Toplam Oy Verenler: 2
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
polis abilerimiz durduğu zaman da kaputu açıp, orjinal xenon abi diyip ceza yazdırmamaya bakın.
Polis abilerimizde 2000-2002 Corolla'da Xenon olduğuna inanacak Adamlar orjinal xenon'u olan arabanın sahibini bile terletiyorlar.Hemde D segmenti araca.... Bu arada bu anket neyin nesi oluyor acaba...Lütfen ve acele anketini tıpksının aynısı,bir değişik versiyonu olmuş...
merceksiz çok kötüler. özellikle uzun yolda karşıdan böyle bir araç geldiğinde bizim gözleri mahvediyo... yada uzun süreli böyle farları olan birsi takip ettiğinde mecbur yavaşlayıp geçip gitmesini istiyorum... ve hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum
Evet Mercek İşi Acayip Pahalı
Ben xenon takmışlara değil halojen xenon fark etmez hepsi için ayarsız farlara ve onu öylece kullanmaya devam eden sürücülere aynı sizin düşündüğünüzü ve yaptığınızın değişik versiyonlarını uyguluyorum.
bende aynı sizin gibi düşünüyorum. + gereksiz sis farı açanlara ve sis farlarına da abuk sabuk ampul takanlara... karşımdan gözümü alan, benim hayatımı ve arabamdakilerin hayatını tehlikeye atanların hakkında iyi şeyler söylemiyorum. imal edenden başlıyorum...... gerisini anlamışınızdır... +18 kimse kusura bakmasın....
Selamlar mesut bey gece araç sürerken gözlerim çok rahatsız olduğundan gece sürüş gözlüğü almayı düşünüyorum artık