0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş yeğen Senin hoşuna gitdiyse sorun yok canın sdıkılınca başka renge boyarsın..Benim ön panjurada hiç yakışmamış amblem nerde diyorlar arada değiştir yeğen heyecan yakalarsın
İlginçtir ama A.C.D. bunu beğendi, bana hoş geldi Tamam mantığım apaçi işi olmuş diyor ama Kalpte sorun galiba
Hehehe sen ne dersen de 35 kabulumdür Öyle gönüller bir tabiki... değişiklik iyidir ya ekonomik durum el vermiyosa elinden geldiğince bişiler yap dostum ben yanındayım hiç olmazsa gözüne değişik gelir
Bence çok güzel olmuş , yakışmış, kesinliklede boğmamış, zaten kırmızı ve siyah birbirine en uyumlu renklerdirneyle boyadıysan mat olmuş, o yüzden asil duruyor, parlak siyah olsaydı apaçi derdim ama değil, bence son derece asil, hiç bozma, beyaz kapaklardan çok daha havalı
insanın böyle dostu olsun Corolla'sı olmasın yahu
Tunç abi bence kapakları sök, o sac'ı yeniden siyaha boya etrafına kırmızı şerit çek, güzel durur kanaatindeyim.
Arabanın orjinali herzaman daha güzeldir
nası yani böyle mi
jantı neyle boyuyoruz arkadaşlar özel jant boyası mı var yoksa sprey boya mı.
Valla ben bauhause dan aldığım sprey boya ile boyamıştım Türkayım o kırmızı şeridi nasıl çekmiştin kolay bi yöntemi var mı? Bende kırmızı boya var ön fren balatalarını boyadığım onla yapabilir miyim ki? Yaparsam da her yere bulaştırırım kesin senin ki çok düzgün görünüyorBirde bu jantı usulüne uygun bi şekilde aracın rengine uyan bi renge boyasam yakışır mı? yoksa 14'' olduğu için apaçi gibi mi görünür?
ben normal spreyle boyuyorum hazım abi, ama özellikle kalitelisinden alıyorum..beyazlar için kalorifer peteği boyası almıştım, kromlar için chrome efect yazan kutusu 20 lira mı ne olan bir sprey almıştım bauhaustan..ama bu resimdeki siyah-kırmızı için en ucuzundan 5 liralık almıştım :Pöncelikle teşekkür ederim abi, ben şeritleri maskeleme yaparak boyamıştım, maskeleme bandıyla düzgünce maskeledim sonra vurdum spreyi, boya tamamen bitince vernik atmakta fayda var..kolay yöntem var ama tabii ki, asetatlı kalem alıp boyanabilir..çok da düzgün olur 14" de kötü durmaz, benim siyah olanlar gayet de 14"
Türkay'ım iyi hoş güzelde benim bijonların ordaki orta kapak yok