0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten Angaradaysanız büyük ihtimalle ya çangırı , ya çorum yada yozgatlısınızdır.
İbrahim abi teşekkür ederim bilgilendirmen için bu arada yozgatın neresindesin abi bende aslen yozgatlıyım (merkez)
.Ankara'da kaldığım süre içerisinde çankırılı tanıdıklarım nisbeten daha fazla idi.
bkz ben(Çangırılı aslen)Bizim sınıf 28 kişilik , 21kişi bu şeytan üçgeninden...
Eğer paraya kıyabilirseniz en iyisi bu:http://www.vialle.com.tr/
sanırım kararımı verdim..Zavoli taktıracağım..
dogru karar bence.eski aracıma taktırmıştım.ama usta çok önemli işten anlamıyorsa gide gele akraba olursunuz.onun dışında landi renzo ya da brc tavsiyemdir.landi renzo sanırım bakım için 20 bin km de bir çagırıyor.zavoli ise 10 bin.bakımları aksatırsanız garanti bozulur.ama şu da var ki ne kadar sık bakıma giderseniz o kadar para gidiyor.bunu da hesap edin.landi renzoyu da bi araştırın derim ben.
Normalde tüm markaların doğru bakım km si 20.000 dir. Orjinal sitelerinden araştırın. Türkiyedeki distribütörler para kazanmak ve kazandırmak için 10.000 km derler.
lpg motora zarar veriyor,10 binde bakıma giriyor,bir kazada yangın tehlikesi cabası.benden uzak dursun bu kadar az bir menfaat için bu kadar riske girmem.
Arkadaşlar konuyu açalı çok oldu tabiisonuç olarak brc taktırdım kit olarak çok memnunum yakıtı biraz fazlaydı son ayarda oda düzeldi gibi hala ölçüyorum bikaç depo bitsin sonucu yine yazacağım...