0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olmuyor takılmaz diyen sıkmış biraz. Olmaya oluyor ya kit olarak uygulama yapacaksınız yada bu işi ehli ellerde yatıracaksınız. Hatalı uygulamalarda size çok sıkıntı yaratabilir. Ses dışında bir beklentiniz varsa hiç uğraşmayın derim. Benimde Yarisim vardı bende açık hava filtresi uygulayacaktım ama sonradan vazgeçtim. Alt devirleriniz biraz daha canlanıcak başka bir artısı olamayacak size. İyi forumlar.
arkadaşlar bizim yarislere uygun kit ben şimdiye kadar görmedim.. birçok deneme yapmış biri olarak şunu söylemeliyim..filtre borusu ne kadar kısa olursa tepkilere o kadar çabuk tepki veriyor.benim filtrenin fotolarını bir-iki güne atacağım, incelersiniz..siz de pimaştan filtre yapabilirsiniz ben çok memnunum..araç 1250-1500 devirde bile düz yolda gidebiliyor.alt devirler çok iyileşiyor.fotoğraf makinem tamirde, alıralmaz çekeceğim..kolay gelsin..
artık koyalım resimleri di mi bu arada motorun sıcaklığını almaması için sol farın altına alınabiliyor fakat o da aracın gaz pedalına geç tepki vermesine sebep oluyor..