0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun
çok güzel olmuş jantlarda güzel bence nekadar mal oldu yaylar
Nazım güzel olmuş , çökmüş baya daha fazlada çökmez zaten fazlasını bekleme bu arada bi teşekkür bekliyordum senden yahu yay almadan dönmene gönlüm razı olmadı o gün
çok güzel durmuş nazım, hayırlı olsun... sanki arka tamponu sport yapsan daha güzel duracak
vay be helal olsun mesut abi ...amir ya amir ya yüce rabbım onu yay işini bağlasın diye yaratmış yahu.. hhehehe harbi muteşem bir iş başarmışsınız..mesut abiye benden bir alkış daha..
abi teşekkürü ben sana başka bir konu hakkında teşekkürlere yazmıştım nedemek sana mutlaka uğrayıp pişmaniye bırakıcam ama nolur teşekkür etmedin deme:( bulup buraya aktarıcam yazıyı. bunlar sayende oldu bunu herkeze söylüyorum zaten. ama nasıl sana yok dediler bana var dediler:)
Nazım valla bu aralar araba işine dalınca foruma bakma şansım pek olmadı sadece bikaç konuyu takip ediyordum bu eklediğin yazıyında hiç farkına varmadım, Pişmaniyemi isterim ozaman ama akşam vakti gelki bi toplantı yapalım gebze tayfasıyla, Emrede gelir hemde tanışmıl olursunuz, ikinizde kocelidesiniz ama hala görüşememişsiniz
Çok yakışmış abi güle güle kullan.Tam istediğim yükseklik.Sürüşü de zevkli olur demi
205/40/17 mi lastikler?
tamam mesut abi şu sınav haftası geçsin emreyle beraber bir akşam çıkıp gelelim çayını içmeye:)
yok serhat lastikler 215/45/17 ama bidahaki değişimde 215 yerine 205/45 yapılcak.