Gönderen Konu: 2009 Corolla Alarm Ayarları  (Okunma sayısı 2821 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
2009 Corolla Alarm Ayarları
« : Mayıs 25, 2010, 22:48:05 »
2009 Corollaya bayiden alırken alarm taktırmıştım , bu alarmın bir kullanma kılavuzunu vermediler , genel kullanıcı kitabındaysa çok sınırlı bilgi var. Aracın içindeki hareket sensörünün alarmı tetiklemediğini farkettim, bu sensör kurulum esnasında devre dışı bırakılmış olabilir. Kitaba göre iç sensör  kullanıcı tarafından bilerek devre dışı bırakıldığında  bu sadece 1 kez için geçerli , daha sonra kontak açılınca bu yine aktif hale geliyor. Bu konuda bilgisi olan varmı ,? Japon ingilizcesiyle yazılmış ve  bir de onun bire bir türkçe tercümesi kısa bir açıklamalar  buldum ama anlaşılır bir bilgi yok.

2009 corolla orjinal alarmlı alanlardan , iç hareket sensörünün çalışıp çalışmadığını test eden arkadaşlar var mı?

Toyota Club Türkiye

2009 Corolla Alarm Ayarları
« : Mayıs 25, 2010, 22:48:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Corolla Alarm Ayarları
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2010, 11:51:19 »
kardes alarmınızın markasını bılmıyorum ama volkwagen orjınal alarmlarda kontagı 2 kez acıp kapatınca sınyal sesi geliyor ve kapıyı 15 sn ıcınde kıtledıgınızde ıc sensorler bırdaha kapıyı acana kadar ıptal oluyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Corolla Alarm Ayarları
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2010, 12:13:23 »
Abi 3 hafta önce bende taktırdım. İç koruma sensörleri çalışıyor mu diye denedim ve gerçekten çalışıyor. :D  Cam ı açtım ve içeriye arkadaşımı camdan soktum içeri,tam orta teyp panelinin olduğu yere yaklaşınca alarm çalmaya başladı.  :)