0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bazı ustanın direk değişeceği şeye bir diğeri ''tamir edilebilir'' diyebilir. Bence başka bir yere daha sormalısınız çünkü amortisörler tek olarak değişmez , değişecekse dördünün birden değişmesi gerekir.ama yer ağrı olduğu için biraz sorun olacak sanırım.
arkadaşlar sonunda amortisörlerimi değiştirdim.arkalara kyb önlerede tokico taktık.usta kyb yumuşak tokico ondan daha yumuşak önlere tokico takalım dedi.ama önler hala bana biraz sert geldi.tokiconun kutusunun üzerinde gazlı olduğu yazıyordu.acaba ondanmı sert?bıktım artık valla arabayla uğraşmakatan ya.aradığım konforu bir türlü bulamadım.
Habip, bildigim kadariyla ikisi de gazli.Bir iki hafta sur bakalim, insallah yavas yavas alisir, istenilen konforu getirir.Bakimin hayirli olsun, gule gule binin.
araştırdığım kadarıyla gazlı amortisörler yağlı amortisörlere göre sert oluyormuş.acaba yağlı amortisör taktırsam istediğim konforu alabilirmiyim
arkadaşlar arabamın süspansiyonu hala çok sert özellikle önler.o kadar masraf ettim alt takımı nerdeyse komple yeniledim ama hiç fark yok.amortisörleride japon malı aldım.lütfen fikri olan varsa paylaşsın yoksa satıp kurtulmayı düşünüyorum.