Gönderen Konu: Jant ve Kapak Boyama DTj  (Okunma sayısı 16690 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: Jant ve Kapak Boyama DTj
« Yanıtla #60 : Haziran 03, 2010, 14:47:07 »
tamam  anlaştık bu aksam  üzeri yanındayım  kardeşim, sen pasta cila  yaparsın  bende  eos'la  ölümsüzleştiririrm ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 03, 2010, 14:47:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 03, 2010, 15:08:26 »
tamam  anlaştık bu aksam  üzeri yanındayım  kardeşim, sen pasta cila  yaparsın  bende  eos'la  ölümsüzleştiririrm ;)
numaram var sende demi, bi alo dersin gelmeden, ayarlarım buraları :D güzel fotolar çekilcek desene :D pasta yapmıcaz zaten sadece cila yapcaz :D pasta işine cesaret edemedim daha :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Haziran 03, 2010, 16:02:45 »
numaram var sende demi, bi alo dersin gelmeden, ayarlarım buraları :D güzel fotolar çekilcek desene :D pasta yapmıcaz zaten sadece cila yapcaz :D pasta işine cesaret edemedim daha :P

Üzerime  rahat  bişiler alayım  geliyorum ;) geçen  karşılaştığımız  yerin  o civarlarında mı kardeşim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #63 : Haziran 03, 2010, 18:26:29 »
bilsedim bende gelirdim yaa pasta yapmayı bilirim ben beraber yapardık sizin arabalara tunc gördüm geçen hancının önünde senn arabayı bnm hoşuma gitti valla bi değişik geldi bana sen yoldaken korna çaldığında son anda gördüm kusura bakma kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #64 : Haziran 03, 2010, 20:52:08 »
bilsedim bende gelirdim yaa pasta yapmayı bilirim ben beraber yapardık sizin arabalara tunc gördüm geçen hancının önünde senn arabayı bnm hoşuma gitti valla bi değişik geldi bana sen yoldaken korna çaldığında son anda gördüm kusura bakma kardeşim
kadir bir dahaki buluşmaya artık :D benim arabaya en incesinden pasta yaparız ;) zaten yakında bir buluşma planımız var, tunç da yanımda şu an, mini bir buluşma yaptık gibi bir şeyler ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #65 : Haziran 03, 2010, 21:06:56 »
tamam kardeşim en kısa zaman da yapalım artık bişiler pastada atarız her türlü kardeşim bide toplantı ayarlasak güzel olcak ama  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Haziran 03, 2010, 23:14:27 »
Ştt len ordakiler, fotoğrafları TCT'ye koymayı unutmayın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #67 : Haziran 03, 2010, 23:33:31 »
Ştt len ordakiler, fotoğrafları TCT'ye koymayı unutmayın :)
koycaz koycaz 200lü rakamları gördüler fotoğraf sayısı da :D onları eliyoruz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Haziran 03, 2010, 23:48:33 »
koycaz koycaz 200lü rakamları gördüler fotoğraf sayısı da :D onları eliyoruz :D

284 adet  hangi birini  koycas  yha :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Haziran 04, 2010, 05:15:33 »
tunc gördüm geçen hancının önünde senin arabayı benim hoşuma gitti valla bi değişik geldi bana sen yoldaken korna çaldığında son anda gördüm kusura bakma kardeşim
Oluyoo demi yavaş yavaşş :) valla  şu jant  kapak boyamadan sonra baya  hoşuma  gitti  benimde  kardeşim  yaa :)
Hancıdaydım  o gün  ben seni gördüm  2  fiem  yaptım ama geç farkettin herhalde canım  kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #70 : Haziran 05, 2010, 00:04:50 »
kardeşim son anda fark ettim ben bende çaldım korna ama zaten sen geçip gitmiştin duyman imkansızdı yani nese görüşürüz nasısa bigün bide senn egzozun sesini baya merak ettm ben

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Haziran 05, 2010, 00:07:54 »
kardeşim son anda fark ettim ben bende çaldım korna ama zaten sen geçip gitmiştin duyman imkansızdı yani nese görüşürüz nasısa bigün bide senn egzozun sesini baya merak ettm ben
Öyle  bağıran  çığıran  tip bi egzoz değil, tok ses  veriyor kardeşim
egzozsun  yeri(sesi) ayrı filtrenin yeri(sesi) ayrı ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #72 : Haziran 05, 2010, 00:26:09 »
valla babam bnm arabaya bişe takmış maşalla sanki hiç susturucu yok polis gördümde direk boşa atıyom arkadaş hediye egzoz alcak şimdi silencerlı sipariş ettim onu takıcam kafam rahat olsun die

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Haziran 05, 2010, 00:28:48 »
valla babam bnm arabaya bişe takmış maşalla sanki hiç susturucu yok polis gördümde direk boşa atıyom arkadaş hediye egzoz alcak şimdi silencerlı sipariş ettim onu takıcam kafam rahat olsun die
Yok o konuda  bi  sıkıntım,  3000 d/d den sonra  biraz  tatlı ses  veriyor hatta  redline'a  indiğimde   filtrenin sesi  daha  çok  çıkıyor :P . egzoz  sadece  görsellik ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #74 : Haziran 05, 2010, 01:12:48 »
Yok o konuda  bi  sıkıntım,  3000 d/d den sonra  biraz  tatlı ses  veriyor hatta  redline'a  indiğimde   filtrenin sesi  daha  çok  çıkıyor :P . egzoz  sadece  görsellik ;)
görsellik için o para verilir mi be abi :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #75 : Haziran 05, 2010, 10:22:52 »
filtre en iisi ztn yaa bende yaptırcam bi filtre ama borusunu bulamıyorum bi türlü kendim nası uydurcam diyede hiç uğraşmadım aslında bugün ben bi bakayım bakalım nası olur die sen nası yaptın peki tunç