0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam anlaştık bu aksam üzeri yanındayım kardeşim, sen pasta cila yaparsın bende eos'la ölümsüzleştiririrm
numaram var sende demi, bi alo dersin gelmeden, ayarlarım buraları güzel fotolar çekilcek desene pasta yapmıcaz zaten sadece cila yapcaz pasta işine cesaret edemedim daha
bilsedim bende gelirdim yaa pasta yapmayı bilirim ben beraber yapardık sizin arabalara tunc gördüm geçen hancının önünde senn arabayı bnm hoşuma gitti valla bi değişik geldi bana sen yoldaken korna çaldığında son anda gördüm kusura bakma kardeşim
Ştt len ordakiler, fotoğrafları TCT'ye koymayı unutmayın
koycaz koycaz 200lü rakamları gördüler fotoğraf sayısı da onları eliyoruz
tunc gördüm geçen hancının önünde senin arabayı benim hoşuma gitti valla bi değişik geldi bana sen yoldaken korna çaldığında son anda gördüm kusura bakma kardeşim
kardeşim son anda fark ettim ben bende çaldım korna ama zaten sen geçip gitmiştin duyman imkansızdı yani nese görüşürüz nasısa bigün bide senn egzozun sesini baya merak ettm ben
valla babam bnm arabaya bişe takmış maşalla sanki hiç susturucu yok polis gördümde direk boşa atıyom arkadaş hediye egzoz alcak şimdi silencerlı sipariş ettim onu takıcam kafam rahat olsun die
Yok o konuda bi sıkıntım, 3000 d/d den sonra biraz tatlı ses veriyor hatta redline'a indiğimde filtrenin sesi daha çok çıkıyor . egzoz sadece görsellik