0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nazım valla bu aralar araba işine dalınca foruma bakma şansım pek olmadı sadece bikaç konuyu takip ediyordum bu eklediğin yazıyında hiç farkına varmadım, Pişmaniyemi isterim ozaman ama akşam vakti gelki bi toplantı yapalım gebze tayfasıyla, Emrede gelir hemde tanışmıl olursunuz, ikinizde kocelidesiniz ama hala görüşememişsiniz Teşekkür ederim Murat gün gelir bizde yardım isteriz, ozamanda yardım isteyebileceğimiz arkadaşlarımızın dostlarımız olduğunu bilmek güzel .
Nazım abi peki sürüşü sertleştimi aracın gecenlerde ben jantsız ama 3 cm yay takılmış bendeki guncel kasadan kullandım daha yumusak gibi geldi bana sürüşü :s bide yayların markası nedir ?
Sınavlar ve senin reno mercekli araban bitsin bişeler yapacas..
Hımm bana öyle geldi o zaman.Peki mesut abi tte markası nasıl ? kullandığım corolla'da tte marka yay varmış,Gerçekten hoşuma gitmişti aracın yere yakın olması.Ama belkı çelıkjant olmamasımı artık tam bilmiyorum cok yumuşak geldi bana sürüşü özellikle çukurlardan geçerken.Bugün merkeze gidersem yine denemek için arkadaşımın aracına binicem yay işi gerçekten kafama yatıyor artık bizim modeller haddinden fazla yüksek
TTE almanyada Toyotanın modifiye parça konusunda tedarikçisi, orjinal Toyota modifiye parçaları üreten bir firma ve büyük bir firmadır,TTE yayların sana yumuşak gelmesi standart jant lastikten olsa gerek, yoksa ince yanak lastikler ile yoldaki tüm kusurlar belli oluyor.
30 milimetre 3cm yapar Özkan.
Teşekkürler Mesut abi o zaman yay takmaya karar verdiğimde direk Tte seçicem ama ince lastık takmam artık yay taktığımda
Ben sözelciyim belli oluyodur herhalde , sağol