0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almam değil, alamam demek oluyor aslında bir anlamda (Vergilerde düzenleme yapılmadığı sürece sıfır araca o kadar vergi verecek param yok )Ben lpg kullanmak istiyorum ama hala kullanamıyorum ama Mesut 'un gazı ile eli kulağında sanki , düşünmekteyim yoğun bir şekilde hala
ayıptır yahu abi sen alır almaz orasını burası deldir arabanın
Abi uzun zamandır düşünme aşamasındasın yeter artık patlat şu LPG' işini
Valla en kolay o zaman oluyor bence. Arabayla duygusal bir bağ kurmadan delecen .
arkadaşın biri de cuma günü işten izin al atikere benimle gel sonra ben seni işe bırakırım nasıl olsa çok yakmayacak diyo şimdiden moda girmiş valla
valla ben ağlarım oğlumun sağını solunu deliyolar diye şimdi önümüzdeki 2 ay kredi kartı taksitlerim yoğun ondan sonra bende LPG lenicem herhalde. bu 2 ay boyunca buluşma falan düzenlemeyin otursun herkes evinde. tüp taktırdıktan sonra görüşelim arkadaşın biri de cuma günü işten izin al atikere benimle gel sonra ben seni işe bırakırım nasıl olsa çok yakmayacak diyo şimdiden moda girmiş valla
Şartlar insanı lpg ye çekiyor
hem nasıl
Metin abi sen biraz daha şanslısın LPG konusunda Mesut abi yeni taktırıcak Mesut abide senin gibi düşünüyordu memnun kalırsa sende hemen tkatırıcan dimi
Evet neticede bende taktıracam ama Mesut'un önce taktırıp bizzat kullanıp verileri paylaşması önemli tabi yinede. Aslında çıkacak sonuçlar üç aşağı beş yukarı aynı. Çok uçuk birşey illaki beklemiyoruz. Zaten benim şu aralar durumda yok, planlamama göre nisan ayı gibi düşünüyorum şuanda bir değişiklik olmazsa da atiker safe fast düşünüyorum.
nasip bakalım Hasan yılbaşı millipiyangodan çıkan amortinin parasıyla 3 tane daha çeyrek aldım. Onlara bişey çıkmazsa dediğim gibi katılacam aranıza Çıkarsa zaten lpg'de neymiş
Büyük ikramiye çıkarsa benim E12'yi yenileriz dimi Metin abi
Atiker vvti motora yeter ve artar bile bu motor lpg sistemi seçmiyor doğru ustanın elinde memnuniyet garanti metin bey ben çok fazla toyota kullanıcısıyla muhabbet ettim (farklı lpg kitleri) şikayetçi olanına rastlamadım. ama renault opel mercedes bmw lpg ve ustayı çok fazla seçiyor scenic ve c200 elegance ve 318 i bmw kullanıcısı arkadaşlarım üçüde farklı markayı kullanıyor lpg taktığına lanet ediyor aracı benzinde kullanıyorlar böyle düşünen hiç toyota kullanıcı tanımadım
2000 motor için değerler iyi bence, şehir dışı tüketim değeriniz ben 1.4 aracımla benzinle yapıyorum Şehiriçi sormayın zaten malum benzinli araç
Az zamana ihtiyacım var Ercan