Gönderen Konu: servis tavsiyesi lütfen  (Okunma sayısı 1485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
servis tavsiyesi lütfen
« : Mayıs 24, 2010, 16:04:33 »
arkadaşlar merhaba ben de toyota avensis var aldığımda 2 servise gittim biri gökkuşağı tam bir rezalet az daha işten anlamasam 3.000 tl masraf çıkaracaklardı yazıklar olsun servis rezalet diğeri kavacık oto beykoz kötü diyemem ancak iyide diyemem çünki bir işlem yaptırmadım sadece bilgisayara sokup kontrol ettirmiştim birde paspas satın aldım şimdi aracımın 135.000 bakımı için servis arıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz ben ümraniyede oturuyorum gerçi biraz uzak olsada iyi bir servis önerirseniz oraya gidebilirim önemli olan servisin kalitesi özelde olur ben 5 yıl oto elektrik malz satışı yaptım yani anlarım birazda olsa ümraniye sanayide bir firmaya gittim hiçte tatminkar olmadı tamirhane değil toyota dan anlayan insanların olduğu bir servis arıyorum. zaten şimdiye kadar alman arabası kullandım 7 aydır japon arabası kullanıyorum ne aksesuar nede seçiminde özgürce davranabileceğim özel servisleri var iiiiiimmmmmmmmmmmdddddddddddaaaaaaaaaatttttttttttttttt (imdat) yardım lütfen. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :olu: :olu: :olu:

Toyota Club Türkiye

servis tavsiyesi lütfen
« : Mayıs 24, 2010, 16:04:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: servis tavsiyesi lütfen
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2010, 16:24:52 »
pendik dumankaya bir.. kartal derindere iki.. buraya giden birkaç tanıdığım var ilgi alaka ve işçiliğin prof. olduğu söyleniyor..bende bir kaç ziyaret ettim başka şey için..ama cebi düşünürüm derseniz benim gibi..göztepe sanayi sitesinde..kendi aracımın bakımları piyasadan ve servislerden çok çok uygun fiyatlara..yaptırabiliyorum.. :) en azından tanıdık bildik ustalara sonuçta esnaf olmamın avantajlarından faydanlanmak ve faydalandırmak..  :)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2010, 00:14:38 »
pendik dumankaya bir.. kartal derindere iki..
   Derindere Kartal kapandı :)
   Bostancı tarafı uygun olursa Recep usta (hani Şaban abinin incir ağacını kesen usta)diye biri vardı.Onun telefonunu bulup sizlere iletelim  Hasan bey.Olurmu,size uyarmı?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2010, 14:44:29 »
Özcan ve Murat bey ikinizede teşekkürler özcan beyin dediği daha yakın gibi aynı işlem için niye daha fazla ödeyeyimki değilmi hem dışarıda değişecek veya takılacak parçayıda seçme alternatifiniz var özcan bey tel veya adres ulaştırabilirseniz memnun olurum benden başka servis sorunu olan yok herhalde herkese selam................... ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :o :o :o :o

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2010, 14:50:45 »
   Numarayı temin edince bildirelim size Hasan bey....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2010, 17:20:26 »
benden başka servis sorunu olan yok herhalde herkese selam................... ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :o :o :o :o

Olurmu öyle şey.. bende servis derdi olan birisiyim :)

Hatta konu bile açtım şikayetimi dile getirdim :)

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/ozel-servislerin-hepsimi-boyle/

Tavsiyesi olanları bende bekliyorum.
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2010, 17:26:23 »
evet gerçekten servisler uçkagıtçı ben servise getirdigimde aracın baskı balata gitti bu boyle 5.000km gitmez dediler ama yaptırmadım araç daha hala gidiyor 5.000 km geçmesine ragmen
HONDA CİVİC EXECUTİVE PLUS 182HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2010, 17:26:38 »
arkadaşlar ben aracımın bakımı göztepe sanayi sitesinde skoda servisinde çalışan  gökhan ustaya yaptırıyorum.. eğer aracıma parça gerekiyorsa teminini sağlayıp bakımlarını gerçekleştiriyorum..ustama güvenim sonsuz.. sonuçta toyota servislerinde çalışanlarda usta.. buda usta..  olur ya belki merak edenler vardır.. ustam bütün sertifikalarına sahiptir.. :D düşünenlere yardımcı olurum iritibat için telefon ve açık adres verebilirim..  :D ya da  bana ulaşılabilir..bu şekilde yardımcı olabilirim.. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2010, 17:33:52 »
Valla murat ne yalan söylim son bakımını yaptırdığım usta'nında bir sürü sertifikası vardı... Ama insanlık Sıfırmış onun sertifikasını vermemişler adama.  Her zaman duvarda asılı olan sertifika işe yaramıyor malesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2010, 17:40:17 »
vallah seninki domates seçimi gibi olmuş.. :D şans ama usta ile arbadan arabay görüşürsen sıkıntı olur..valla ben ustamı eşinden fazla gördüğüm kesin sabah akşam..biraz samimiyetiniz olucak..buda biraz sizde bitiyor..o zamn senin ustaya gerçekten boşa vermişler sertifkayı...gerçi bende bu ustama olmaz dedikleri yapılamaz denilen saab marka aracın motorunu dağıtıp yaptıktan sonra notunu verdim... :)  umarım iyi bir ustaya denk gelirsin.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mayıs 25, 2010, 17:47:13 »
Samimiyet kurmaya calisip bi kaç kez yanına gidiyim dedim zaten benimde amacım oydu... belki bende 1-2 bir şey kaparım muhabbet olsun sadece para verip iş yaptırmayı bende sevmem hatır gönül ilişkisi olsun isterim.. ama gel görki olmadı ayrıldık biz :D :D :D  kısmet işte :D

Yukarda açtıgm konunun linki var .. şikayetimi okursan biraz hak verirsin :)