0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süper olmuştur. Allah izin verirse bende ileride ama çok ileride bir tekne istiyorum, şöyle 10 metrelik falan. Önünde güneşlenme için yeri, iki kamarası olsun, arkada da oltalar için yer yaparım. Zodiak ile dikkatli olmak lazım, motor bozulduğunda çabuk rüzgara ve akıntıya kapılırlar.
teşekkür ederim. Ben zoka ile tutuyorum, çinekop şuan halde bile satılıyor. Sizin dediğiniz konuda doğru fakat şuursuz balıkçılar yüzünden nesli tükeniyor. Olta balıkçılığından emin olun hiçbir türe zarar gelmez.
Yivli çok problemlidir bürokratik açıdan, tabi olması gerektiği gibi. Açıkçası ben ateşli silahlar ile avlanmaya da karşıyım, hatta bunun adı avlanmak bile olmuyor, hayvanın haberi bile olmadan, metrelerce öteden, sahte düdüklerde kullanılarak ve dürbünle yapılan şeyi ben çok adilce göremiyorum. Ayrıca ateşli silahlar bence yiğitliği de bozdu. Tabi bunlar benim görüşlerim.
Doğayı sevmek çok güzel bence, şehrin sahte yaşamından ara sıra da olsa uzaklaşmak. Ben çok küçüklükten beri doğada bulundum ailem sayesinde, az çok bir şeyler de öğrendim. Ama rahmetli babam bu konuda aşmıştı gerçekten.