Gönderen Konu: Klima ile ilgili sorunum..  (Okunma sayısı 967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Klima ile ilgili sorunum..
« : Mayıs 22, 2010, 11:06:00 »
Merhabalar. Tahliye kanalı sorunumdan sonra birde bu çıktı. Tahliye Kanallarını Tel Yardımıyla Açamadık , daha sonra oto yıkmada tazyikli su ile açabildik. Fakat bundan mı oldu bilmiyorum ama Klimanın yüksek ayarında ( yani üflemesinde ) araba motor gibi titriyor. ön konsoldan deli gibi ugultu geliyor. Önceden bu kadar fazla değildi .resmen titriyor ön gögüs. Bunun nedeni nedir acaba

Toyota Club Türkiye

Klima ile ilgili sorunum..
« : Mayıs 22, 2010, 11:06:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Klima ile ilgili sorunum..
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2010, 13:04:31 »
Merhaba, bende klimayı yüksek ayarlara çıkarttığımda aşırı bir ses ve titreme oluyordu, benim sorunum polen filtresinden kaynaklanıyormuş. Filtreyi söktüğümde simsiyah ve taş gibi olmuştu, yeni filtreyi takınca ne ses kaldı ne titreme. Belki yardımı dokunur...
Bir Sus, İki Dinle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2010, 13:09:38 »
Tanzikli su ile yıkarken dışarıdan hava aldığı kısma ve pervane civarlarına pislik gitmiş olabilir. Oraları bir kontrol etmekte fayda var bence.
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2010, 13:42:22 »
kalorifer motoru çalışınca torpido titrediğine göre motorda veya fanda balans problemi veya yataklardaki bilyalar bozulmuş olabilir. tabi arkadaşların dediği gibi fanın üstüne suyla pislik gelmiş olabilir. polen filtreside sebep olabilir bu duruma. son kademede üfleme nasıl? eğer gelen hava azaldıysa polen filtresini kontrol edin...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Mayıs 22, 2010, 20:49:55 »
-Gelen hava şiddettli . fakat aşırı titreme ve ses var. Polen filtresi Daha 1 ay önce değişti ama kontrol edeceğim .
-Tazyikli suyu sadece tahliye kanalına tuttuk hiçbir yere şıçması falan olmadı. :S