0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün ilk kez Öveçler-Eryaman arasında 90km civarı bir hızla bir süre arabayı kullandım. Dikkatimi çeken bu hıza çıktığımda direksiyonda biraz boşluk oluşuyor. Bu boşluk neden olur ? Normal midir? 2. sorun, 3. vitese geçerken sürtme sesi gibi bir ses geliyor. buna buradan teşhis koymak zor olabilir. Ama bu da hızın yüksek olduğu durumda oluyor gibi geldi. Henüz tam test edemedim.3. sorun, yağmurda kullanmak zorunda olduğum silecek otomatik olarakdurması gereken yerde durmuyor. Camın en altına geldiğinde kapatmam gerekiyor. aksi taktirde camın ortasında duruyor. Sanırım bozulmuş otomatiği.4. sorun, bagajın içeriden açılmasını sağlayan mandal çalışmıyor, sanırım teli vs çıkmış ya da kopmuş.Bu sorunlar bana ne kadar masraf açar? Ankara'da yakınımda çetinemeç caddesinde toyan var, orada mı tamir ettirmeliyim yoksa usta mı bulmalıyım. Ucuzluktan ziyade fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz ?Ayrıca, tüpü 10 yıllık olmuş sanırım. muayeneden önce tank ya da beyin ya da tesisat değişecek sanırım ya da hepsi değişecek, hangileri değişmeli ?