0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla benimki kafasına göre takılıyor , bazen yandıktan sonra 150 km yol yaparım , bazen 50 km götürmez.Zaten elektronik bir cihaz olduğu için ve Gaz benzinden daha zor ölçülen bir yakıt olduğu için o ışıkların çok doğru bilgi verdiğini sanmıyorum.
bir de tankın üzerindeki gösterge araç içindeki ışıklara göre daha sağlıklı bilgi verir...
Tahmini olarak 1.6 bir aracın ışığı yandıktan sonra 50-100 km arasında yol gidiyor sanırım , aracı zorlamaya göre değişiyor.
tüm tanklara aynı şamandırayı bağlıyorlar ve kalibrasyon yapmıyorlar. deneme ile kendiniz bulacaksınız. km sıfırlama yöntemi daha sağlıklı.benim aracımda da 45 lik tank var me maksimum 36 lt gaz alıyor.100-120 km arasında 4 yeşil seviyeden 3 e düşüyor.3-2-1 geçişi çok hızlı oluyor. yani 250 km civarında kırmızıya geçiyor.daha sonrada kırmızıda yaklaşık 100 km daha gidebiliyorum.10lt/100 km kaba hesap daha sağlıklı. yani 350-360 km götürüyor.birkaç deneme ile kendi profilinizi çıkarabilirsiniz
Hmm.. yolda kalmamak için bagaja yolcu almamız gerekecek o zaman Tahmini olarak 1.6 bir aracın ışığı yandıktan sonra 50-100 km arasında yol gidiyor sanırım , aracı zorlamaya göre değişiyor.
Enjektörlerimiz ve filtreler adına kırmızıyı görmemek en iyisi diye düşünüyorum.