2004 1,6 110HP Avensis aracımı motoru yıpratmayacak şekilde daha fazla performans elde etmek istiyorum...
Deneyimi veya bilgisi olan neler yaparsam kaç Hp fazladan elde edebileceğimi söyleyebilir mi?
Birde tamponda biraz yaralanmalar mevcut ufak tefek taş izler filan onlara bir çözümümüz var mı?
Çok Teşekkürler...
avensis kullanıyorsanız rampalarda sorun yaşıyormusunuz siz de lpg de kullanıyorum şu an aracı
ethem bey arabam BRC li 2006 avensis rampalarda deviri yüksek tutarsanız 3-4 civarı canavar gibi çıkıyor inş bi sorun yoktur.. ford focus 2008 ile kapıştım adam arabayı çatlattı yetişemedi

)
evet yavaş yavaş alışıyorum dediğiniz gibi 3000+da canavar gibi
avensis kullanıyorsanız rampalarda sorun yaşıyormusunuz siz de lpg de kullanıyorum şu an aracı
Hem lpg hemde ekstra performans yerine benzin olsa?
Ethem selamlar, 1.6 avensisler 3ZZ-FE motorludur yani benim motorumdan
mağlesef yapılabilicek tek şey Chip uygulaması oda yeni çıktı zaten ama fiyatları 500 dolar civarında ve TR de daha yok.
http://www.rhdjapan.com/power-enterprise-camcon-ti-50289

çip değil ki bu vtech controler gibi bişi buda vvti controler liftleri kontrol eder yazılımsız pek işe yaramaz....en güzeli ms alıp güzel bi yazılım güzel bi filtre egzostla desteklenirse 150leri görür motorada aşırı yük binmez.....