Gönderen Konu: Yeni Polo '2010 Yılının Otomobili' Seçildi!  (Okunma sayısı 1747 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Yeni Polo '2010 Yılının Otomobili' Seçildi!
« : Mayıs 22, 2010, 20:06:03 »

Şimdiden dünya çapında 130.000 adetten fazla sipariş alan Yeni Polo, COTY (Car Of The Year) ödüllerinde 23 farklı Avrupa ülkesinden katılan 59 jüri üyesi tarafından “2010 Yılının Otomobili” seçildi.1964 yılından bu yana düzenlenen, Avrupa’daki en eski ve en prestijli ödüllerden biri olan COTY’de yeni nesil Volkswagen Polo, 2010 yılının otomobili unvanını elde etti.VW Polo, Toyota iQ, Opel Astra, Skoda Yeti, Mercedes E Serisi, Peugeot 3008 ve Citroen C3 Picasso’nun finale kaldığı COTY ödüllerinde rakipleri arasından sıyrılarak “2010 Yılının Otomobili” seçildi.  

Volkswagen Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Martin Winterkorn konuyla ilgili; “Beşinci nesil Polo usta Alman mühendisliğini ve ileri teknolojiyi temsil etmekte olan yepyeni ve genç bir otomobildir. Aynı zamanda müşteri beklentilerini ödün vermeden karşılamak üzere tasarlanmıştır. Çabalarımızın böyle bir ödülle tasdik edildiğini görmekten doğal olarak çok memnunuz.”dedi. Jüri başkanı Hakan Matson ise Madrid’deki ödül töreninde, “COTY jürisi olarak bizleri en çok etkileyen, Yeni Polo’nın kapsamlı güvenlik donanımı ve geliştirilmiş motor yelpazesi oldu. Volkswagen aynı zamanda Polo BlueMotion ile ürün gamına birçok açıdan ekonomik çözümler sunan yeni bir model versiyonu ekledi.”açıklamasında bulundu.

Yeni Polo 2010 Yılının Otomobili Ödülü’nün yanı sıra “Auto Motor und Sport” dergisi tarafından 2009’un En İyi Otomobili seçilmişti. Springer Verlag ‘ın Grüne (“Yeşil”) ve Goldene Lenkrad (“Altın Direksiyon”) ödülleri de rakiplerine kaptırmayan Yeni Polo “Autozeitung”un Auto Trophy ’yi de kazandı. Sadece ödül jürisini etkilemekle kalmayan, Volkswagen’in sınıfındaki başarılı temsilcisi Yeni Polo, 2009 yılının Mayıs ayından bu yana 130.000’in üzerinde sipariş aldı.

Toyota Club Türkiye

Yeni Polo '2010 Yılının Otomobili' Seçildi!
« : Mayıs 22, 2010, 20:06:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Yeni Polo '2010 Yılının Otomobili' Seçildi!
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2010, 20:37:33 »
vay be neymiş bu yeni polo :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RED
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2011, 18:21:13 »
ben bu poloyu bayide inceledim yuvarlak hatlarından kurtulup dik ve köseli hatlar uygulamıslar araca ve harıka olmus ama param yetmedigi icin yarise devam
xxx red xxx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2011, 18:50:44 »
Bende eski aracım Hatchback Corolla almadan önce (2009) Polo'yu inceleme ve epey test etme imkanı buldum aynı fiyata sıfır Polo alabilecekken tercihimi 2006 Corolla'dan yana kullandım Poloyu test ederken satış sorumlusu ve eşim arabadaydı 75 hp olan aracı 80 hp ye çıkarmışlar aracı değişik yol şartlarında bütün limitleri dahilinde zorladım motor performansı olarak (2004) Getz aracımdaki performansı göremedim üstelik Getz 1.3 Polo 1.4 motor ve Getz boş ağırlık Poloya göre fazla olmasına rağmen tercih meselesi tabi ama bence alınası bir araç değil Hikmet arkadaşında dediği gibi ne Poloymuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2011, 08:53:14 »
vay be neymiş bu yeni polo :D

Bu sene en fazla ödemeyi Polo yapmış sanırım :)
Folgsamkeit macht frei...