0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 Temmuz'a kadar konuyu sabitliyorum.
Vedat 80000 bakımı ne kadara mal oldu?Ayrıntılı olarak yazarsan sevinirim.Benim araç da 78.000 e geldi.Temmuz başında en az 79000 olur fırsatı kaçırmadan bakımı yaptırırım o zaman.Sonuçta 80000 bakımı önemli ve pahalı bir bakım.
49.000 km'ye yaklaşmışım. Yine zamanlaman çok iyi Kaan Lastik kampanyaları da çok iyiymiş, fiyatlar nasıldır acep? 3 Temmuz'a kadar konuyu sabitliyorum.hemşerim ocak ayında servis bridgestone er 300 e(195/60/15) 160 tl indirimli fiyat vermişti. piyasada 130 tl idi. sanırım sende yaris vardı. onun lastik ebatları farklıdır herhalde. ama yine de dışarıdan sor derim. gir check-up yaptır canım..
Bir telefon etmekte fayda var, teşekkürler Murat hocam.
Ya bende kendi kendime gelin güvey oluyorum. LPG var benim arabada atölyeye sokmuyorlar nataş ta .gerçekten toyotada neden lpg li araçlara israilli muamelesi yaparlar!!!!???:::
en iyisi tabi ki..
. valla ya lpg varmı diye sordular. Var dedim. Bakmıyoruz lpg ye dediler. İkinci sınıf insan .
japonlar da haklı ya.. adamlar nerdeyse yakıt yakmayan araç üretecekler biz de gidip lpg deyince bozuluyorlar. bence lpg li araçlara değil hükümete bakmamaları gerek. aracın fazla yakmasının tek nedeni onlar çünkü...
düzce hızel ve sakarya tuzcuoğlu'nda LPG'li aracım için herhangi bir sorun yaşamadım.