş hiç birşey yakalayamamış.. geziyor balık geziyor..

şimdi yaktın abi sen bizi biz balık yok diye çımıyorduk yahu..  2-3 güne kadar bi istavrite bakıcaz bu sezonun keşif gezisini yapıcaz bakalım ben pek tekne göremedim buralarda amatörler bu zamanda sulanıyor malum ama bakalım bişeyler bulursak ben de atarım kefal var diyolar olmazsa zıbkına da çıkmayı planlıyorum bakalım sizlere bi göz ziyafeti yaptırabiliriz umarım :P
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Temmuz 20, 2010, 11:48:31 »

işte kuzular :D
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Temmuz 20, 2010, 11:51:09 »
vay vay vay vay helal  :alkis:  arkadaşlar varya hani böyle heyacan basar ya aynen öyle oldum ya gelsin şu 1 eylül hazırım ben.. asıl derya kuzuları bende olucak sabırsızlıkla bekliyorum o günü nasipse çıkalım o güne...varya....
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Temmuz 21, 2010, 23:39:41 »
seçkin hocam vallahi rastgelmiş gerçekten. ellerinize sağlık. bir dişi bir erkek bıraksaydın da çoğalsalardı sonra...:) haydi rastgele herkese..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Temmuz 21, 2010, 23:46:18 »
seçkin hocam vallahi rastgelmiş gerçekten. ellerinize sağlık. bir dişi bir erkek bıraksaydın da çoğalsalardı sonra...:) haydi rastgele herkese..
bunun balık çiftliğine kadar yolu var :D hafta ssonu da bi ankarada kurtboğazı yapmayı düşünüyorum ama şu an bi düşünce gitceğimi pek sanmıyorum.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Temmuz 21, 2010, 23:53:03 »
Selam arkadaşlar, sizlerin engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyorum, deniz kenarı şehirde yaşıyorum heves edip kamış olta aldım ama ne hikmetse acemilikten mi, yoksa bahtsızlıktan mı koca akdenizde bir tane şaşırıp oltaya vuran balık olmadı. Hobi amaçlı, kafa dağıtmak için gittim bir kaç sefer ama oltayı çekerken balığın hareket etmesini, o güzel duyguyu yaşayamadım. Neler yapmam gerekli, cansız yem mi kullanmak lazım, yada iğnelerde mi keramet var. Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi geceler...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Temmuz 22, 2010, 00:05:20 »
iskele varsa bir de ordan deneyiniz tekne bulabilirseniz 100-200 metre arası açılınız. mantarın ile iğne arasınsaki uzunluk 1,5 metre olsun teknele açıldıysanız 3-4 metre olsun. ben hep ekmek içindeki hamurdan taktım maşşallah iyi geliyor. dediğim gibi işte. genelde baraj tercih ediyorum denizde 1 kere attım onda da 1 tane bile vurmadı. deniz avını ben pek bilmem. ama barajda da dip oltasından şaşmam ;)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Temmuz 22, 2010, 00:51:14 »
iskele varsa bir de ordan deneyiniz tekne bulabilirseniz 100-200 metre arası açılınız. mantarın ile iğne arasınsaki uzunluk 1,5 metre olsun teknele açıldıysanız 3-4 metre olsun. ben hep ekmek içindeki hamurdan taktım maşşallah iyi geliyor. dediğim gibi işte. genelde baraj tercih ediyorum denizde 1 kere attım onda da 1 tane bile vurmadı. deniz avını ben pek bilmem. ama barajda da dip oltasından şaşmam ;)

hacı ne mantarı yav naptın :D

yemlemek değil de iyi bi çapara lazım size bir de ne balığına atıcaksınız ? ona göre birşeyler söyleyelim ben akdenizi pek bilemiyorum  :huh: Ama foruma takılan abilerimiz yardımcı olucaktır yok mu akdenizde balık yapan yahu  -_-
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Temmuz 22, 2010, 10:09:00 »
"nam-ı diğer Murat 124" ne mantarı yav naptın :D

yemlemek değil de iyi bi çapara lazım size bir de ne balığına atıcaksınız ? ona göre birşeyler söyleyelim ben akdenizi pek bilemiyorum  :huh: Ama foruma takılan abilerimiz yardımcı olucaktır yok mu akdenizde balık yapan yahu  -_-
mantar dediğim suyun ustünde duran varya nam-ı diğer şamandıra, ondan bahsediyorum :D
tabi denizde balık tutmayı bilmem fazla başkaları daha iyi yardımcı olacaktır.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
« Yanıtla #58 : Temmuz 22, 2010, 13:25:09 »
denize mantar çok gitmez.. biz kocaeli sahillerinde şu a çapara atıyoruz.kamışla en rahat çapara olur. eyüp kardeşime tavsiyem  yap çaparayı sağlam misine ise biraz ağır kurşun tak. savur tüm gücünle iskeleden dene şansını. at çek at çek. varsa balık gelir yoksa B planına geçersin.
B planında yemli yapman gerekir. yem için göldekinden farklı olur. deniz balığı hamur işleri ağır geliyor sanırım genelde etli takılıyorlar.mantarlı kamışın ucundaki iğneye tavuk eti olabilir, canlı kurt olabilir,biz burda teke  takıyoruz bazen, veya bir balık yakalarsan onun etinden takıp iğneye salla yine denize bakalım ne olacak. benim tavsiyelerim bunlar. yine o bölgeden vatandaşlar varsa onların tavsiyeleri daha etkilidir. ben kocaeli körfezin teknik ve tecrübelerini sundum. hadi rastgele yılmak yok..
92 corona gli 2000 136 hp brc emülatör

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ....
« Yanıtla #59 : Temmuz 22, 2010, 14:11:58 »
seçkin kardeş; sazan için hangi barajlara gidiyorsun? resimdeki balıklar da maşallah seri üretim gibi hepsi tek boy, benzer...
1998-1.3-xe