Gönderen Konu: Mecburen LPG Taktıracağım Önerileriniz?  (Okunma sayısı 14382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Mecburen LPG Taktıracağım Önerileriniz?
« Yanıtla #80 : Ocak 05, 2011, 11:51:32 »
Almam değil, alamam demek oluyor aslında bir anlamda :D (Vergilerde düzenleme yapılmadığı sürece sıfır araca o kadar vergi verecek param yok ;) )
Ben lpg kullanmak istiyorum ama hala kullanamıyorum :D ama Mesut 'un gazı ile eli kulağında sanki , düşünmekteyim yoğun bir şekilde hala :D

Abi uzun zamandır düşünme aşamasındasın yeter artık patlat şu LPG' işini :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ocak 05, 2011, 11:51:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ocak 05, 2011, 11:56:44 »
ayıptır yahu abi sen alır almaz orasını burası deldir arabanın :D
Valla en kolay o zaman oluyor bence. Arabayla duygusal bir bağ kurmadan delecen :D :D :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ocak 05, 2011, 12:01:46 »
Abi uzun zamandır düşünme aşamasındasın yeter artık patlat şu LPG' işini :D
Beni şuan tek bağlayan kapalı garaj rahatlığı :) Valla sabah marşa basıyorum arabanın içi sıcacık zaten :) kar- kış -sıcak-soğuk vs herşeyden uzaksın. düp olursa giremicem yasalar var cezalar var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Ocak 05, 2011, 12:03:19 »
Valla en kolay o zaman oluyor bence. Arabayla duygusal bir bağ kurmadan delecen :D :D :D.

valla ben ağlarım oğlumun sağını solunu deliyolar diye şimdi :P önümüzdeki 2 ay kredi kartı taksitlerim yoğun ondan sonra bende LPG lenicem herhalde. bu 2 ay boyunca buluşma falan düzenlemeyin otursun herkes evinde. tüp taktırdıktan sonra görüşelim :D :D

arkadaşın biri de cuma günü işten izin al atikere benimle gel sonra ben seni işe bırakırım nasıl olsa çok yakmayacak diyo :D şimdiden moda girmiş valla :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ocak 05, 2011, 12:07:16 »
arkadaşın biri de cuma günü işten izin al atikere benimle gel sonra ben seni işe bırakırım nasıl olsa çok yakmayacak diyo :D şimdiden moda girmiş valla :D :D :D

:D :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Ocak 05, 2011, 12:25:36 »
valla ben ağlarım oğlumun sağını solunu deliyolar diye şimdi :P önümüzdeki 2 ay kredi kartı taksitlerim yoğun ondan sonra bende LPG lenicem herhalde. bu 2 ay boyunca buluşma falan düzenlemeyin otursun herkes evinde. tüp taktırdıktan sonra görüşelim :D :D

Şartlar insanı lpg ye çekiyor :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Ocak 05, 2011, 13:55:17 »
Şartlar insanı lpg ye çekiyor :)
hem nasıl :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Ocak 05, 2011, 13:58:34 »
hem nasıl :D

Metin abi sen biraz daha şanslısın LPG konusunda Mesut abi yeni taktırıcak Mesut abide senin gibi düşünüyordu memnun kalırsa sende hemen tkatırıcan dimi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ocak 05, 2011, 14:05:47 »
Metin abi sen biraz daha şanslısın LPG konusunda Mesut abi yeni taktırıcak Mesut abide senin gibi düşünüyordu memnun kalırsa sende hemen tkatırıcan dimi :D :D

Evet neticede bende taktıracam ama Mesut'un önce taktırıp bizzat kullanıp verileri paylaşması önemli tabi yinede. Aslında çıkacak sonuçlar üç aşağı beş yukarı aynı. Çok uçuk birşey illaki beklemiyoruz. Zaten benim şu aralar durumda yok, planlamama göre nisan ayı gibi düşünüyorum şuanda bir değişiklik olmazsa da atiker safe fast düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Ocak 05, 2011, 14:08:51 »
Evet neticede bende taktıracam ama Mesut'un önce taktırıp bizzat kullanıp verileri paylaşması önemli tabi yinede. Aslında çıkacak sonuçlar üç aşağı beş yukarı aynı. Çok uçuk birşey illaki beklemiyoruz. Zaten benim şu aralar durumda yok, planlamama göre nisan ayı gibi düşünüyorum şuanda bir değişiklik olmazsa da atiker safe fast düşünüyorum.

