0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
afiyet olsun adaş. uskumruyu mangalda yemedim hiç. demek güzel oluyor. denemek lazım.
biz de derince sahilden tekneyle açıldık. geçen hafta 4 buçuk kilo istavrit. öyleden sonra tava .. hepsi midede.çıtır çıtır.. yemede yanında yat.. bu sabah babam gitmiş hiç birşey yakalayamamış.. geziyor balık geziyor..
seçkin hocam vallahi rastgelmiş gerçekten. ellerinize sağlık. bir dişi bir erkek bıraksaydın da çoğalsalardı sonra... haydi rastgele herkese..
iskele varsa bir de ordan deneyiniz tekne bulabilirseniz 100-200 metre arası açılınız. mantarın ile iğne arasınsaki uzunluk 1,5 metre olsun teknele açıldıysanız 3-4 metre olsun. ben hep ekmek içindeki hamurdan taktım maşşallah iyi geliyor. dediğim gibi işte. genelde baraj tercih ediyorum denizde 1 kere attım onda da 1 tane bile vurmadı. deniz avını ben pek bilmem. ama barajda da dip oltasından şaşmam
"nam-ı diğer Murat 124" ne mantarı yav naptın yemlemek değil de iyi bi çapara lazım size bir de ne balığına atıcaksınız ? ona göre birşeyler söyleyelim ben akdenizi pek bilemiyorum Ama foruma takılan abilerimiz yardımcı olucaktır yok mu akdenizde balık yapan yahu