0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bişey buldum aynen kopyala yapıştır yapıyorum. "Other manufacturers, such as Toyota, use a mix: timing chains on their interference engines and timing belts on their non-interference engines."benim anladığım kadarıyla bu cümlede özetle şöyle diyor: "Toyota girişimli motorlarında zincir, girişimsiz motorlarında kayış kullanıyor."olayı özetlemiş ve bitirmiş... sitemi; http://en.wikipedia.org/wiki/Interference_Engineskötü niyetli tüm ustaların kulaklarını çınlatıyorum...
Benim aracım koparmadı fakat koparıp da bahsettiğimiz gibi kolay şekilde halledilen onlarca araç gördüm...
benim tahminimde kayış ama bu işin şakası olmaz.herhangi bir yetkili servise uğra ve sor en garantisi bu.zincir ortalama 250-300bin km yapar,kayış 100bin.
atilla abicim, tecrübelerinize sonsuz saygım var ama siz önce tartışılan konuları yinede bi okuyun. ingilizce sitelerden neler buldum ben bu konuda. interference ve non-interference terimlerini duydunuz mu hiç? motorun çalışma prensibini hem merakım hem işim gereği çok iyi biliyorum ben.ben benim ustamın ağzından duydum en son, subaplara bişey olmaz ama yolda kalırsın rezil olursun dedi bana. bir de aramızda yaşayan bir arkadaşımız var zaten.benim başıma böyle bir talihsizlik gelmedi ama inan ben senden daha çok korkarım.bir de lütfen toyotay'ı diğer hiçbir markayla kıyaslamayın, hele hele tofaş'la fiat'la aklınızdan bile geçirmeyin. bu konuda toyota bir numara...
ahmetciğim gençlerle bizim yaştakilerin zeka ve bilgi seviyesi bir olmaz sizler bilgisayar şağı çocuklarısınız.benim oğlum 1974 lü yazardır.kitabın bütün grafik mizanpaj,baskıya hazırlam ,kapak bütün işlerini sitesini hep kendi yapar.(tanrının doğum günü burak özdemir).bizler yani bizim yaştakiler sizinle aşık atmak amacıyla değil tecrübe ve deneyimlerimizi sizlere aktarıp korkmanızı sağlamak için yazarız.sen mühendis,öğretim görevlisi bunun gibi makineyi iyi bilen biri olsan dahi arıza başka bir olaydır,burada deneyim işin içine girer.arabayı dizayn eden mühendis bile arızayı tamir etmede yetersiz kalıp deneyimli teknisyenlere işi havale edebilir.araban sıfırdan beri sendemi 210bin km yi senmi yaptın.
Araba sifirdan beri bende degil Atilla Bey.2 senedir kullaniyorum. Ikinci sahibiyim.Triger kayisina hic dokunulmamis daha once.Ben degistirttim ilk defa.Mesele asik atmak degil, dogru bilgiyi aktarmaK.Arabayi dizayn eden de, tamirini yapan uzman da aynisini soyluyor.1993-1998 model Corollalarda triger kayisi koparsa sadece yolda birakiyor, motora hicbir ariza vermiyor.Masraf cikarmiyor mu? Cikariyor: Cekici kamyonet masrafi.Yolda kalinca cekici lazim tabii.http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/triger-kayisi-devirdaim/Yukarida linkte triger kayisinin iki resmi var.210bin km.deki hali. Sizce nasil gorunuyor?
arkadaşlar bu triger zincirinde problem olduğunu nasıl anlarız? araç 2005 corolla hb 1.6 terra 45.000'de 42.000 de bakımı yapıldı. inşallah zinciride kontrol etmişlerdir.
Abi hamdolsun tükandayım devam. Ustalarımızdan motor öğreniyoz .Bu gün şunu öğrendim;Her kayışı triger sanma,V kayışına bakıp konuşma.Soru sormaktan utanma,Sonra yolda kalma.