İnşallah abi bekliyoruz senide aramıza :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Ocak 05, 2011, 14:13:42 »
nasip bakalım Hasan yılbaşı millipiyangodan çıkan amortinin parasıyla 3 tane daha çeyrek aldım. Onlara bişey çıkmazsa dediğim gibi katılacam aranıza :D Çıkarsa zaten lpg'de neymiş :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Ocak 05, 2011, 14:17:56 »
nasip bakalım Hasan yılbaşı millipiyangodan çıkan amortinin parasıyla 3 tane daha çeyrek aldım. Onlara bişey çıkmazsa dediğim gibi katılacam aranıza :D Çıkarsa zaten lpg'de neymiş :D :D :D

Büyük ikramiye çıkarsa benim E12'yi yenileriz dimi Metin abi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Ocak 05, 2011, 14:18:09 »
Atiker vvti motora yeter ve artar bile bu motor lpg sistemi seçmiyor doğru ustanın elinde memnuniyet garanti metin bey ben çok fazla toyota kullanıcısıyla muhabbet ettim (farklı lpg kitleri) şikayetçi olanına rastlamadım. ama renault opel mercedes bmw lpg ve ustayı çok fazla seçiyor scenic ve c200 elegance ve 318 i bmw  kullanıcısı arkadaşlarım üçüde farklı markayı kullanıyor lpg taktığına lanet ediyor aracı benzinde kullanıyorlar böyle düşünen hiç toyota kullanıcı tanımadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Ocak 05, 2011, 14:54:54 »
muhabbetlere bak ya süpersiniz arkadaşlar :) tam karar vermedim ama sanırım bu forumu seviyorum :P :P :P

Mustaf bey bende 1 2 aydır araştırıyorum ve genelde konuştuğum tüm LPG ustaları en iyi LPG ye uyum gösteren topyota motorları diyor , sorun çıkanlarda genelde diğer marka araçlar dediğiniz gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Ocak 05, 2011, 15:04:49 »
Büyük ikramiye çıkarsa benim E12'yi yenileriz dimi Metin abi :D :D

Bakarız kardeşim :P :D

Atiker vvti motora yeter ve artar bile bu motor lpg sistemi seçmiyor doğru ustanın elinde memnuniyet garanti metin bey ben çok fazla toyota kullanıcısıyla muhabbet ettim (farklı lpg kitleri) şikayetçi olanına rastlamadım. ama renault opel mercedes bmw lpg ve ustayı çok fazla seçiyor scenic ve c200 elegance ve 318 i bmw  kullanıcısı arkadaşlarım üçüde farklı markayı kullanıyor lpg taktığına lanet ediyor aracı benzinde kullanıyorlar böyle düşünen hiç toyota kullanıcı tanımadım

Açık olmak gerekirse farklı markalar beni pek ilgilendirmiyor. Şikayetleride incelediğimizde çözülmeyen problem çok nadir. Ve bence kullanıcı problemliler gibi duruyor :) Bakımsız motora sahip, kuralları ihlal eden ve hatalı yapılan montajdan doğan problemler haricinden değişik bir probleme rastlamadım. Bakımsız motoru ile çok yakıyor şuna lpg taktırayım zihniyeti ile gidersen sistem taktırmaya, takan bayi napsın :D Bizim millet ne zaman suçu kendi üzerine aldıki, alsın :D Kalitelidir(neye göre) kalitesizdir (neye göre), uzun ömürlüdür veya kısa ömürlüdür neye göre. Hepsi 2 yıl garantili ayrıca. A marka 3000 tl olunca kalitelimi oluyor, bence değil. Neticede drift yapan insanlar değiliz, yarışlara lpg ile katılacakta değiliz ekonomi arıyoruz. Bunun içinde bir şekilde motoru lpg ile çalıştırmak amaç. Garanti süresince maksimum etraftan alabileceğim destek önemli benim için. Atikerde herhalde kendi milletini kazıklayıp dolandıracak hali yok :) Düşünsenize Konya ne hale gelirdi ki, yurtdışı ihraç adetlerini okumuştum büyük adetler. Demek ki bir başarı yakalanmış diye düşünüyorum. Önyargıları kırmak lazım kişisel düşüncem bu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat paylaşınca güzel
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Ocak 05, 2011, 15:31:32 »
toyota carina 2.0 GLİ  1998 model arabama bir hafta önce  aldesa sıralı sistem taktırdım , şehir içi 26 krş ( Dalamanda yaşıyorum , burada şehir içinde  fazla dur kalk olmuyor trafik akıcı ) , şehir dışı da 21 krş  yakıt tüketimi tesbit ettim.  Aldesa sıralı sistem  gayet uyumlu ve sorunsuz çalışıyor , ustanın söylediğine göre en iyi yerli diyor , zavoli de  takıyor ustam ama ben yerli malı tercih ettim memnunum.  Sorun yada arıza çıkartırsa burada yazarım sizleri de bilgilendiririm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Ocak 05, 2011, 15:36:19 »
2000 motor için değerler iyi bence, şehir dışı tüketim değeriniz ben 1.4 aracımla benzinle yapıyorum :) Şehiriçi sormayın zaten malum benzinli araç :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Ocak 05, 2011, 16:00:05 »
2000 motor için değerler iyi bence, şehir dışı tüketim değeriniz ben 1.4 aracımla benzinle yapıyorum :) Şehiriçi sormayın zaten malum benzinli araç :)

Abi taktıııırrrr boşa uğraşma gel sözümü dinle sonra bana dua et :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Ocak 05, 2011, 16:02:30 »
Az zamana ihtiyacım var Ercan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Ocak 05, 2011, 16:04:18 »
Az zamana ihtiyacım var Ercan :)
Anladım ;)